Volg ons online

Wanneer een vrijblijvend inzichtgesprek?

Als jij die zelfstandige single bent die (weer) toe is aan een liefdespartner in haar leven en daar geen jaren meer op wilt wachten.

Herken je jezelf in een of meerdere van de volgende uitspraken?

Dan kan het heel goed zijn dat je toe bent aan een vrijblijvend inzichtgesprek

Tijdens dit inzichtgesprek kijken we samen naar wat jou belemmert om een relatie aan te gaan. Een goede relatie maakt je gelukkiger en stelt tevreden. Een warme liefdevolle relatie is de solide basis voor jouw levensgeluk en een goede gezondheid.

In het telefonische inzichtgesprek van 30 minuten wordt je het volgende duidelijk:

Zeg je nu ‘ja, ik wil zo’n gesprek’ 

Dan heb ik meteen een vraag aan jou. En die vraag is of je mijn webinar al hebt gekeken. Een gesprek met mij is veel waardevoller als je meer achtergrondinformatie hebt over mijn werkwijze en mijn kijk op de liefde. Hiermee kunnen we in ons gesprek direct naar de kern van waar het voor jou om draait. Fijn voor jou en fijn voor mij. Dus een inzichtgesprek is alleen mogelijk als je het webinar ‘Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt’ hebt gezien.

Heb je het webinar nog niet bekeken, dan kun je je inschrijven door op deze link te klikken. Heb je het webinar al gezien lees dan hieronder verder.

Om te weten of een gesprek op dit moment voldoende voor je oplevert vraag ik je om onderstaande vragenlijst in te vullen. Nadat ik jouw antwoorden ontvangen heb, krijg je van mij een bericht of een persoonlijk gesprek op dit moment de juiste volgende stap voor je is.

Jouw antwoorden geven mij inzicht in je huidige situatie en de voorinformatie om tijdens het gesprek snel to the point te komen zodat je maximaal profijt kunt halen uit mijn adviezen en tips.

Als ik inschat dat een gesprek op dit moment niet de juiste volgende stap is, ontvang je een mail van mij met andere stappen die je eerst nog kunt zetten. Als ik inschat dat een gesprek op dit moment wel de juiste volgende stap is krijg je direct toegang tot de gespreksmogelijkheden in mijn agenda waar je een afspraak kunt maken op de voor jou geschikte tijd.

Vragen voor het inzichtgesprek

Laten we beginnen met de vragenlijst

Aantal jaar afgerond op heel getal