Veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag? Mail dan naar support@laatsteliefde.nl. Ik beantwoord je mail zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag? Mail dan naar support@laatsteliefde.nl. Ik beantwoord je mail zo snel mogelijk.

Ik ben zelf 12 jaar alleen geweest en wat mij betreft was dat de helft te lang. Er was veel om dankbaar voor te zijn: mijn kinderen, mijn werk waarin ik plezier had en een dierbare vriendenkring, maar ik miste simpelweg een partner. De man met wie ik kon praten en delen, die ik lief kon hebben en die mij liefhad. Het gemis en verdriet hierover zagen maar weinig mensen, de pijn van het niet geleefde leven was er altijd. En werd steeds sterker.
Als coach en therapeut hielp ik anderen, vaak ook met vragen over de liefde. Zelf heb ik die begeleiding erg gemist. Ik had ook geen idee wie mij zou kunnen helpen. Toen ik online uiteindelijk mijn partner Steven vond, wist ik ook heel snel wat mijn missie was: anderen helpen hun eindman te vinden. Omdat ik al een therapiepraktijk runde en daar steeds meer liefdes- en relatievragen kreeg, was de stap snel gemaakt.
Nu ben ik de professional die ik destijds zelf zo gemist heb. Iemand die precies ziet waar het aan ligt, die een eindje met je oploopt, je bij de hand neemt en meekijkt.
Ja, ik ben er voor de zelfbewuste, zelfstandige single vrouw. Dit is geen waardeoordeel of omdat ik mensen uit wil sluiten. In mijn therapiepraktijk en in mijn eigen leven merkte ik dat de zelfstandige en zelfbewuste vrouw specifieke problemen tegenkomt bij het vinden van de juiste liefdespartner. Daarom heb ik ervoor gekozen haar als uitgangspunt te nemen.
Veel. Al meer dan duizend. Dat gaat via alle gratis informatie die ik geef, of via mijn boek, of via een programma dat vrouwen bij mij volgen. Ik hoor vaak terug dat ze zoveel aan mijn tips hebben gehad, het daardoor anders zijn gaan doen en dat ze nu hun man gevonden hebben. Mission accomplished.
Er is inmiddels zo veel dat ik het voor je op een rijtje zet:

– Je kunt gratis mijn e-book met 25 tips aanvragen over wat datingsites je niet vertellen.
– Wil je mijn boek lezen maar twijfel je nog? Je kunt hier gratis het eerste hoofdstuk aanvragen.

– Wil je weten of je klaar bent voor de liefde? Daar heb ik een mooie test voor, ook gratis.

– Wil je al mijn tips en adviezen over het vinden van je eindman? Dan is mijn boek Vind je eindman een aanrader. Je kunt het hier kopen.

– Ben je niet zo’n lezer, dan is mijn gratis online webinar iets voor jou: Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt. Je kunt je hier inschrijven.

– Mooie inzichten kun je hier beluisteren in mijn podcasts.

– Heb je behoefte aan begeleiding, laat je dan stap voor stap meenemen in de zoektocht naar jouw eindman. In mijn programma begeleid ik het hele proces, van je profieltekst tot de spannende beginfase van jouw nieuwe relatie. Hier lees je meer over het Vind Je Eindman Basis Programma.

– Wil je daten en de liefde vinden maar kun je wel extra steun in de rug gebruiken d.m.v coaching? Dan is het Vind Je Eindman Basis + Coaching Programma geschikt voor jou. Lees hier verder.

Laat ik eerlijk zijn, ik kan gewoon niet iedereen helpen. Maar in mijn (betaalde) programma’s ga ik door zolang de vrouwen ook doorgaan en zelf actief blijven. Zo krijgt 85,2% een relatie. En als het niet lukt, dan is dat vaak omdat vrouwen van gedachten veranderd zijn. Dat ze bij nader inzien beseffen dat hun verlangen toch niet zo groot is dat ze er echt voor willen gaan. Of dat ineens andere zaken in hun leven een hogere prioriteit krijgen.
Haha, dat ‘eind’ heeft voor sommigen misschien een negatieve bijklank, maar het is juist heel positief. Jouw eindstation is daar waar je het geluk hebt gevonden. Het einde van je zoektocht. Je hoeft niet meer overal te kijken of er een leuke man rondloopt. Je hebt hem gevonden. Een man die blijft, omdat hij perfect bij jou past en wéét dat hij met jou goud in handen heeft.
Hier kan ik kort over zijn: liefde is liefde en een eindvrouw is voor mij hetzelfde als een eindman. Ik heb voor de leesbaarheid gekozen voor de grootste groep vrouwen en dat zijn de vrouwen die een man zoeken. Ondertussen heb ik al heel wat vrouwen geholpen die een eindvrouw zochten. Dus zoek jij een vrouw? Dan nodig ik je van harte uit om overal waar man staat vrouw te lezen en van hij zij te maken.
Ja en daar ben ik heel blij mee. Echt, na 12 jaar alleen zijn was ik er zo klaar mee met dat single zijn. Ik ontmoette Steven en we zijn nu alweer jaren getrouwd. We hebben samen 7 kinderen en ik ben heel dankbaar dat ik mijn eindman gevonden heb.
Ja, dat klopt inderdaad. Ik doe geen losse coaching-sessies. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat ik uit ervaring weet dat het niet genoeg is. Waarschijnlijk ben je al langer alleen en dat heeft een reden. Echt inzicht krijgen en eventueel een oud patroon veranderen, lossen we niet op in enkele gesprekken van een uur. Dat heeft meer tijd nodig. Daarom bied ik complete programma’s aan en ik zie gewoon dat dat het beste werkt. We gaan voor resultaat, niet voor minder.
Fantastisch dat je deze weg al gelopen hebt en al zo bewust bent. Ondanks dat is er nog geen fijne liefdesrelatie in je leven. En dat heeft een reden. Dat kan van alles zijn. Ik help jou om hem te ontmoeten, laat je je blinde vlekken zien, je onderstroom en we kijken samen naar wat er precies blokkeert in de liefde.
Zelf was ik al jaren therapeut en toch kon ik mezelf niet helpen. Van een ander zag ik het heel scherp en duidelijk maar zelf draaide ik onbewust in dezelfde cirkel rond als het over de liefde of relaties ging. Als je een hulpverlener bent, zul je herkennen dat je soms ook weer even met iemand wilt/moet sparren om dingen helder en duidelijk te krijgen. Die persoon ga ik voor jou zijn.
Alles wat je aan zelfreflectie en bewustwording hebt gedaan, zal je helpen in je zoektocht naar de liefde. De onrust verdwijnt en de liefde komt in je leven. Zie het maar als de laatste spoelwas.

Mail naar support@laatsteliefde.nl

Ik beantwoord je mail zo snel mogelijk.