Aflevering 57: Hoe Natasja (48) na veel omzwervingen met emotioneel onbeschikbare mannen nu een gezonde en stabiele relatie heeft

In deze aflevering ben ik in gesprek met Natasja Bijl, die aan de wieg stond van mijn podcast-avontuur. Zonder Natasja was ik er misschien wel nooit aan begonnen 🙂 .

Na deze start heeft ze zo’n beetje alles toegepast wat ik adviseerde en tot haar verrassing had ze eerst nog het een en ander op te ruimen in zichzelf. Pas daarna kon ze zich, na vele dates en omzwervingen in de liefde met avontuurlijke maar onbereikbare mannen, openstellen voor een eerlijke en open man die heel erg graag thuis is. Ze vertelt er graag over.

Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” . De volgende is op tweede kerstdag, dus mocht je nog alleen zijn dan is dit je kans op een ‘date’ met mij 😀.

Als het niet lukt om de podcast af te laten spelen, dan komt dat waarschijnlijk omdat je de cookies niet hebt geaccepteerd. Klik onderaan in je scherm op de groene knop met oké en dan kun je de podcast af spelen.

2 reacties

 1. Annigje Dijkstra januari 2, 2023 at 7:50 pm- reageer

  Hoi Carla, toch even een berichtje van mij.
  Je kent me niet, maar ik heb 2 jaar terug jouw gratis webinair gevolgd, vervolgens jouw boek gekocht en gelezen, regelmatig postcasts beluisterd.
  Ik heb er veel aan gehad, herkende veel en was toen al bezig om op diverse manieren mijn onbewuste balast op te ruimen.
  En daar is hij dan, zomaar, mijn eindman.
  Niet via datingsites, maar gewoon door veel te ondernemen en daardoor nieuwe mensen te ontmoeten.
  Het grootste verschil ten opzichte van de andere 2 relaties die ik heb gehad na mijn scheiding is dat ik nu, rust, rust en nog eens rust ervaar. Geven en ontvangen zijn in evenwicht. Geen gepieker of afwegingen, de verbinding is heel rustig vanzelf ontstaan.
  En hoe kan het ook anders, niet de man die ik in eerste instantie voor ogen zou hebben. Sterker nog, ik heb erg getwijfeld, maar op jouw advies ben ik toch blijven daten met hem en ja hoor, ik ben gevallen voor zijn persoonlijkheid. Het voelt zeker, vanzelfsprekend, evenwichtig, stabiel, en zo rustgevend!
  Hij is voor mij in alles ‘ de mooiste’
  Dankjewel voor het delen van al jouw kennis, het klopt als een bus.
  Liefs Annigje

  • Laatste Liefde team januari 3, 2023 at 9:11 am- reageer

   Wauw, hier moet ik toch even van blozen. Dank je wel voor de complimenten en ik weet dat mijn methode werkt. Maar het is zo fijn om daar ook bevestiging van te krijgen. En precies wat je zegt zie ik zo vaak: niet de man die je zocht, maar het is hem wel. Wat fijn voor jullie en ik wens jullie heel veel geluk!

   Carla

Laat een reactie achter