Aflevering 3: Je bent niet sneu als je op een datingsite zit

In aflevering drie zet je alle gene opzij, net als het idee dat de datingsite alleen voor losers is. Je bent niet sneu als je op een datingsite zit. Juist niet. Eindelijk zorg je ervoor dat je zichtbaar bent op de plek waar je de meeste kans maakt, namelijk in het grootste café voor singles. We maken als eerste een goed profiel aan. Wist je dat een goede profieltekst schrijven nog een hele kunst is? Je mag daar echt aandacht aan besteden. Met deze tips stel jij jouw tekst zo op dat je aantrekkelijk bent voor de juiste mannen.

* Als het niet lukt om de podcast te laten spelen, dan komt dat waarschijnlijk omdat je de cookies niet hebt geaccepteerd. Klik onderaan in je scherm op de groene knop met oké en dan kun je de podcast af spelen.

Over Carla Ketelaar

Carla Ketelaar (1963) is relatie-expert en auteur van de bestseller ‘Vind je eindman’. Vanuit haar bedrijf Laatste Liefde leert zij ondernemende, single vrouwen wat nog nodig is om de juiste liefdespartner te ontmoeten. Zo vond ook zij haar eindman Steven. Ze zijn getrouwd en hebben samen zeven kinderen.

Over Carla Ketelaar

Carla Ketelaar (1963) is relatie-expert en auteur van de bestseller ‘Vind je eindman’. Vanuit haar bedrijf Laatste Liefde leert zij ondernemende, single vrouwen wat nog nodig is om de juiste liefdespartner te ontmoeten. Zo vond ook zij haar eindman Steven. Ze zijn getrouwd en hebben samen zeven kinderen.

5 reacties

 1. Ingrid Klerkx augustus 13, 2022 at 7:49 pm- reageer

  Goed te horen, dank voor de tips🙏🏽

 2. Karin Heygele augustus 14, 2022 at 10:18 am- reageer

  Beste Carla. Ik vind je boek en podcast erg fijn om naar te luisteren.
  Maar ik mis toch tips voor de oudere generatie.
  Ik ben 66 jaar en 2 jaar gescheiden.
  Zou toch nog graag een lat relatie willen.Heb leuke ontmoetingen maar mijn leeftijd speelt in mijn nadeel.
  Gr. Karin

  • liesbeth augustus 16, 2022 at 7:58 am- reageer

   Beste Karin,

   Bedankt voor je complimenten, daar word ik altijd erg blij van.

   Mijn podcasts zijn voor alle vrouwen die hun eindman zoeken en met 66 ben je helemaal nog niet oud. Echt, mijn tips zijn voor iedereen toepasbaar.

   Hartelijke groet,
   Carla

 3. Deborah september 17, 2022 at 4:49 pm- reageer

  Dag Carla,
  Ik ben benieuwd of jij vindt dat de man altijd de eerste stap moet zetten op een datingssite. Dus dat je als vrouw in de afwachtende rol moet blijven en niet degene moet zijn die het initiatief neemt. Ik (vrouw van 52) word bijna nooit benaderd op deze sites (en dan nog meestal door mannen die minimaal 12 jaar ouder zijn). Als ik een enkele keer zelf initiatief neem dan krijg ik meestal geen reactie en als er wel een reactie komt dan blijkt dit uiteindelijk vaak het type, zoals jij dat zo mooi noemt, bagagedrager man te zijn. Wat ik van datende (mannelijke) vrienden van leeftijd verneem is dat zij eigenlijk geen actie hoeven te ondernemen op deze sites, ze krijgen genoeg contactverzoeken van dames.

  • liesbeth september 19, 2022 at 10:06 am- reageer

   Uiteraard mag je zelf contactverzoeken sturen. Ik vertel daar ook over tijdens mijn webinar. En daarin vertel ik ook over wat veel vrouwen onhandig doen, namelijk lange contactverzoeken sturen. Maar ook over initiatief nemen, ook daar vertel ik over. Want soms moet je op je handen zitten en soms moet je juist in actie komen en het is de kunst om te weten wanneer je wat het beste kunt doen. Heb je al eens meegedaan met mijn webinar? Het is gratis en online: inschrijving webinar

Laat een reactie achter