Aflevering 65: Succesvol in het leven maar niet in de liefde

In deze aflevering bespreek ik waarom het voor succesvolle en daadkrachtige vrouwen vaak moeilijker is om de liefde te vinden. Ook hoe je je daar voor kunt schamen, omdat de rest toch allemaal prima lukt.

‘Jij hebt geen klagen’ is een veelgehoorde opmerking tegen succesvolle vrouwen die naar een liefdesrelatie verlangen. Een fijne partner als enige ontbrekende schakel in je leven. Een grotendeels verborgen groep vrouwen, die ik graag voor het voetlicht haal.

Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” .

Als het niet lukt om de podcast af te laten spelen, dan komt dat waarschijnlijk omdat je de cookies niet hebt geaccepteerd. Klik onderaan in je scherm op de groene knop met oké en dan kun je de podcast af spelen.

2 reacties

 1. Bea mei 1, 2023 at 12:26 pm- reageer

  Beste Carla,

  Je hebt me geraakt. Deze podcast is precies waar ik tegenaan loop. Ben een sterke vrouw en persoonlijkheid, althans dat is hoe ik overkom. Mijn zaakjes zijn op orde en mijn leven is gevuld.
  zoek ook een aanvulling en geen invulling op mijn leven.
  De tijd waarin we leven is toch Daten via internet. Doe dat op en af. Heb inmiddels geleerd om meer te zien dan een foto en ook de fake-man of getrouwde.
  Ga geregeld op date, met mannen die mijns inziens interessant zijn. Mannen met een passie voor iets, werk of hobby. Mannen die, wanneer ze vader zijn, daar trots op zijn. Lieve betrokken vaders vind ik aantrekkelijk.
  Vanavond een date. Spannend en ik zal je advies opvolgen en dat ook benoemen. Ga alleen koffie drinken op een voor ons beiden nieuwe locatie, in een etablissement op een rustige locatie. Ik ga zien wat deze avond brengt.
  Heb wel een vraag. Hoe kan een man zien dat ik onder de zelfverzekerde, assertieve dame ook een vrouw ben die het fijn vind om vrouw te zijn naast een man.
  Die graag haar leven wil delen met een man. Hem wil steunen in wie hij is ook al is het op lat relatie basis. Blijf je volgen om wat tips en trucs te leren en vind het fijn dat jij een eye opener bent voor mij in dit nieuwe date leven, na 28 jaar getrouwd geweest te zijn.

  Dank je wel Carla

Laat een reactie achter