Wordt dit het laatste jaar dat jij om 12 uur staat te luchtkussen?

Een haat-liefdeverhouding, dat had ik met kerst toen ik nog single was. Als je me al wat langer volgt dan is dat geen geheim voor je. Er was maar 1 gelegenheid waar ik nog meer moeite mee had en dat was oud en nieuw.

Je kent dit vast wel: tegen 12 uur ’s nachts komt die prachtige klok in beeld. Zo’n treurig gevoel bekroop me dan. Op een zogenaamd bijzonder en blij moment wilde ik het liefst verdwijnen. En onherroepelijk komt het moment dat de klok gaat luiden en dan is het dus 12 uur en is het nieuwe jaar officieel begonnen.

Dat ongemakkelijke gevoel

Het was zo’n ongemakkelijk gevoel, want wie ga je zoenen? Ik deed dan automatisch een stap achteruit. Een beetje onzichtbaar willen zijn. Want alle anderen waren deel van een stel en ze waren op zoek naar hun lief. Om die persoon als eerste een mooi nieuw jaar te wensen. Die paar minuten wachten tot de zoen- en omhelzingenstorm geluwd was leken ieder jaar langer te worden. En mijn alleen-zijn extra te benadrukken.

Laat het luchtkussen maar beginnen

Natuurlijk deden mijn vrienden en familie dit niet expres. Het gaat gewoon zo. Je kust je lief als eerste om 12 uur. Maar wat voelde ik me alleen als ik iedereen elkaar zag zoenen. En alweer een jaar dat ik in mijn eentje afsloot en begon.

Ik was altijd blij dat het voorbij was en nadat alle goede wensen uitgewisseld waren werd het al snel weer beter en kon ik weer blij en vrolijk zijn. Maar dat moment rond 12 uur. Echt, het kon me gestolen worden.

Inmiddels kan ik er weer van genieten

Op dit moment kan ik weer intens genieten met oud en nieuw. Met Steven en onze kinderen om me heen. Het maakt een wereld van verschil nu ik mijn eindman gevonden heb en dat wens ik jou ook toe.

Daarom geef ik binnenkort weer mijn (gratis en online) webinar ‘Hoe jij in 5 stappen je eindman vindt’. Want ik gun alle single vrouwen hun eindman (en ik gun alle single mannen natuurlijk ook hun eindvrouw). Ik wil namelijk zoveel mogelijk liefde de wereld in brengen.

Wil jij ontdekken welke stappen nodig zijn om je eindman te vinden en wil je meteen al met concrete tips aan de slag? Schrijf je hier dan meteen in.

Stel het niet langer uit en kies voor het goede voornemen ‘ik ga dit jaar mijn eindman vinden’. Veel leuker en gezelliger dan ‘er moet x kilo af’ of ‘ik ga nu echt stoppen met …’.

Ik wens je alvast het allerbeste toe voor 2023 en vooral veel geluk, gezondheid en liefde. En dat jij met de jaarwisseling naar 2024 als eerste je lief kust in plaats van de lucht.

Hartelijke groet,
Carla

Laat een reactie achter