Over Carla

Ik ben Carla Ketelaar (1963) en de vrouw achter Laatste Liefde.

Ik begeleid zelfredzame en ondernemende vrouwen die het op maatschappelijk, sociaal niveau prima doen, maar die op het relationele vlak problemen ondervinden. Met als uiteindelijke doel om een passende liefde te ontmoeten, om het leven mee te delen. Ik doe dit met veel enthousiasme en ben altijd heel blij met de positieve reacties die ik ontvang van de vrouwen met wie ik werk en gewerkt heb.

Door jarenlange ervaring kwam ik tot de conclusie dat zelfredzame en veelal hoogopgeleide vrouwen het moeilijk hebben bij het vinden van de juiste liefdespartner. Ik weet ook erg goed hoe moeizaam het kan zijn om de juiste partner te vinden. Ik ben 12 jaar alleen geweest en ik had mijn werk – waarin ik zeer gelukkig was – mijn mooie gezin en een dierbare vriendenkring, maar ik miste simpelweg een partner. De man met wie ik kon praten en delen, die ik lief kon hebben en die mij liefhad. Het gemis en verdriet hierover zagen maar weinig mensen, maar het was er altijd. Inmiddels heb ik al jaren een fijne relatie en dat gun ik jou ook.

Voordat ik met Laatste Liefde begon, heb ik een intensief persoonlijk traject afgelegd en heb ik me op uiteenlopende terreinen laten opleiden.

De terreinen waarin ik geschoold ben zijn: Yoga en Shiatsu, Psychosociale therapie en Psychosynthese, Body language, Transformatiewerk en Essentiecoaching, Management en DISC.
Verder ben ik 20 jaar directeur geweest van 3 eigen ondernemingen en aansluitend heb ik 7 jaar als manager/directeur gewerkt. Sinds 2006 voer ik een Psychosociale praktijk aan huis voor volwassenen.

Ik heb inmiddels een boek geschreven over het vinden van de juiste liefdespartner.
VIND JE EINDMAN
Wil je eerst een voorproefje lezen van het boek? Vraag dan hieronder het gratis 1ste hoofdstuk aan.

Ja, ik schrijf me in voor het voorproefje van het boek