Klaar voor jouw liefde programma

Ik bied dit programma in 2 varianten aan: een Klaar voor jouw liefdedag en een Klaar voor jouw liefde-traject

Wil jij jezelf klaarstomen voor jouw liefde?

Dan is dit persoonlijke en individuele programma voor jou. Ik laat je in 3 stappen kennismaken met jouw mogelijkheden om die liefdevolle partner, die ook naar jou verlangt, te vinden. We gaan samen aan de slag om te ontdekken wat nodig is om die man in jouw leven te krijgen. Herken jij jezelf in één van de onderstaande uitspraken.

 • Ik wil heel graag een relatie maar durf er niet weer aan te beginnen of ik heb er nog nooit een gehad.

 • Ik twijfel of ik wel een relatie wil maar ik wil van deze twijfel af. Dan kan ik definitief accepteren dat ik alleen wil/zal blijven. Of ik ga ontdekken wat ik kan doen om wel een relatie te krijgen.

 • De mannen waar ik aandacht van krijg vind ik saai. De foute mannen die ik leuk vind, zijn een beetje mysterieus, gewoon wat spannender. Maar dat gaat altijd fout. Wat moet ik hier nu mee?

 • Ik heb momenteel een relatie, maar twijfel zeer of hij wel de juiste man voor mij is. 

 • Ik date al jarenlang op internet maar … krijg geen afspraken met mannen/ kom nooit verder dan de eerste afspraak/ na een paar maanden stoppen die relaties weer.

 • Kortgeleden heb ik iemand ontmoet en ik wil heel graag zekerheid of dit nu wel de juiste man voor mij is. Ik wil geen herhaling van het verleden.

 • Heb jij lang genoeg gedacht en gehoopt dat je hem spontaan zou tegenkomen? 

 • Ik heb er echt genoeg van om niet te weten waarom het mij niet lukt om een leuke man te ontmoeten en waarom het mijn vriendinnen wel lukt. 

Wil je er met mij over praten, dat kan. Daar heb ik mogelijkheden voor. Kijk hier hoe het werkt.

Ja, ik heb interesse in een inzichtgesprek

 
Mijn eigen zoektocht

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is. Ik ben 12 jaar alleen geweest en naast mijn werk waar ik plezier in had, mijn mooie gezin en een dierbare vriendenkring, miste ik heel simpelweg een partner. De man met wie ik kon praten en delen, die ik lief kon hebben en die mij liefhad. Het gemis en verdriet hierover zagen maar weinig mensen, maar het was er altijd. Inmiddels heb ik sinds 2007 een fijne relatie en dat gun ik jou ook.

Daarom heb ik het Klaar voor jouw liefde programma ontwikkeld. Tijdens dit programma gaan we dieper in op jouw belemmering, schroom of angst om echt op zoek te gaan naar jouw man die echt bij jou past, zodat je een relatie kunt opbouwen die goed en gezond is voor jou.

 
Ik kan je niet helpen als

 • je het gevoel hebt dat je zelf niets aan je situatie kunt veranderen.
 • je denkt dat het single zijn jou overkomt en dat je er zelf geen aandeel in hebt.
 • je niet naar je eigen aandeel in je situatie wilt/kunt kijken
 • je graag bemiddeld wilt worden bij het vinden van een man. Ik heb geen kaartenbak met mannen.

 
Ik kan je wel helpen als

bovenstaande punten niet op jou van toepassing zijn en je met jezelf aan de slag wilt. Dan vertel ik je graag wat we gaan doen. Want ik weet dat iedere vrouw, ook jij, met de juiste ondersteuning heel goed zelf haar man kan vinden.

We onderzoeken:

 1. Jouw leven tot nu toe wat betreft jouw alleen zijn en relaties.
 2. Wat jou eventueel belemmert die partner te vinden en/of te ontmoeten.
 3. Welke concrete stappen bij jou passen om te zetten op jouw liefdespad.

Je gaat verantwoordelijkheid nemen voor jouw alleen zijn. Jezelf de vragen durven stellen als: Hoe komt het dat ik nog alleen ben en het nog niet gelukt is om een blijvende relatie op te bouwen? Hoe kan ik daar verandering in brengen?

Je krijgt vertrouwen in jezelf en je toekomst. Schat ik mijzelf op waarde? Durf ik me kwetsbaar op te stellen? Zie ik de toekomst somber of hoopvol in wat betreft een liefdesrelatie? Van alleen naar twee; hoe ziet mijn ideale leven met een partner eruit?

Je krijgt inzicht in jezelf en in mannen. Hoe zie ik mezelf? Wat straal ik uit zonder dat ik me dat bewust ben? Wat heb ik geleerd van relaties uit het verleden? Waarin verschillen mijn verwachtingen/mijn gedrag/mijn eerste stappen met die van mannen?

In overzichtelijke stappen gaan we jouw dilemma’s en mogelijkheden onderzoeken. Zodat jij helderheid krijgt over jouw leven en je duidelijk krijgt over wat jouw volgende stappen gaan zijn.

De man van jouw leven loopt rond, je moet hem alleen nog zien te vinden.
En echt, als ik het kan, kan jij het ook.

