Aflevering 78: Het 1e Laatste Liefde-Event komt eraan

Je kunt me niet blijer maken als ik van anderen hoor en zie wat ik zelf al jaren uitdraag: Hoe je je huidige liefdesleven leeft en beleeft komt voort uit het begin van je leven. Welke blauwdruk heb jij opgeslagen als kind? Welke ‘liefdeslessen’ en voorbeelden kreeg je thuis mee?

Deze aflevering gaat over hoe een theatervoorstelling en een systemisch event me het laatste zetje gaven. Want het 1e Laatste Liefde live-event komt eraan. De informatie over dit event volgt later. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht over het event, dan kun je hier je naam en e-mailadres achterlaten

 

Als het niet lukt om de podcast af te laten spelen, dan komt dat waarschijnlijk omdat je de cookies niet hebt geaccepteerd. Klik onderaan in je scherm op de groene knop met oké en dan kun je de podcast af spelen.

10 reacties

 1. Annemarie M. Schaacke november 5, 2023 at 10:20 am- reageer

  Bijzonder jouw podcast op deze zondag ochtend te beluisteren! Er gebeurt wat met mij, innerlijk merk ik, vandaar dat ik een reactie achterlaat.

  • TeamLaatsteLiefde november 7, 2023 at 8:14 am- reageer

   Bedankt voor je reactie Annemarie.

 2. Martine Stegeman november 5, 2023 at 12:04 pm- reageer

  Hi

  Ik heb tickets …pas in maart 2024. Maar dat mag de pret niet drukken.
  Kijk er naar uit.
  Systematisch werken is idd erg leerzaam en interessant. Nu mijn derde jaar NLP studie aan het doen. Laat maar weten wanneer jij dit aanbiedt en waar.

  Veel liefs Martine

  • TeamLaatsteLiefde november 7, 2023 at 8:14 am- reageer

   Dank je wel voor je bericht Martine en tegen de tijd dat er meer duidelijk is zal ik er zeker over gaan communiceren. Hou de website in de gaten.

 3. Jan Vanwelkenhuysen november 6, 2023 at 9:35 am- reageer

  Dag Carla,
  Ik ben extreem geboeid door alles wat met de liefde te maken heeft. Je doelstelling, ‘zo veel mogelijk liefde in de wereld brengen’ is nobel, maar ik vind het vreemd dat je je hierbij alleen maar tot vrouwen richt (je schrijft bvb dat je zo veel mogelijk vrouwen aan een ‘eindman’ wil helpen..) .. Ik heb je podcast beluisterd. En wat stel ik vast? Hetgeen je daarin vertelt, is voor 100% ook voor mannen waar! Dus waarom dit onderscheid maken?
  Groetjes,
  Jan.

  • TeamLaatsteLiefde november 7, 2023 at 8:17 am- reageer

   Hoi Jan, wat leuk om een bericht te krijgen van een man. En je hebt gelijk, ik heb voor vrouwen gekozen. Ik heb een tijdje een Facebookgroep voor mannen gehad en ik heb zelfs mannen gecoacht. En ik merkte helaas dat het niet mijn ding was. Het is niet anders, ik ben gewoon zoveel beter als ik met vrouwen werk. En er zijn vast coaches die zich juist op mannen richten. Ondertussen kun je uiteraard verder duiken in alle gratis informatie, want ik heb al meerdere vrouwen gehoord die zeiden dat ze alleen al met die informatie anders zijn gaan daten en hun eindman wel gevonden hebben.

 4. Josien enklaar november 7, 2023 at 11:12 am- reageer

  Wat een heerlijke podcast dit keer. En zo fijn dat je jezelf inbrengt met je recente vreugde over de voorstelling die je zag. Het gedeelte over overlevingspatronen is zo mooi en eenvoudig door jou aangegeven. Deze herken ik bij mijzelf, mijn vriendinnen, dochter. Yess dat is wat ik voel dus wat ze doen. Wat ik doe en waarom ik die ‘drang’ voel er van weg te willen. Allemaal niet erg maar het belemmert mijn eigen stroom op zo’n moment.
  Ik kan niet wachten op jullie dag.

  • TeamLaatsteLiefde november 7, 2023 at 7:04 pm- reageer

   Bedankt voor je complimenten en je enthousiasme over de live-dagen. Informatie volgt!

 5. Dee Kapma november 22, 2023 at 9:49 pm- reageer

  Lijkt me leuk Carla

  • TeamLaatsteLiefde november 29, 2023 at 9:04 am- reageer

   Zodra ik meer weet deel ik het uiteraard en je bent van harte welkom om er bij te zijn. Hartelijke groet, Carla

Laat een reactie achter