Vind je eindman
Succesvolle aanpak voor de zelfstandige, single vrouw

Bindwijze: hardcover
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 228
Uitgifte datum: 24 november 2017
ISBN nummer: 978-94-91197-74-1
Opmaak: full color

Prijs: €39,50


Samenvatting:

VIND JE EINDMAN

In Vind je eindman geeft liefdesexpert Carla Ketelaar een openhartige inkijk in de weg die leidt naar een geschikte partner en een liefdevolle, monogame relatie. Dit boek reikt alles aan wat nodig is om je ‘Project Man’ tot een goed einde te brengen. Van zelfinzicht tot een compleet stappenplan voor internetdaten.

Stel je eens voor hoe het voelt om een fijne relatie te hebben met een man die bij jou past en goed voor je is. Is dat ook jouw grote wens? Gelukkig bestaat het, een gelijkwaardige en liefdevolle relatie voor de rest van je leven. Ook voor jou. Het maakt niet uit wat je hebt meegemaakt in het verleden, of wat je leeftijd is. Je kunt altijd een nieuwe stap zetten. Neem je leven en liefde vandaag nog in eigen hand. Verspil niet langer je kostbare tijd met hopen dat je hem spontaan ontmoet.

‘Carla Ketelaar schrijft vanuit haar eigen expertise en kwetsbaarheid. Daardoor vinden zoveel single vrouwen begrip en steun in haar boek. Haar enthousiasme maakt dat je meteen aan de slag wilt.’ Anne Nowee – systeemgericht relatiecoach

Carla Ketelaar (1963) is liefdesexpert. Vanuit haar bedrijf Laatste Liefde leert zij zelfstandige, hoogopgeleide vrouwen wat nog nodig is om de juiste liefdespartner te ontmoeten. Zo vond ook zij haar eindman Steven. Ze zijn getrouwd en hebben samen zeven kinderen.

Bekijk HIER het inkijkexemplaar


Verzendkosten NL:  €3,95
Verzendkosten buitenland: €6,95

Levertijd: 2 á 3 dagen

BESTELLEN

Reviews

Dit is nou hét boek dat ontbrak in Nederland voor leuke, zelfstandige vrouwen die een partner zoeken! 
Je krijgt inzicht hoe je je profiel zó op kunt stellen dat je de juiste mannen aantrekt. Door de heldere en herkenbare voorbeelden van andere vrouwen wordt duidelijk wat je kunt doen – of soms juist ook laten – om je eindman te vinden. 
Het boek helpt je om niet alleen maar op je onderbuikgevoel af te gaan bij het daten, maar ook op welke belangrijke karaktereigenschappen van ‘de man’ je kunt letten tijdens een ontmoeting. Hierdoor wordt de kans van slagen veel groter. Dankzij de tips in dit boek heb ik nu een relatie met een heel fijne man!

Irene Nieboer

Dag potentiële lezers van Carla haar boek,

ik ken Carla reeds een aantal jaren en heb haar meegemaakt hier bij me thuis schrijvend aan haar boek. Af en toe vertelde ze er iets over en liet me soms een stukje lezen. ik was dan na 1 jaar zeer onder de indruk over het resultaat. Ook fijn dat ik haar mocht begeleiden met de cover. 

Carla wil echt vrouwen helpen om niet alleen door het leven te gaan, vrouwen die niet hopeloos zijn en in hun eigen vrouw zijn geloven en dit willen delen met een man. ik heb het programma gevolgd bij haar en het heeft me tot grote inzichten gebracht over mezelf en wat ik belangrijk vind in een relatie, in een man. ze heeft me leren daten met vallen en opstaan, ze heeft me begeleid om te vertrouwen in de vrouw die ik ben. Zonder dit had ik nooit de relatie kunnen aangaan met een man die ik al 7 jaar ken, een goede vriend. Deze relatie is nog pril en broos. Carla begeleidt me nog steeds om te kijken en te voelen hoe mijn weg hierin te vinden met deze mooie en fantastische man. Ik weet dat deze fase zeer belangrijk is voor mij en voor deze relatie, heb het soms wat moeilijk om ook deze man niet over dezelfde kam te scheren. Ze wijst me telkens op een milde en zachte manier naar mijn eigen issues. Ze geeft me tips om op een positieve manier mijn grenzen te bewaken en te stellen. Deze bewegingen hebben ook op andere vlakken in mijn leven een goede invloed. Ik zou zeggen ‘doe de stap naar een rijker leven – samen met jouw man – en start met het lezen van haar boek’.

Wens je veel succes en vrouwelijke eigenliefde!!!

