Nou Carla, je hebt mijn leven aardig opgeschud

Nou Carla, je hebt mijn leven behoorlijk opgeschud, maar op een positieve manier. In eerste instantie voelde ik wel een heleboel weerstand bij de term eindman, maar hoe langer ik er over nadacht hoe meer ik voelde dat dit wel was wat ik zocht. Daarom ben ik je mails gaan lezen, luisterde ik naar je podcasts en heb ik je webinar gekeken.

Tijdens het kijken naar het webinar kreeg ik zoveel tips over datingsites, over jezelf laten zien en over de 6 karaktereigenschappen. En ik kan wel stellen dat die 6 karaktereigenschappen mijn leven veranderd hebben.

Wat gebeurde er vervolgens: ik ging op een datingsite, mijn profiel beschreef details in plaats van algemeenheden, ik heb er leuke recente foto’s bij geplaatst, verschillende serieuze mannen reageerden (en ik heb die mannen niet direct afgeserveerd op hun blauwe ogen wat ik voor Carla’s tips wel gedaan zou hebben), ik werd bij de winkel spontaan aangesproken door een leuke man, ik schrok en gooide figuurlijk de deur dicht (blijkbaar stond ik toch nog niet aan. Dus al Carla’s info nog maar eens doorgelezen.)

Nu heb ik via de datingsite een man ontmoet die lijflijk niet echt aan mijn wensen voldoet, maar onze karaktereigenschappen passen perfect! Voorheen zou ik hem nog geen blik waardig hebben gekeurd, maar nu hebben Sjoerd en ik naar elkaar en onze gezamenlijke 5 kinderen uitgesproken dat we verliefd zijn. Geweldig!

Ik ben zo blij dat het niet alleen mij is gegund, maar ook alle mensen om me heen. Al die liefde, verbinding en vertrouwen. Dat geeft zoveel positieve energie. En dat komt door Carla die mij liet zien dat ik authentiek mag zijn, dat IK er mag zijn. Verder heeft Carla mijn blinde vlekken aangetipt waardoor ik valse overtuigingen uit het verleden los kon gaan laten. En ja, ik denk nog wel eens bij mijn eindman: Is dit de man waar ik op val? Uiterlijk misschien niet, maar innerlijk wel en dat is zo bijzonder.

Carla, enorm bedankt voor je mails, je podcasts en je webinar. Zonder jou had mijn alleen-zijn nog heel lang geduurd, als ik het al ooit had aangedurfd om op zoek te gaan naar mijn eindman. Maar ik heb hem gevonden en hij mij en bij deze wil ik je enorm bedanken voor je hulp.

Laat een reactie achter