Volg ons online

Ik ben Carla Ketelaar (1963), de vrouw achter laatste liefde.

Ik begeleid zelfbewuste, single vrouwen die het op maatschappelijk en sociaal niveau prima doen maar geen geschikte liefdespartner kunnen vinden. Met als uiteindelijke doel dat zij een passende liefde ontmoeten, om hun leven mee te delen. Sinds 2014 is het mijn vak én mijn passie. Het geeft me veel voldoening om alle vrouwen die ik mag helpen, te zien groeien in hun persoonlijke ontwikkeling, wat direct een positief effect heeft op hun liefdesleven. Blij en dankbaar ben ik met alle mooie relaties die ontstaan en de baby’s die geboren worden.

Sinds 2006 voer ik een Psychosociale praktijk aan huis voor volwassenen. Het merendeel van mijn cliënten kwam met relatievraagstukken en vragen over de liefde. Dit deed mij besluiten om me hierin volledig te specialiseren en Laatste Liefde te starten

Gratis eerste hoofdstuk van mijn boek

Al mijn kennis, inzichten en ervaring van veel vrouwen en mijzelf heb ik in dit boek verzameld. Je leest daarin wat nog nodig is en vooral ook wat je beter niet kunt doen. Zo kun je grote stappen zetten op weg naar jouw liefde.