Vind je eindman VIP programma

Het Vind je eindman VIP programma is een duurzame oplossing voor jouw alleen zijn.

Ben jij helemaal klaar met alleen zijn en wil je iets ondernemen om hem te ontmoeten?

 • Snap je gewoon niet waarom het met jou en de liefde maar niet wil lukken? Je hebt je leven prima op orde: je werk, je huis en je vriendenkring.

 • Naar buiten toe ben je die flinkerd die zich altijd wel redt, maar je mist de intimiteit van een relatie en dat is je stille verdriet. Het gemis kleurt alles, want ook al heb je een leuk leven, het is het altijd net niet.

 • Vooral met de feestdagen en vakanties voel je het gemis van een relatie. Vrienden en familie nodigen je uit, maar je gaat er liever niet op in. De dag doorbrengen bij een gezin dat alles heeft, dat jij zou willen, is gewoon te pijnlijk.

 • Je weet niet hoe je moet beginnen om je liefdespartner te vinden, ook al ben je altijd op zoek. Je let altijd op, zou ik hem op dit feestje of die bijeenkomst ontmoeten? Dat levert zoveel onrust op.

 • Je pogingen om iemand te ontmoeten lopen steeds op niets uit. Je trekt regelmatig de verkeerde mannen aan en “jouw type” maakt je blijkbaar niet gelukkig.

“Het was een heel proces naar degene die ik uiteindelijk heb ontmoet en bij hem viel alles onmiddellijk samen. Ik heb nu een goede stevige relatie”

– Marianne-

Hoe dan wel?

Verlang jij er ook naar dat er iemand thuis is als jij thuiskomt?
Zou je ook zo genieten van de vanzelfsprekendheid om samen naar de familie, dat feest, die film of op vakantie te gaan?
Hoe heerlijk zou het voor je zijn om iemand naast je te hebben waarvoor jij die ene speciale bent? Degene waarvoor hij alles uit zijn handen laat vallen als je hem nodig hebt?

Wil je er met mij over praten, dat kan. Daar heb ik mogelijkheden voor. Kijk hier hoe het werkt.

Hoe ga ik je helpen?

Samen kunnen we jouw doel bereiken. Ik wil je bij deze graag uitnodigen om van je droom werkelijkheid te maken. En ook al heb je een goed leven nu; het kan beter en completer voor je worden als je je leven kunt delen met een liefdespartner.

Ik ben ook 12 jaar alleen geweest en ik weet hoe het voelt. Inmiddels heb ik mijn liefde gevonden en ik deel mijn kennis en ervaring graag met jou. Zodat ik je kan ondersteunen om ervoor te zorgen dat ook jij jouw partner gaat ontmoeten. Want voor succesvol daten heb je doorzettingsvermogen en een klankbord nodig.

Ook al lijkt het in de liefde allemaal spontaan te moeten ontstaan… meestal is dat niet de werkelijkheid en kun je voor het vinden en herkennen van de juiste match hulp gebruiken. Succesvol daten vraagt een proactieve houding (ook als jij benaderd wordt door de ander) en kennis van je eigen patronen en valkuilen.

Het is van belang om precies te weten; welke man zoek ik en welke man past bij mij? Hoe herken ik hem? En hoe zorg ik dat de juiste mannen op mij afkomen?

Ja, ik heb interesse in een inzichtgesprek

Vind je eindman VIP programma

Tijdens het Vind je eindman VIP programma bied ik je mijn beproefde methode aan, waarin ik je door de vijf stappen leid van alleen naar samen. Het goede nieuws is namelijk dat niemand alleen door het leven hoeft te gaan en dat je kunt leren om de juiste partner te vinden. Ik geef je alle handvatten en ondersteuning zodat jij jouw geliefde gaat ontmoeten, die ook zo naar jou verlangt.

Als je gaat daten op het internet (wat ik iedereen zeer aanraad) dan is noodzakelijk dat je op de hoogte bent van de regels van dit grootste café, het internet café.

Het is heel goed mogelijk om daar je partner te ontmoeten als je een uitnodigend profiel en goede foto’s hebt en weet hoe je aansprekende contactverzoeken verstuurt.

Om de juiste stappen te kunnen zetten, heb ik deze speciale methode ontwikkeld die ik aanbied in dit Vind je eindman VIP programma.

