Voor wie en waarom

Herken jij je als hoogopgeleide, alleenstaande en zelfbewuste vrouw in een of meerdere van de volgende uitspraken?

 • Ik ben een leuke, vlotte vrouw en ik begrijp gewoon niet waarom het me niet lukt om mijn grote liefde te vinden. Op alle andere gebieden gaat het prima. Ik heb een heel fijn sociaal leven, een goede baan en een leuke vriendenkring, maar op het gebied van de liefde wil het maar niet lukken en dat frustreert me enorm. Op feestdagen en vakanties voel ik dat gemis het ergst en ik ben er helaas erg goed in geworden om naar buiten toe die flinkerd te zijn, terwijl ik het gemis van een relatie altijd voel.

 • Ik heb geen liefdespartner, maar zou dat graag willen, want ik mis de intimiteit van een relatie. Ik merk dat ik altijd op zoek ben. Op ieder feestje of iedere bijeenkomst kan ik hem tegenkomen en dat maakt dat er altijd een onrust in mij is. Ik wil nu eindelijk van die onrust af en klaar zijn met mijn zoektocht.

 • Ik ben bang dat alle leuke mannen al bezet zijn of dat mannen van mijn leeftijd alleen maar jongere vrouwen willen. Ik weet ook niet waar ik moet beginnen met zoeken. En dan internetdaten, ik denk dat dat niks voor mij is en dat ik mijn man daar niet ga vinden.

 • Ik aarzel om me (weer) kwetsbaar op te stellen, want mijn pogingen om iemand te ontmoeten liepen steeds op niets uit. Het type man dat ik aantrek, maakt mij niet gelukkig en ik wil dat zo graag veranderen.

 • Ik heb lang gedacht; hij komt wel op mijn pad, maar dat blijkt na al die jaren toch niet zo te zijn. Ik weet niet wat ik moet doen om iemand te ontmoeten. En als ik dan iemand ontmoet dan twijfel ik, want hoe weet ik wanneer iemand mijn echte liefde is?

Wil jij weten waar jij staat in de liefde?
Vul dan nu de ‘ben jij klaar voor de liefde’ test in.

Ben jij klaar voor de liefde test

 
Je bent niet de enige die moeite heeft om haar man te ontmoeten. Veel zelfstandige vrouwen lopen hier tegenaan. Ook zij kennen de eenzaamheid en het verdriet van alleen door het leven te gaan. Ook zij hebben schoon genoeg van:

 • Het dubbele gevoel van de vrijdagavond. Lekker vrij maar wel weer alleen. Of die eeuwigdurende zondagmiddag waarop vrienden altijd druk zijn met hun eigen gezin.

 • Altijd alleen thuiskomen of alleen naar een feest/bioscoop/theater/restaurant/vakantie gaan.

 • In je vriendenkring en familie een van de weinigen zijn die nog steeds alleen is. En steeds weer die opmerking horen: ”Ach een relatie is ook niet alles!” of ”Zo’n leuke vrouw en nog steeds alleen?”

 • Het niet kunnen delen van zorgen en plezier.

 • Het missen van intimiteit en seksualiteit.

 
Wat betekent een leven zonder partner voor een zelfstandige vrouw?

 • Weinig intimiteit en aanraking en je seksuele leven op de spaarbrander.

 • Zelf alle verantwoordelijkheid dragen; cruciale beslissingen neem je alleen.

 • Gezien worden als de zelfstandige, flinke vrouw die zich wel redt.

 • Veel aandacht aan je werk besteden; soms ter afleiding. Je gaat laat naar huis, omdat er toch niemand is die op je wacht of voor je kookt.

 • Het krijgen van kinderen is niet vanzelfsprekend.

“Open staan voor coaching in de liefde is, voor de daadkrachtige vrouw zoals ik ben, niet eenvoudig. Maar het is gelukt: ik heb nu een warme, toegewijde en krachtige partner die helemaal voor me gaat. Het is overweldigend”

– Atty, 54 jaar –

 
Je bent hier aan het juiste adres, ik kan je helpen om jouw liefdespartner te vinden

Eigenlijk weet jij precies wat je mist, wat je alleen nog niet weet, is hoe en waar je die partner ontmoet. En hoe je vervolgens de juiste man kiest en een warme stabiele relatie opbouwt. De programma’s van Laatste Liefde helpen je hierbij.

Bij Laatste Liefde leer je:

 • Wat jou belemmert bij het vinden van de juiste partner

 • Jezelf op waarde schatten zodat je de geschikte partner vindt

 • Alle mogelijkheden om hem te ontmoeten

Wil jij weten waar jij staat in de liefde?
Vul dan nu de ‘ben jij klaar voor de liefde’ test in.

Ben jij klaar voor de liefde test
'Wat datingsites je niet vertellen'
Download mijn gratis e-book en vind
jouw eindman
met mijn 25 succesvolle tips

 

Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden en je kunt je op elk moment weer afmelden. Lees hier ons privacyreglement

dit veld niet invullen s.v.p.

Meest recente artikelen

Video’s van Laatste Liefde