Ben jij klaar voor de liefde test

Heb je er genoeg van om alleen te zijn en wil je jouw man ontmoeten? Vul de test in en ontdek wat jou in de weg staat bij het vinden van jouw geliefde. Ontvang feedback over wat voor jou nog nodig is om die liefdevolle relatie te krijgen. 

Meer informatie

Gratis eerste hoofdstuk boek

Al mijn kennis, inzichten en ervaring van veel vrouwen en mijzelf heb ik in dit boek verzameld. Je leest daarin wat nog nodig is en vooral ook wat je beter niet kunt doen. Zo kun je grote stappen zetten op weg naar jouw liefde.

Meer informatie

E-book met 25 tips ‘over wat datingsites je niet vertellen’

Ga voor soepel internetdaten en succesvolle eerste afspraken met deze 25 waardevolle en direct toepasbare tips in mijn e-book. Ik vertel je onder andere wat je wel en wat je vooral niet moet doen tijdens het internetdaten en je eerste afspraken.

Meer informatie

Artikelen

 

Wil je meer weten over ervaringen van deelneemsters aan mijn programma of mijn eigen ervaringen? En wil je tips ontvangen? Lees dan snel verder in mijn artikelen.

Meer informatie

Video’s

 

Wil je meer weten over ervaringen van deelneemsters aan mijn programma of mijn eigen ervaringen? En wil je tips ontvangen? Bekijk dan hier mijn video’s.

Meer informatie

Podcasts

Single vrouwen opgelet! Dit is de Laatste Liefde Podcast van Carla Ketelaar.
Carla is de oprichter van het bedrijf Laatste Liefde en heeft met haar adviezen en programma’s al meer dan duizend vrouwen geholpen in hun zoektocht naar hun ‘eindman’.

Meer informatie

Vrijblijvend inzichtgesprek

Ben jij die zelfbewuste vrouw die toe is aan de liefde van haar leven? En wil je die nu vinden? Dan kunnen we samen jouw doel bereiken. Tijdens dit telefonische gesprek van 30 minuten nemen we een aantal stappen door die jou gaan helpen om meer zicht op je situatie te krijgen. Je onderzoekt wat voor jou de eerstvolgende stap is om je liefdespartner te ontmoeten.

Meer informatie