Ik kan je niet helpen als

 • je het gevoel hebt dat je zelf niets aan je situatie kunt veranderen.

 • je denkt dat het single zijn jou overkomt en dat je er zelf geen aandeel in hebt.
 • je niet naar je eigen aandeel in je situatie wilt/kunt kijken
 • je graag bemiddeld wilt worden bij het vinden van een man. Ik heb geen kaartenbak met mannen.

Ik kan je wel helpen als

bovenstaande punten niet op jou van toepassing zijn en je met jezelf aan de slag wilt. Dan vertel ik je graag wat we gaan doen. Want ik weet dat iedere vrouw, ook jij, met de juiste ondersteuning heel goed zelf haar man kan vinden.

Eerst de inhoud:

 1. Weten wie je bent en wat je wilt

Je gaat verantwoordelijkheid nemen voor jouw alleen zijn. Jezelf vragen durven stellen: Hoe komt het dat ik nog alleen ben en het nog niet gelukt is om een blijvende relatie op te bouwen? Wat heb ik geleerd van relaties uit het verleden? Wat is nog nodig om verandering in mijn huidige situatie te brengen?

Bouw weer vertrouwen op in jezelf en je toekomst. Schat ik mijzelf op waarde? Durf ik me (weer) kwetsbaar op te stellen? Zie ik de toekomst somber of hoopvol in voor een liefdesrelatie? Hoe ziet mijn ideale leven met een partner eruit? We gaan bepalen op welke manier/waar jij beschikbare mannen wilt ontmoeten.

 1. Jezelf presenteren met goede profielteksten en foto’s

Na de eerste stap gaan we aan de slag met je presentatie. Je hebt daarvoor inzicht nodig in jezelf en in mannen. Hoe zie ik mezelf? Wat straal ik uit zonder dat ik me dat misschien bewust ben? Waarin verschillen mijn verwachtingen/mijn gedrag/mijn eerste stappen met die van mannen? Hoe herken/selecteer ik of een man de juiste voor mij is en zorg ik dat ik niet weer in mijn oude valkuilen trap. Tijdens het schrijven van een goede, pakkende profieltekst kom je bovenstaande vragen vanzelf tegen.

En er worden mooie, sprekende foto’s gemaakt door de Laatste Liefde fotograaf, deze foto’s zijn direct geschikt voor plaatsing.

 1. Afspraken maken met mannen

We gaan samen jouw weg zoeken in het internetdating circuit. Welke sites zijn geschikt en veilig? Hoe pak je dat scherm met honderden potentiële partners nu aan? Wat werkte tot nu toe niet en wat kan beter of anders?

We gaan beginnen met je onderscheidingsvermogen tussen positief selectief en kritisch. Kun jij zorgvuldig afwegen of iemand bij je past? Hoe bewust beoordeel je de ander? Via de methode ga ik je er helemaal doorheen leiden. Zelfs vrouwen die een grote weerstand voelden om eraan te beginnen, vonden het na verloop van tijd prima te doen en vergaten het hele gedoe van het daten zodra ze een relatie hadden. En door de juiste stappen te zetten komen er afspraken met geschikte mannen en potentiële partners uit.

 1. Feedback op afspraken en doorgaan

Tijdens deze stap kom je als vanzelf uit je comfortzone. Je gaat het risico van de liefde aan. Je kunt afgewezen worden en je kunt de liefde van je leven ontmoeten.

Maar…. het begint altijd met concrete actie: Je hebt een eerste ontmoeting. Dat is altijd spannend. Voor en na jouw afspraken is er de mogelijkheid persoonlijk contact met mij te hebben. Ik help je met je vragen en je onzekerheden en door aan jou de juiste vragen te stellen bereid jij je voor op je volgende stap. Wat als er een afwijzing komt, hoe gaan we dan verder? En als het klikt, hoe gaan we dan verder? En loop jij gedurende je afspraken tegen iets anders op wat jou echt in de weg staat om verder te gaan dan maken we daar een persoonlijke coachafspraak voor.

 1. Beginnende relatie verder uitbouwen 

Na meerdere eerste afspraken komt er een geschikte man voor jou voorbij.

