Hoe ik als anti-dater nu toch met mijn eindman samenwoon

Als Carla er niet was geweest dan had ik mijn vriend waarschijnlijk nooit ontmoet en dat zou zo jammer zijn geweest. Want ik was heel erg anti-daten en door haar programma ben ik pas over mijn wens gaan praten. Zo heeft een vriendin me aan een kennis van haar voorgesteld. Als ik hier niet over was begonnen, had zij dit waarschijnlijk nooit gedaan. Ik ben haar erg dankbaar dat ze het wel heeft gedaan, want ik ben nu heel gelukkig en ik kan me een leven zonder mijn vriend niet meer voorstellen.

Waar ik altijd tegenaan liep was dat ik, voordat ik met de Laatste Liefde Date Methode aan de slag ging, heel erg anti-daten was. Ik was altijd erg nerveus tijdens dates en kon me daarom niet ontspannen. Daardoor was ik totaal niet bezig met de man tegenover mij. In het programma leerde ik om me te ontspannen en was ik daardoor rustiger tijdens dates. Ook ontdekte ik toen pas wat belangrijk is voor een goede relatie en heb ik geleerd om mezelf belangrijk te vinden. Daar schortte het in mijn vroegere relaties aan. Die mannen hadden niet de 6 karaktereigenschappen én ik zette mezelf en mijn eigen wensen op de achtergrond. Die 6 noodzakelijke karaktereigenschappen hebben me nu geholpen om te zien of een man ook echt bij mij past. En ik stap dus niet meer in mijn oude valkuilen van mezelf wegcijferen en genoegen nemen met minder. De inzichten die ik heb opgedaan hebben mij echt verder geholpen.

Wat ik heel fijn vind is dat we met een groep vrouwen zijn in dit programma die allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Iedereen heeft haar eigen uitdagingen en het is fijn om daarin van elkaar te leren en te delen. Je mag je eigen tempo aanhouden en de coachcalls zijn heel fijn om je vragen te stellen. En Carla is een echte expert. Ze is daarnaast heel open en heeft op bijna iedere situatie een passend antwoord. Ze staat er ook voor open als je iets anders wilt doen dan hoe zij het ziet. Ik kwam er meestal wel achter dat ze gelijk had.

Ik raad het programma van Carla aan. Zeker aan vrouwen die relaties hebben gehad die fout zijn gelopen. Als je vastloopt in wat er fout is gegaan en als je niet weet hoe je het beter aan kunt pakken dan is het zo fijn dat er mensen zijn die meekijken en antwoorden hebben. Kun je je vinger er niet op leggen waarom het jou niet lukt, dan geeft dit programma je inzicht en dat maakt het verschil tussen wel of geen partner vinden.

Zoals ik al schreef heb ik mijn eindman gevonden en we hebben nu 9 maanden een relatie. We wonen samen en delen allebei een kinderwens. We zullen zien wat de toekomst ons zal brengen.

Laat een reactie achter