Mannen worden snel weggekaapt door snellere vrouwen

Ik heb een jaar of 10 geleden op een datingsite ingeschreven gestaan en dat is mij slecht bevallen. Ik ben namelijk nogal een denker en voordat ik mijn besluit over een man genomen had, was hij al weggekaapt door snellere vrouwen. Dit was duidelijk niet mijn weg. Maar goed, ik ben nu met pensioen en ik denk dat ik nog zo’n 20 jaar te gaan heb en die jaren wil ik niet alleen doorbrengen. Daarom heb ik ondersteuning gezocht bij Carla.

Gelukkig maar, want mijn zoektocht is van een grote diffuusheid toegespitst op een heel duidelijk beeld van wat ik wil in een relatie. Dat beeld heb ik gebruikt tijdens mijn dates. Ik heb heel goed gekeken en heb vandaaruit de informatie laten zakken en ben daarmee aan de slag gegaan.

Het was een heel proces naar degene die ik uiteindelijk heb ontmoet en bij hem viel alles onmiddellijk samen. Ik heb nu een goede stevige relatie, die vanaf het eerste moment meteen doorging. En wat wel heel leuk is om te vertellen: we moesten tijdens het programma een moodboard maken en als ik nu terugkijk naar dat moodboard, dan is hij precies mijn moodboard. Dat wist ik niet toen ik dat ging maken, het is dus leuk om te zien hoe dingen samengevallen zijn.

Wat voor mij echt een belemmering was om te gaan daten, was het feit dat ik met een man heb samengewerkt die in het begin heel aardig leek, maar hij heeft hele gemene psychische spelletjes gespeeld tot aan serieuze bedreigingen aan toe. Dat heeft mij weerhouden om te gaan daten, stel dat ik zo’n man tegenkom die ik aardig vind en die uiteindelijk helemaal niet aardig blijkt te zijn.

Carla heeft me daar uitstekend bij begeleid. Wat ik heel prettig vond, is dat ze altijd beschikbaar was. Bij dates gebeuren dingen die je overvallen, dan is een snelle reactie belangrijk, te allen tijde werd er gereageerd op mijn mails of telefoontjes en dat vond ik heel fijn. Dat was precies de begeleiding die ik nodig had. Daarnaast weet Carla waar ze het over heeft en is ze gewoon een aangenaam, aardig en goed mens.

Ik zou het programma zeker aan andere mensen aanraden en dat heb ik ook al gedaan. Ik merk dat het voor heel veel mensen toch moeilijk is om de basiselementen voor een langdurige relatie echt voor ogen te hebben op het moment dat je gaat daten. Dan komt het vaak op uiterlijke kenmerken aan en daar zit het ‘m niet in. Ik heb de basiselementen toegepast en zo mijn man gevonden en ik hoop dat we samen nog veel mooie jaren mogen beleven.

Laat een reactie achter