Volg ons online

Laatste Liefde de podcast

In deze aflevering ben ik in gesprek met Oudste-Dochter-specialist Aike Borghuis. Over welke invloed deze plaats in je gezin van herkomst heeft op de verdere keuzes en houding in je leven. En uiteraard spitsen we dit toe op de liefde en het daten.

Wat maakt het voor oudste dochters nu zo lastig om een gelijkwaardige, volwassen partner te vinden? Dus ben je een oudste dochter of ken je ze? Dan is dit een must-listen. Voel je dus vrij om deze podcast door te sturen.

Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt

Als het niet lukt om de podcast af te laten spelen, dan komt dat waarschijnlijk omdat je de cookies niet hebt geaccepteerd. Klik onderaan in je scherm op de groene knop met oké en dan kun je de podcast af spelen.

10 gedachten over “Aflevering 51: Waarom het voor Oudste Dochters zo lastig is om een fijne liefde te vinden”

  1. ik ben een oudste dochter van drie jongere zusjes … de podcast was heel verhelderend… ik volgde al zoveel therapie … maar het gedrag van oudste dochter werd niet uit de doeken gedaan waardoor ik een soort schuld en schaamtegevoel ontwikkelde … het is niet goed.. maar nu heb bij eerder een aha ervaring en kan bij aan de slag en bewuster ermee omgaan en milder zijn met mezelf… dankjewel

  2. goed hoor en leuk zo vanuit twee kanten. dank jullie wel.
    Van een oudste dochter die al heel wat maar nog niet alles opgeklaard heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *