Aflevering 66: Liefde is gelukkig blind, anders zouden we er nooit ingestonken zijn

In deze aflevering vertel ik je graag over waarom het maar goed is dat we niet alles van tevoren weten. Dat we niet weten wat we gaan meemaken in onze liefdesrelaties. Want dan zou het zomaar kunnen dat je er nooit aan zou beginnen.

Is het dan zo dramatisch en is het al die moeite niet waard? 🙂 Nee zeker niet, maar wel goed om te weten hoe een volwassen relatie er óók uitziet.

Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” .

Als het niet lukt om de podcast af te laten spelen, dan komt dat waarschijnlijk omdat je de cookies niet hebt geaccepteerd. Klik onderaan in je scherm op de groene knop met oké en dan kun je de podcast af spelen.

6 reacties

 1. Lot Douwe mei 5, 2023 at 7:53 pm- reageer

  Geld dit ook voor mannen ?

  • TeamLaatsteLiefde mei 9, 2023 at 8:52 am- reageer

   Ja hoor, omdat ik alleen met vrouwen werk heb ik het over vrouwen die een eindman zoeken. Maar vrouw zoekt eindvrouw en man zoekt eindman kan ook. En voor de mannen: als je bij het woord vrouw het woord man zet kloppen mijn verhalen niet altijd maar heel vaak wel.

 2. franciska mei 5, 2023 at 8:25 pm- reageer

  dank je wel.

  • TeamLaatsteLiefde mei 9, 2023 at 8:52 am- reageer

   Heel graag gedaan Franciska

 3. MARTINE GEYPEN mei 6, 2023 at 2:43 pm- reageer

  Werken aan jezelf en pijnpunten helen, persoonlijk groeien…kan je als je feedback krijgt van anderen…daarom niet altijd een liefdespartner. Ik vind het moeilijk om mij te binden aan iemand die de echte volwassen liefdesrelatie niet aanvoelt. Tot op heden al relaties gehad maar wat een ontgoocheling ..

Laat een reactie achter