Soms slaat het in als een bom, maar meestal gaat het wat geleidelijker en na nog enkele afspraken wordt langzamerhand duidelijk dat jullie een toekomst samen hebben. Je gaat steeds meer delen en je gaat ongemerkt steeds vaker in “wij” en “ons” praten. Jullie relatie is een feit. Met name in deze onzekere eerste periode, tot je zekerder bent van elkaar, is het belangrijk om gesteund en beschermd te worden. In de eerste plaats gesteund omdat het hartstikke spannend en nieuw is om op deze manier te daten en beschermd zodat je niet in je oude valkuilen valt en mogelijk hele geschikte partners misloopt.

Gedurende het programma word je begeleid en ondersteund, zodat jij klaar bent voor die nieuwe stap in je leven. Uiteraard wordt alles wat je hierbij nodig hebt aangereikt.

 

Je gaat:

 • Een persoonlijkheidsscan invullen voor je toekomstige partner. Dit wordt je hulpmiddel bij de ontmoetingen die je gaat hebben.
 • Jouw ideale leven met jouw partner bedenken, dit uitwerken en eigen maken, zodat je er alvast aan went.
 • Je comfortzone verlaten door ontmoetingen te hebben met mogelijk geschikte partners.
 • Kiezen uit alle verschillende mogelijkheden om iemand te ontmoeten. Deze mogelijkheden krijg je overzichtelijk aangereikt, zodat jij een keuze kunt maken die bij jou past.
 • Een kloppend en aantrekkelijk persoonlijkheidsprofiel schrijven en goede foto’s ontvangen wanneer je kiest voor internetdating.
 • Alles leren over de do’s en de dont’s van internetdating
 • Alles leren over de do’s en de dont’s van de eerste ontmoetingen.
 • Hulp krijgen bij de eerste spannende weken van een nieuwe relatie.

Wat krijg je allemaal? In het VIP programma ontvang je alles wat het online programma ook biedt:

 • Direct na aanmelding krijg je toegang tot mijn online training. Je kunt dan 12 maanden lang op ieder moment dat het jou uitkomt aan de slag

 • Kansrijke dates, omdat je ontdekt hoe je een goede profieltekst schrijft, zodat een man meteen ziet of jij bij hem past of niet. Wel zo fijn, dat scheelt een hoop kansloze dates

 • Je voorkomt dat mannen aan je voorbij scrollen omdat je volgens een bewezen methode de juiste profielfoto’s voor op de datingsite selecteert (zelfs als je het gevoel hebt dat je niet super aantrekkelijk bent)

 • Een man die direct ‘ja’ tegen je zegt omdat je ontdekt hoe je krachtige en aantrekkelijke contactverzoeken schrijft

 • Help ik je met je uitstraling, zodat jouw eindman niet anders kan dan naar je toe komen

 • Geef ik je advies over welke datingsites voor jou geschikt zijn, omdat dat dé plek is om vrijgezelle mannen te ontmoeten

 • Onthul ik de do’s and don’ts van datingsites en afspraken zodat je die fouten niet eerst zelf hoeft te maken. Die heb ik al voor je gemaakt :-).

 • Ontdek je welke 6 karaktereigenschappen onmisbaar zijn voor een succesvolle relatie en checken we samen of de mannen die op jouw profiel reageren ook een goede partner voor je kunnen zijn

 • Ontdek je wat er nodig is om je eindman binnen te hengelen en ervoor te zorgen dat hij ook blijft, zonder dat je over je eigen grenzen gaat

 • Kun je 24/7 al je vragen stellen. Zijn er meerdere keren per maand coachcalls waar jij je vragen en hobbels kunt bespreken en is er 1 keer per maand een webinar waar telkens een ander thema besproken wordt en waar ook weer vragen worden beantwoord

 • Kom je in een groep met gelijkgestemden met wie je ervaringen uit kunt wisselen en elkaar kunt helpen (als je dat wilt natuurlijk, is niet verplicht)

 • Kun je zelf bepalen wanneer je met het programma wilt starten

Via de post ontvang je:

 • De 2e vernieuwde druk van het boek: Vind je Eindman

 • Een mooi gebonden werkboek behorende bij dit programma

 • Een blanco Moodboard

Met de volgende extra’s (exclusief voor het VIP-programma):

 • Persoonlijk 1 op 1 doorbraakgesprek van 60 tot 90 minuten, zodat je meteen goed van start kunt

