Aflevering 86: Waarom zou ik hulp nodig hebben bij het vinden van de liefde?

In deze aflevering beantwoord ik vragen over het Laatste Liefde Programma. Zoals: “Waarom zou ik hulp nodig hebben bij het vinden van de liefde? Dat moet toch vanzelf gaan? Waarom duurt het een jaar en kan ik niet een enkele coachsessie krijgen?” Of de opmerking: “Ja, maar ik heb al zo hard gewerkt aan mezelf. Dat heb ik niet nodig, ik zoek alleen praktische hulp.” Ik neem je graag mee in mijn eigen broddelwerk in de liefde en welke lessen ik hieruit leerde. Klik hieronder op de podcast om mijn verhaal te luisteren.

Bekijk mijn boek Vind Je Eindman en bestel de bestseller.

Als het niet lukt om de podcast af te laten spelen, dan komt dat waarschijnlijk omdat je de cookies niet hebt geaccepteerd. Klik onderaan in je scherm op de groene knop met oké en dan kun je de podcast af spelen.

2 reacties

  1. JK februari 25, 2024 at 1:04 pm- reageer

    Ik merk dat ik geen geduld heb om naar dit verhaal te luisteren vanwege de vele vulwoorden en het wollige manier van vertellen. Liever to the point. Dus skip de `balen als stekker`, `huh`, veel te lange introductie, `… en, ja…`, want…, oke, ik weet het wel…, ja, en… eigenlijk…, ik laat het hierbij.

    • TeamLaatsteLiefde februari 27, 2024 at 8:35 am- reageer

      Dat mag JK, ik ben niet voor iedereen. Ondertussen krijg ik ook heel veel positieve reacties van mensen die echt blij zijn met mijn tips. Die daarmee eindelijk wel hun liefde vinden. Ondanks misschien mijn manier van praten en de huh.

Laat een reactie achter