Tiene Laurent

Het boek Vind je eindman gaf eindelijk de boost die ik nodig had na 10 jaar single zijn (en heel veel internetdaten maar niet leidend tot een langdurige relatie) om verder te komen op het lastige datepad als zelfstandige en assertieve dame. Eindelijk begreep ik wat het echte probleem was. Het handige stappenplan en de beschreven ervaringen/cases gaven veel hulp en boden herkenning. Wat ook erg fijn is: als je het boek koopt, kun je zonder kosten deelnemen aan de besloten FB groep waarin vrouwen elkaar ondersteunen op het liefdespad én waar Carla Ketelaar reageert op de vragen & reacties. Een extra dosis coaching dus. Ze biedt overigens ook groepen voor vrouwen aan, dan is het boek inclusief. Ben nu 9 maanden bij mijn eindman. Door het daten anders aan te pakken (door haar boek & coaching) is het me dan eindelijk gelukt. Happy! ♥

Atty van de Brake

Een echte must-read als je al langere tijd op zoek bent naar een partner en als het steeds maar niet lukt om de juiste man te vinden. Carla legt heel helder uit welke problemen ze steeds weer terug ziet komen bij de vrouwen die ze begeleidt en hoe je die problemen op kunt lossen. Ook de online vervolgstappen zijn heel helpend.

Liesbeth

Waar ik nu al iets aan heb, is de tip om zelf actief mannen te benaderen en ook de manier waarop. Ik zit sinds 2012 op datingsites, maar zelf actief benaderen had ik nog nooit gedaan. Het geeft in ieder geval goede zin en hopelijk ook een ander soort mannen. Tot nog toe reageren ze allemaal positief, dus nu wordt het kiezen met wie ik de eerste ontmoeting wil hebben. In ieder geval heb ik veel aan je boek, het laat me op een andere, positievere manier naar daten kijken. En dat is al winst.

Julie Kil

Recensie van Sophia Magazine

Vind je eindman is een zelfhulpboek. Het boek is opgebouwd in drie delen. Het eerste deel is erop gericht om je bewust te worden van de manier waarop je naar mannen kijkt. Door middel voorbeelden en reflectie wordt er gewerkt aan bewustwording; De verschillen tussen man en vrouw. De verwachtingen die je hebt aan een partner. Je eigen gedrag wat je niet helpen gaat om een partner te vinden.

In het eerste hoofdstuk maak je een begin om deze onderwerpen te onderzoeken. De twee volgende hoofdstukken van het eerste deel gaan over fabels over liefde en fabels over de ware. Er kunnen beelden en ideeën bij je zijn ontstaan die niet de waarheid zijn. Misvattingen over hoe liefde en de ware liefde eruit zouden moeten zien worden besproken. Ook hier weer adviezen en zelfreflectie om je tot inzicht te laten komen afgewisseld met helder voorbeelden.

Het tweede deel van dit boek helpt je om goed inzicht in jezelf te krijgen. Hoe zie je jezelf, welke angsten en verwachtingen heb je t.a.v jezelf en je toekomstigste partner. Waarom lukt het je nog niet om een partner te vinden? Zelfreflectie d.m.v de vragen aan het eind van het hoofdstuk helpen je om hierin inzicht te krijgen.

In het derde deel wordt er ingegaan op wat jou kan helpen om je partner te vinden. Positief denken en het werken met affirmaties komen aan bod maar ook concrete tips. Hoe pak je internetdaten aan? Je eerste afspraakje, vervolgafspraken e.d. Kortom in dit deel ga je het een en ander in de praktijk brengen.
Het boek wordt afgesloten met ervaringen van anderen hoe het hen vergaan is in de zoektocht naar de ideale partner.

Kwaliteit
Het boek straalt kwaliteit uit. Hardcover en fullcolor. Een boek gedrukt op mooi glad papier. Het boek heeft met regelmaat een illustratie in de vorm van een cartoon. Het boek heeft een inhoudsopgave welke duidelijk aangeeft welk onderwerp je waar kunt vinden. Zo kun je dit boek ook prima gebruiken als naslagwerk nadat je het gelezen hebt. Bij het boek hoort het moodboard. Een grote stevige kartonnen kaart waar je al je wensen m.b.t. de ideale man, huis, vakanties e.d. op kunt plakken of tekenen. Zo wordt je geholpen met het visualiseren van je droom. Geloof in de toekomst met een fijne partner.

Conclusie
Het boek leest makkelijk. De situaties die omschreven worden zijn heel herkenbaar. Praktijkvoorbeelden illustreren hetgeen de auteur wil zeggen.
Een mooi en volledig boek met vele nuttige aanwijzingen. Een zeer toegankelijk zelfhulpboek van prima kwaliteit.