Aflevering 5: Het warme nest en daten

In deze aflevering vertel ik op welke manier onze eerdere ervaringen in ons leven, het nest waaruit we komen, de relaties die we eerder hadden, invloed hebben op hoe we nu daten. De meeste vrouwen daten onbewust vanuit hun hunkerende meisje en de meeste mannen vanuit hun hunkerende jongetje. Hoe gaan we volwassen daten?

* Als het niet lukt om de podcast te laten spelen, dan komt dat waarschijnlijk omdat je de cookies niet hebt geaccepteerd. Klik onderaan in je scherm op de groene knop met oké en dan kun je de podcast af spelen.

2 reacties

  1. Jo oktober 22, 2023 at 9:04 am- reageer

    Beste Carla,

    Bij toeval ontdekte ik jouw podcast. Zelf ben ik al 40 jaar getrouwd. En ook een persoon die gelooft in ontwikkelen, groeien en helen. Vandaag weer een mooie aflevering geluisterd. Want jouw kennis en ervaring is niet alleen voor mensen die een partner zoeken. Het is ook goed voor bestaande relaties. Zelf ben ik aan het terugkijken naar ervaringen van mijn eerste liefde. Zo verhelderend wat jij over relaties verteld. Daarom begrijp ik nu ook beter, waarom het destijds fout liep. Dat geeft rust en acceptatie. Dank je wel voor jouw verhalen en het delen daarvan.

    • TeamLaatsteLiefde oktober 23, 2023 at 3:48 pm- reageer

      Beste Jo, dat is ook zo. Bedankt voor het compliment en heel fijn dat je me laat zien dat ik nog meer help dan dat ik al hoopte.

Laat een reactie achter