Wordt dit het laatste jaar dat jij om 12 uur staat te luchtkussen?

Een haat-liefdeverhouding, dat had ik met kerst toen ik nog single was. Als je me al wat langer volgt dan is dat geen geheim voor je. Er was maar 1 gelegenheid waar ik nog meer moeite mee had en dat was oud en nieuw.

Je kent dit vast wel: tegen 12 uur ’s nachts komt die prachtige klok in beeld. Zo’n treurig gevoel bekroop me dan. Op een zogenaamd bijzonder en blij moment wilde ik het liefst verdwijnen. En onherroepelijk komt het moment dat de klok gaat luiden en dan is het dus 12 uur en is het nieuwe jaar officieel begonnen.

Dat ongemakkelijke gevoel

Het was zo’n ongemakkelijk gevoel, want wie ga je zoenen? Ik deed dan automatisch een stap achteruit. Een beetje onzichtbaar willen zijn. Want alle anderen waren deel van een stel en ze waren op zoek naar hun lief. Om die persoon als eerste een mooi nieuw jaar te wensen. Die paar minuten wachten tot de zoen- en omhelzingenstorm geluwd was leken ieder jaar langer te worden. En mijn alleen-zijn extra te benadrukken.

Laat het luchtkussen maar beginnen

Natuurlijk deden mijn vrienden en familie dit niet expres. Het gaat gewoon zo. Je kust je lief als eerste om 12 uur. Maar wat voelde ik me alleen als ik iedereen elkaar zag zoenen. En alweer een jaar dat ik in mijn eentje afsloot en begon.

Ik was altijd blij dat het voorbij was en nadat alle goede wensen uitgewisseld waren werd het al snel weer beter en kon ik weer blij en vrolijk zijn. Maar dat moment rond 12 uur. Echt, het kon me gestolen worden.

Inmiddels kan ik er weer van genieten

Op dit moment kan ik weer intens genieten met oud en nieuw. Met Steven en onze kinderen om me heen. Het maakt een wereld van verschil nu ik mijn eindman gevonden heb en dat wens ik jou ook toe.

Wil jij ontdekken welke stappen nodig zijn om je eindman te vinden? En ben je die daadkrachtige ondernemer, directeur of manager en zie je weinig tijd en kans dit in je eentje toe te passen en wil je graag mijn persoonlijke begeleiding? Dan kun je 1-op-1 met mij aan de slag. Dat is echter niet voor iedereen. Het vraagt een serieuze investering in tijd en geld en ik wil zeker weten dat dit de juiste stap voor jou is op dit moment. Daarom heb ik een vragenlijst voor je die je in kunt vullen. Op basis van je antwoorden hoor je dan zo snel mogelijk of wij samen in gesprek gaan.

Stel het niet langer uit en kies voor het goede voornemen ‘ik ga dit jaar mijn eindman vinden’. Veel leuker en gezelliger dan ‘er moet x kilo af’ of ‘ik ga nu echt stoppen met …’.

Ik wens je alvast het allerbeste toe voor 2024 en vooral veel geluk, gezondheid en liefde. En dat jij met de jaarwisseling naar 2025 als eerste je lief kust in plaats van de lucht.

Hartelijke groet,
Carla

PS: Wist je al dit het Vind Je Eindman Programma gaat stoppen? Het programma in deze vorm en met deze investering en alle informatie, begeleiding en hulp die de vrouwen die je voorgingen ook ontvangen hebben.Dus twijfel je al een tijdje of je het wel of niet wilt doen bekijk dan mijn webinar. Weet je al dat je deze kans wilt grijpen dan is er de mogelijkheid om je direct in te schrijven en we ontvangen je dan vandaag nog in ons programma. Er zijn twee betalingsmogelijkheden: In 1 termijn of in 3 termijnen.

Over Carla Ketelaar

Carla Ketelaar (1963) is relatie-expert en auteur van de bestseller ‘Vind je eindman’. Vanuit haar bedrijf Laatste Liefde leert zij ondernemende, single vrouwen wat nog nodig is om de juiste liefdespartner te ontmoeten. Zo vond ook zij haar eindman Steven. Ze zijn getrouwd en hebben samen zeven kinderen.

Over Carla Ketelaar

Carla Ketelaar (1963) is relatie-expert en auteur van de bestseller ‘Vind je eindman’. Vanuit haar bedrijf Laatste Liefde leert zij ondernemende, single vrouwen wat nog nodig is om de juiste liefdespartner te ontmoeten. Zo vond ook zij haar eindman Steven. Ze zijn getrouwd en hebben samen zeven kinderen.

Laat een reactie achter