 • 4 verzorgde livedagen op een prachtige locatie van 10.00 uur – 16.30 uur

 • 3 persoonlijke voortgangsgesprekken van 60 minuten. Dit is live of via Skype of telefonisch

 • Een kant en klare geschreven profieltekst mocht het zelf schrijven niet lukken

 • Professionele fotoshoot gemaakt door de Laatste Liefde fotograaf met 10 geschikte foto’s direct plaatsbaar op de datingsite

 • Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste kandidaten op de datingsite

 • Mogelijkheid om gebruik te maken van het mannenpanel van Laatste Liefde voor al jouw vragen of beoordelingen van foto’s en profielteksten

 • Voorgesprek bij dates die jij hebt, als je nog twijfelt over bepaalde zaken dan help ik je daarbij

 • Nagesprek bij dates die jij hebt, zodat je je successen en minder geslaagde momenten met me kunt doorspreken

Wil je in aanmerking komen voor het VIP-programma, vraag dan een gesprek met me aan. Dit programma is namelijk niet voor iedereen geschikt en ik wil je daarom eerst persoonlijk spreken. Als blijkt dat je in aanmerking komt voor deelname dan vertel ik je tijdens het gesprek meteen meer over de investering.

Ja, ik heb interesse in een inzichtgesprek

Veelgestelde vragen

Nee helaas, garantie op het vinden van een man kan ik je niet geven. Ik geef je wel mijn maximale inzet, inspanning en al mijn kennis en know-how die ik in de loop der jaren heb opgedaan. Het traject vraagt van jou ook om maximale inspanning en inzet en daar heb ik geen 100% invloed op. Wat ik wel kan zeggen is dat zo’n 85% van de vrouwen die mijn adviezen opvolgen ook daadwerkelijk een man vindt.

Mijn programma’s hebben een prijs en die wil ik graag met je delen tijdens een (vrijblijvend en gratis) inzichtgesprek. Dus ja, het kost geld. Maar wat kost het je nu? Aan gemoedsrust of gemiste levensvreugde? Als je een verlangen hebt naar een man en het wil maar niet lukken, dan wordt het tijd om voor een andere aanpak te kiezen. Om je “niet geleefde leven” vanaf nu wel te gaan leven. Tijdens mijn programma’s leer je heel veel, vooral ook over jezelf. Je verandert en gaat wat anders uitstralen dan je tot nu toe gedaan hebt en hoe fijn is het als jouw man op die nieuwe energie reageert waardoor jullie samen een mooie relatie op kunnen bouwen. Dat is toch onbetaalbaar?

Allereerst wil ik zeggen dat ik het geweldig zou vinden als je al heel snel jouw man zou vinden. Op zich zou je zeggen dat we dan klaar zijn, maar het begin van een relatie is vaak moeilijk. Val je niet in je oude valkuilen en gewoontes terug? Raakt deze relatie aan oude pijn? Slaan de twijfels toe? Dan blijf ik tijdens de rest van het programma naast je staan om je daarin te helpen. Wat is echt belangrijk en waar kan je je schouders over ophalen? Van oud-deelneemsters aan mijn programma hoor ik terug dat ze de begeleiding aan de start van een relatie heel waardevol vonden. Maar vind jij echt dat je klaar bent na het snel vinden van jouw partner dan zoeken we samen naar een bevredigende oplossing.

Je moet helemaal niks, maar ik wil je zeker aanraden om wel te komen. Die dagen zijn zeer waardevol en leerzaam. Allereerst wordt er geoefend (ook met trainingsacteurs), maar het blijkt heel steunend en helpend te zijn om je ervaringen te delen met mensen die precies tegen dezelfde uitdagingen aanlopen als jij. Je leert van elkaars verhalen. Achteraf heb ik van meerdere oud-deelneemsters gehoord, die op voorhand geen zin hadden in het groepsgebeuren, dat ze de dagen zo fijn vonden. Ze missen het contact nu zelfs. Juist ook omdat je in het dagelijkse leven geen bekenden van elkaar bent. Je kunt dus veilig vertellen en delen.