“Ik had al eerder op allerlei datingsites gestaan en ik heb ook wel mannen ontmoet en wat relatieachtige contacten gehad, maar eigenlijk altijd met mannen die zich niet konden of wilden binden. Dat wilde ik anders. En ik ben natuurlijk heel blij dat mijn zoektocht naar een nieuwe liefde in mijn leven glansrijk is geslaagd.”

-Anna Krull, 61 jaar-

 

Wat is het verschil tussen de DAG en het TRAJECT?

Klaar voor jouw liefde-dag

De Klaar voor jouw liefde-dag is een geheel verzorgde dag in kasteel De Haere in Olst en duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. De datum wordt uiteraard in overleg met jou bepaald. Je krijgt op deze dag duidelijk waar je staat, wat je mogelijkheden zijn en wat er nog tussen jou en je partner in staat. Eventuele blokkades ruimen we uit de weg.

Na deze dag ben je klaar voor je nieuwe stap.

Klaar voor jouw liefde-traject

Het Klaar voor jouw liefde-traject past bij jou wanneer je definitief jouw probleem met betrekking tot mannen wilt oplossen. En wanneer je een langere verwerkingstijd wilt omdat inzichten en veranderingen soms gewoon meer tijd nodig hebben.

Het Klaar voor jouw liefde-traject duurt maximaal 3 maanden afhankelijk van de intensiteit van de afspraken die we in overleg maken.

We houden drie persoonlijke gesprekken/sessies en je krijgt tijdens het traject 24/7 online ondersteuning.

Na dit traject ben je klaar voor je nieuwe stap of heb je mogelijk tijdens dit traject al iemand ontmoet.

Veelgestelde vragen

Nee helaas, garantie op het vinden van een man kan ik je niet geven. Ik geef je wel mijn maximale inzet, inspanning en al mijn kennis en know-how die ik in de loop der jaren heb opgedaan. Het traject vraagt van jou ook om maximale inspanning en inzet en daar heb ik geen 100% invloed op. Wat ik wel kan zeggen is dat zo’n 85% van de vrouwen die mijn adviezen opvolgen ook daadwerkelijk een man vindt.

Mijn programma’s hebben een prijs en die wil ik graag met je delen tijdens een (vrijblijvend en gratis) inzichtgesprek. Dus ja, het kost geld. Maar wat kost het je nu? Aan gemoedsrust of gemiste levensvreugde? Als je een verlangen hebt naar een man en het wil maar niet lukken, dan wordt het tijd om voor een andere aanpak te kiezen. Om je “niet geleefde leven” vanaf nu wel te gaan leven. Tijdens mijn programma’s leer je heel veel, vooral ook over jezelf. Je verandert en gaat wat anders uitstralen dan je tot nu toe gedaan hebt en hoe fijn is het als jouw man op die nieuwe energie reageert waardoor jullie samen een mooie relatie op kunnen bouwen. Dat is toch onbetaalbaar?

Allereerst wil ik zeggen dat ik het geweldig zou vinden als je al heel snel jouw man zou vinden. Op zich zou je zeggen dat we dan klaar zijn, maar het begin van een relatie is vaak moeilijk. Val je niet in je oude valkuilen en gewoontes terug? Raakt deze relatie aan oude pijn? Slaan de twijfels toe? Dan blijf ik tijdens de rest van het programma naast je staan om je daarin te helpen. Wat is echt belangrijk en waar kan je je schouders over ophalen? Van oud-deelneemsters aan mijn programma hoor ik terug dat ze de begeleiding aan de start van een relatie heel waardevol vonden. Maar vind jij echt dat je klaar bent na het snel vinden van jouw partner dan zoeken we samen naar een bevredigende oplossing.

Nee hoor, we gaan op zoek naar wat het beste bij jou past. Ik zeg eerlijk: internetdaten is wel mijn favoriet. Waarom? Omdat dit het grootste singles café van Nederland is. Het is veilig en rustig. Je neemt de tijd om een goed profiel te maken met goede foto’s en er is bedenktijd voor reacties als iemand een contactverzoek doet of voor contactverzoeken die je zelf gaat sturen. Je kunt in alle rust onderzoeken met welke mannen jij overeenkomsten hebt. Ik help je daarbij en ik weet uit ervaring: er zijn al heel wat vrouwen geweest die ik begeleid heb die niet wilden internetdaten. Ze hebben het toch gedaan en achteraf zijn ze heel blij dat ze die stap gezet hebben. En belangrijker nog dat ze internetdaten met de begeleiding eigenlijk niet moeilijk meer en zelfs leuk hadden gevonden.

De ‘Ik ben klaar voor de liefde-dag‘ en het ‘Ik ben klaar voor de liefde-traject‘ kunnen in overleg en per direct starten.

 

 

 

 

Ik beantwoord jouw vraag graag. Stuur je vraag naar support@laatsteliefde.nl en ik geef je zo snel mogelijk antwoord. 

Deelname aan deze programma’s gaat via een inzichtgesprek waarin we samen bekijken welk aanbod het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Aan het inzichtgesprek zijn geen kosten verbonden.

Wil je er met mij over praten, dat kan. Daar heb ik mogelijkheden voor. Kijk hier hoe het werkt.

Ja, ik heb interesse in een inzichtgesprek