Veelgestelde vragen

Nee helaas, garantie op het vinden van een man kan ik je niet geven. Ik geef je wel mijn maximale inzet, inspanning en al mijn kennis en know-how die ik in de loop der jaren heb opgedaan. Het traject vraagt van jou ook om maximale inspanning en inzet en daar heb ik geen 100% invloed op. Wat ik wel kan zeggen is dat zo’n 85% van de vrouwen die mijn adviezen opvolgen ook daadwerkelijk een man vindt.

Mijn programma’s hebben een prijs en die wil ik graag met je delen tijdens een (vrijblijvend en gratis) inzichtgesprek. Dus ja, het kost geld. Maar wat kost het je nu? Aan gemoedrust of gemiste levensvreugde? Als je een verlangen hebt naar een man en het wil maar niet lukken, dan wordt het tijd om voor een andere aanpak te kiezen. Om je “niet geleefde leven” vanaf nu wel te gaan leven. Tijdens mijn programma’s leer je heel veel, vooral ook over jezelf. Je verandert en gaat wat anders uitstralen dan je tot nu toe gedaan hebt en hoe fijn is het als jouw man op die nieuwe energie reageert waardoor jullie samen een mooie relatie op kunnen bouwen. Dat is toch onbetaalbaar?

Allereerst wil ik zeggen dat ik het geweldig zou vinden als je al heel snel jouw man zou vinden. Op zich zou je zeggen dat we dan klaar zijn, maar het begin van een relatie is vaak moeilijk. Val je niet in je oude valkuilen en gewoontes terug? Raakt deze relatie aan oude pijn? Slaan de twijfels toe? Dan blijf ik tijdens de rest van het programma naast je staan om je daarin te helpen. Wat is echt belangrijk en waar kan je je schouders over ophalen? Van oud-deelneemsters aan mijn programma hoor ik terug dat ze de begeleiding aan de start van een relatie heel waardevol vonden. Maar vind jij echt dat je klaar bent na het snel vinden van jouw partner dan zoeken we samen naar een bevredigende oplossing.

Je moet helemaal niets, maar ik wil je zeker aanraden om wel te komen. Die dagen zijn zeer waardevol en leerzaam. Allereerst wordt er geoefend (ook met trainingsacteurs) en het blijkt bovendien heel steunend en helpend te zijn om je ervaringen te delen met vrouwen die precies tegen dezelfde uitdagingen aanlopen als jij. Je leert van elkaars verhalen. Achteraf heb ik van meerdere oud-deelneemsters gehoord dat ze de livedagen erg fijn vonden. Terwijl ze er op voorhand geen zin in hadden. Ze missen het contact nu zelfs. Juist ook omdat je in het dagelijkse leven geen bekenden van elkaar bent. Je kunt dus veilig vertellen en delen.

Nee dat hoeft niet per se. Je kunt ook via de mail communiceren. Wat er echter leuk aan is, is dat je met elkaar op een veilige manier contact houdt en steun krijgt van de groep. Je mengt je zoveel je wilt of niet wilt. Op ieder bericht geef ik een persoonlijke reactie en omdat je veelal hetzelfde meemaakt leer je ook erg veel van de antwoorden op vragen van anderen. Wil je geen Facebook-account, maar wil je toch meedoen, dan kun je gedurende de tijd van het programma meedoen met een account met schuilnaam die je later zo weer opheft.

Geen enkel probleem dan stel je die per mail. Je krijgt altijd antwoord op al je vragen. Ik ben er om jou te helpen.

Laat ik die vraag met een wedervraag beantwoorden: hoe lang zit je al in deze situatie? Dat je verlangt naar een man en dat het maar niet wil lukken? Veel vrouwen die ik begeleid zitten al langere tijd in die situatie en dat los je niet zomaar even op. We gaan bij het begin beginnen, bij jou. Dat zelfonderzoek kost even tijd. Vervolgens gaan we aan de slag met het zoeken naar geschikte mannen en met jou op de juiste manier introduceren aan die mannen. Ook dat heeft tijd nodig. We gaan voor die fantastische man voor de rest van jouw leven en dat moeten we goed aanpakken. En je weet: als je blijft doen wat je altijd al deed, dan blijf je krijgen wat je altijd al kreeg. En daar wil je nu juist vanaf, toch?

Nee hoor, we gaan op zoek naar wat het beste bij jou past. Ik zeg eerlijk: internetdaten is wel mijn favoriet. Waarom? Omdat dit het grootste singles café is. Het is veilig en rustig. Je neemt de tijd om een goed profiel te maken met goede foto’s en er is bedenktijd voor reacties als iemand een contactverzoek doet of voor contactverzoeken die je zelf gaat sturen. Uiteraard ondersteun ik je daarbij. Je kunt in alle rust onderzoeken met welke mannen jij overeenkomsten hebt. Ik help je daarbij en ik weet uit ervaring: er zijn al heel wat vrouwen geweest die ik begeleid heb die niet wilden internetdaten. Ze hebben het toch gedaan en achteraf zijn ze heel blij dat ze die stap gezet hebben. En belangrijker nog dat ze internetdaten met de begeleiding eigenlijk niet moeilijk meer en zelfs leuk hadden gevonden. Mocht je echt niet willen internetdaten dan zoeken we in overleg naar passende alternatieven.

Ja, ik wil met je meekijken als je gaat internetdaten, omdat ik je alleen dan optimaal kan begeleiden. Ik zie veel vrouwen vaak dezelfde fouten maken met internetdaten en dat is zo jammer en onnodig. Hoe erg is het als jouw man jou niet als zijn ideale vrouw herkent? En dat alleen maar omdat het verzoek wat je hem stuurde verkeerd overkwam. Of je eerste reactie op zijn contactverzoek gewoon te kort door de bocht was voor die ander. Feed back krijgen op wat er juist op de dating site afspeelt blijkt van cruciaal belang te zijn in het proces om een geschikte man te vinden. Ik kan je daarbij helpen, maar dan heb ik het wel nodig om te zien wat je doet. Ik kijk ook mee bij de contactverzoeken en de door jouw gekozen favorieten. En omdat ik met een andere blik naar deze mannen kijk dan jij, zonder jouw emoties of oude patronen, levert dat meestal verrassende resultaten op. Waardoor die man die eerst ongeschikt lijkt ineens toch een hele geschikte kandidaat blijkt te zijn. Alleen door mee te kijken, kan ik je daarin begeleiden. En twee paar ogen zien meer dan een.

De ‘Ik ben klaar voor de liefde-dag‘ en het ‘Ik ben klaar voor de liefde-traject‘ kunnen in overleg en per direct starten.
Het ‘Ik vind mijn man-programma‘ van 6 maanden is een doorlopend programma.

Ik beantwoord deze vraag graag. Stuur ze naar support@laatsteliefde.nl en ik geef je zo snel mogelijk antwoord.