Nee dat hoeft niet per se. Je kunt ook via de mail communiceren. Wat er echter leuk aan is, is dat je met elkaar op een veilige manier contact houdt en steun krijgt van de groep. Je mengt je zoveel je wilt of niet wilt. Op ieder bericht geef ik een persoonlijke reactie en omdat je veelal hetzelfde meemaakt leer je ook erg veel van de antwoorden op vragen van anderen. 

Weet dat dit een beveiligde omgeving is en dat je vragen binnen deze omgeving blijven. Maar mocht je het toch niet willen. Geen enkel probleem, dan stel je je vragen per mail. Je krijgt altijd antwoord op je vragen, ik ben er om je te helpen.

Laat ik die vraag met een wedervraag beantwoorden: hoe lang zit je al in deze situatie? Dat je verlangt naar een man en dat het maar niet wil lukken? Veel vrouwen die ik begeleid zitten al langere tijd in die situatie en dat los je niet zomaar even op. We gaan bij het begin beginnen, bij jou. Dat zelfonderzoek kost even tijd. Vervolgens gaan we aan de slag met het zoeken naar geschikte mannen en met jou op de juiste manier introduceren aan die mannen. Ook dat heeft tijd nodig. We gaan voor die fantastische man voor de rest van jouw leven en dat moeten we goed aanpakken. En je weet: als je blijft doen wat je altijd al deed, dan blijf je krijgen wat je altijd al kreeg. En daar wil je nu juist vanaf, toch?

Nee hoor, we gaan op zoek naar wat het beste bij jou past. Ik zeg eerlijk: internetdaten is wel mijn favoriet. Waarom? Omdat dit het grootste singles café van Nederland is. Het is veilig en rustig. Je neemt de tijd om een goed profiel te maken met goede foto’s en er is bedenktijd voor reacties als iemand een contactverzoek doet of voor contactverzoeken die je zelf gaat sturen. Je kunt in alle rust onderzoeken met welke mannen jij overeenkomsten hebt. Ik help je daarbij en ik weet uit ervaring: er zijn al heel wat vrouwen geweest die ik begeleid heb die niet wilden internetdaten. Ze hebben het toch gedaan en achteraf zijn ze heel blij dat ze die stap gezet hebben. En belangrijker nog dat ze internetdaten met de begeleiding eigenlijk niet moeilijk meer en zelfs leuk hadden gevonden.

Ja, ik wil met je meekijken als je gaat internetdaten, omdat ik je alleen dan optimaal kan begeleiden. Ik zie veel vrouwen vaak dezelfde fouten maken met internetdaten en dat is zo jammer en onnodig. Hoe erg is het als jouw man jou niet als zijn ideale vrouw herkent? En dat alleen maar omdat het verzoek wat je hem stuurde verkeerd overkwam. Of je eerste reactie op zijn contactverzoek gewoon te kort door de bocht was voor die ander. Feed back krijgen op wat er juist op de dating site afspeelt blijkt van cruciaal belang te zijn in het proces om een geschikte man te vinden. Ik kan je daarbij helpen, maar dan heb ik het wel nodig om te zien wat je doet. Ik kijk ook mee bij de contactverzoeken en de door jouw gekozen favorieten. En omdat ik met een andere blik naar deze mannen kijk dan jij, zonder jouw emoties of oude patronen, levert dat meestal verrassende resultaten op. Waardoor die man die eerst ongeschikt lijkt ineens toch een hele geschikte kandidaat blijkt te zijn. Alleen door mee te kijken, kan ik je daarin begeleiden. En twee paar ogen zien meer dan een.

Het ‘Vind je eindman VIP programma’ van 12 maanden is een doorlopend programma. 

De livedagen van het 12 maandenprogramma vinden plaats in;

Kasteel de Haere
Haereweg 4
8121 PJ Olst
0570-591500
www.cultureclubdehaere.nl

Ik beantwoord jouw vraag graag. Stuur je vraag naar support@laatsteliefde.nl en ik geef je zo snel mogelijk antwoord. 

Ook voor jou is er een lieve, leuke man die zelfstandig is, maar wel zijn liefde en leven wil delen. Ik zou het bijzonder fijn vinden om met je samen te werken om jouw man te vinden.

Wil je er met mij over praten, dat kan. Daar heb ik mogelijkheden voor. Kijk hier hoe het werkt.

Ja, ik heb interesse in een inzichtgesprek