Internetdaten werkt wel degelijk

Ik was het internetdaten eigenlijk zat en voor mijn gevoel had ik alle mogelijkheden wel geprobeerd. Toen ontmoette ik Carla en zij heeft me ervan overtuigd dat internetdaten wel degelijk kan werken. En het is gelukt! Ik heb een hele leuke man ontmoet en daar ben ik zo blij mee. Ik ben eindelijk niet meer de enige in mijn vriendenkring die nog alleen is. Het programma bij Laatste Liefde heeft me op een andere manier aan het denken gezet. Het gaf inzicht in mezelf, maar ook ondersteuning bij praktische zaken, zoals wat doe je wel of juist niet, hoe schrijf je een goede profieltekst, dat soort dingen.

Carla zegt waar het op staat, maar op een milde, objectieve manier. Dat kon ik erg waarderen. Ze heeft een therapeutische achtergrond en dat merk je. Bovendien heeft ze zelf ook meegemaakt dat het in de liefde niet wilde lukken en dat is heel fijn. Tegelijkertijd was er een bepaalde losheid en humor, waardoor ik mijn spanning los kon laten. Het hele liefdesgebeuren had voor mij namelijk wel een zwaar gevoel gekregen.

Je kunt deze professionele begeleiding niet vergelijken met het contact dat je met vriendinnen hebt. Vriendinnen zijn veel meegaander en kiezen altijd voor jouw kant. Dat helpt je vaak niet verder. Mijn vriendinnen die al een relatie hadden, begrepen mij ook niet, maar zij deed dat wel. Daarnaast heb je ook de live programmadagen met andere vrouwen. Je kent elkaar niet, maar je herkent elkaars problemen wel en het is heel fijn om te delen met deze vrouwen. Ik vind het soms bijna jammer dat ik deze groep niet meer heb.

Inmiddels woon ik samen met mijn eindman en vorig jaar hebben we samen een huis gekocht. Het is zo fijn om met elkaar een nieuw leven op te bouwen. We hebben ons nieuwe huis dan ook samen ingericht. Zelfs samen behangen ging prima. En wat de toekomst betreft: misschien trouwen en we hopen nog op kinderen. Het zou heel fijn zijn als dat nog lukt, maar we zijn niet piepjong meer en heel eerlijk: we hebben het ook heel fijn met elkaar. In dit traject ga je niet alleen op zoek naar een man, je groeit tegelijkertijd als persoon. Ik ben sterker en minder onzeker geworden en dat bevalt me prima. Ik zou het Laatste Liefde- programma dus aan iedereen aanraden die er klaar mee is om alles alleen te doen. Carla helpt je echt en komt naast je staan. Niet alleen tijdens het programma, maar ook daarna. Nu ik mijn man, Pieter, gevonden heb, wordt het contact niet zomaar afgekapt en dat waardeer ik heel erg.

Laat een reactie achter