Volg ons online

Vind je eindman Succesvolle aanpak voor de zelfstandige, single vrouw

Samenvatting

VIND JE EINDMAN

In Vind je eindman geeft liefdesexpert Carla Ketelaar een openhartige inkijk in de weg die leidt naar een geschikte partner en een liefdevolle, monogame relatie. Dit boek reikt alles aan wat nodig is om je ‘Project Man’ tot een goed einde te brengen. Van zelfinzicht tot een compleet stappenplan voor internetdaten.

Stel je eens voor hoe het voelt om een fijne relatie te hebben met een man die bij jou past en goed voor je is. Is dat ook jouw grote wens? Gelukkig bestaat het, een gelijkwaardige en liefdevolle relatie voor de rest van je leven. Ook voor jou. Het maakt niet uit wat je hebt meegemaakt in het verleden, of wat je leeftijd is. Je kunt altijd een nieuwe stap zetten. Neem je leven en liefde vandaag nog in eigen hand. Verspil niet langer je kostbare tijd met hopen dat je hem spontaan ontmoet.

‘Carla Ketelaar schrijft vanuit haar eigen expertise en kwetsbaarheid. Daardoor vinden zoveel single vrouwen begrip en steun in haar boek. Haar enthousiasme maakt dat je meteen aan de slag wilt.’ Anne Nowee – systeemgericht relatiecoach

Carla Ketelaar (1963) is liefdesexpert. Vanuit haar bedrijf Laatste Liefde leert zij zelfstandige, hoogopgeleide vrouwen wat nog nodig is om de juiste liefdespartner te ontmoeten. Zo vond ook zij haar eindman Steven. Ze zijn getrouwd en hebben samen zeven kinderen.

Bekijk HIER het inkijkexemplaar

Prijs: €39,50

Verzendkosten NL:  €3,95
Verzendkosten buitenland: €6,95
Levertijd: 2 á 3 dagen

Bindwijze: hardcover
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 228
Uitgifte datum: 24 november 2017
ISBN nummer: 978-94-91197-74-1
Opmaak: full color