Aflevering 71: “Heb ik niet zojuist een hele mooie relatie verbroken?”

In deze aflevering deel ik de noodkreet die Monica me stuurde. Ze verbrak haar relatie met een hele fijne man, omdat ze geen verliefdheid voelde. En nu twijfelt ze of dit de juiste beslissing was. Daarom mijn noodkreet terug: Wat wachten op verliefdheid kan stukmaken.

Bekijk mijn boek Vind Je Eindman en bestel de bestseller.

Als het niet lukt om de podcast af te laten spelen, dan komt dat waarschijnlijk omdat je de cookies niet hebt geaccepteerd. Klik onderaan in je scherm op de groene knop met oké en dan kun je de podcast af spelen.

8 reacties

 1. Marjolein juli 14, 2023 at 7:24 pm- reageer

  Heb net je podcast geluisterd over Monica, en dat had ik kunnen zijn!!
  Bedankt voor de podcast, ik herken mezelf in het hele verhaal! Hoop dat ik er iets mee kan doen, ga het in ieder geval proberen. Dank je wel Carla😘

  • TeamLaatsteLiefde juli 17, 2023 at 7:29 am- reageer

   Heel graag gedaan Marjolein!

 2. Neeltje van Immerzeel juli 14, 2023 at 8:36 pm- reageer

  wat een geweldige “lezing”. Het is verwarrend om geen verliefdheid te voelen en het toch fijn voelt om bij elkaar te zijn. Je hoort vaak “ik ben nog steeds verliefd op haar” als er een zeer lang huwelijk gevierd wordt. Dat klopt toch niet? Ook ik wil ook wel hartstochtelijk bemind worden,maar dat zit er niet in bij mijn huidige man.Ook zou ik het fijn vinden als ie wat slanker was…maar dat hoort bij mij bij de 20% omdat ik me gelijkwaardig voel bij hem,en dat heb ik niet eerder meegemaakt. Zijn al die films en boeken waarin de liefde zo hartstochtelijk tot je komt “gebakken lucht”. Worden we allemaal op het verkeerde been gezet? Is dat het wat je zo kan missen, maar niet bestaat? Ik probeer m,n relatie op waarde in te schatten en ben blij dat ik het nu pas gevonden heb op m,n 71ste via een datingsite en ook zeker met behulp van het boek. Geweldig bedankt!

  • TeamLaatsteLiefde juli 17, 2023 at 7:30 am- reageer

   Graag gedaan Neeltje en hartstochtelijke verliefdheid bestaat. Uiteraard bestaat het, je ziet het zo vaak. Maar is die verliefdheid een garantie op een gezonde relatie. Nee, dat is vaak niet het geval.

 3. Marleen Willems juli 15, 2023 at 5:27 pm- reageer

  Wat een mooi verhaal. Toch denk ik dat verliefd zijn, en fysiek aangetrokken zijn zeer belangrijk zijn om verder te gaan met een man. Bedankt hoor.

  • TeamLaatsteLiefde juli 17, 2023 at 7:32 am- reageer

   Klopt, maar je mag het laten ontstaan. Het hoeft er niet op dag 1 al te zijn. Ik heb al zoveel vrouwen geholpen die de date de tijd gaven en die naar mate ze elkaar langer kenden ineens wel het gevoel kregen.

 4. Jolanda de Rooij juli 17, 2023 at 10:26 am- reageer

  Wat een goede adviezen en een mooi verhaal. Zo herkenbaar…
  Zal ook eens aan mijn eigen karaktereigenschappen (bindingsangst) gaan werken….
  Heb het druk met mantelzorgen en stel alles maar uit maar voel me wel vaak alleen.
  Dankjewel Carla!

  • TeamLaatsteLiefde juli 18, 2023 at 8:36 am- reageer

   Bedankt voor je compliment Jolanda!

Laat een reactie achter