Hij wil seks

Regelmatig krijg ik vragen die heel herkenbaar zijn voor veel vrouwen die op zoek zijn naar hun eindman. Zo vertelde Sophie dat ze een serieuze relatie zoekt en dit ook vermeld heeft op haar profiel, maar dat ze dan toch veel verzoekjes krijgt van mannen die aansturen op seks. Soms zeggen ze dat gelijk, maar ze heeft het ook meegemaakt dat dit na meerdere dates pas naar voren kwam. Sophie is nu heel erg op haar hoede, want dit wil ze niet.

wil een serieuze relatie

Herkenbaar?

Ik voel mee met haar en ik weet dat dit voor veel vrouwen heel herkenbaar is. Ook dat op je hoede zijn. Je wilt niet met achterdocht naar een date, maar het wordt wel steeds moeilijker om er onbevangen naartoe te gaan.
Je hebt een droom voor ogen van een liefdevolle relatie waarin je respect voor elkaar hebt en je bent nu nog aan het modderen met mannen die maar een deel van een verhouding willen. Zij willen niet het complete plaatje, een gelijkwaardige relatie door dik en dun.

Sophie; ‘Ik denk dat alle mannen snel seks willen.’

Dat mannen sneller seks willen dan vrouwen kan mogelijk zijn. (Hoewel de mannen die ik spreek me juist vertellen dat vrouwen zo snel aansturen op seks.) Gelukkig zijn er heel veel mannen die niet in de eerste plaats voor de seks gaan. Die net als jij en ik geduld kunnen opbrengen, de volwassenheid hebben om eerst iets op te bouwen voor ze met je naar bed willen.
En waarom komt Sophie die mannen dan niet tegen? Omdat er nog iets hapert aan haar uitstraling op de datingsite. Hierdoor trekt ze mannen aan die in de eerste plaats seksuele avances maken.

Wat is daaraan te doen?

De oplossing ligt in het schrijven van een goede profieltekst en het plaatsen van treffende foto’s. In je profiel schrijven dat je een serieuze relatie wilt raad ik af, het is beter de tekst zo te schrijven dat je een mix laat zien van je serieuze bedoelingen en je plezier in het leven.
Als je veel seksueel geaarde reacties krijgt heeft dat meestal nog met je profieltekst te maken. Of het is te algemeen waardoor iedere Jan doedel reageert of er zit nog iets in wat reacties oproept van mannen die seksueel gericht zijn.
Zorg ook dat je profielfoto de juiste uitstraling heeft. Niet te veel bloot, maar een mooie close-up waar je lachend op staat. En vooral geen selfies, want die geven nooit een mooi beeld van hoe je werkelijk bent.

Sophie heeft besloten haar profieltekst en foto’s opnieuw onder de loep te nemen met alle tips uit het boek Vind je eindman.

En twijfel jij ook over je teksten en foto’s?

Hou je mailbox in de gaten. Binnenkort bied ik de mogelijkheid om je profieltekst en foto’s te laten beoordelen. Ik geef je dan korte feedback zodat je verder kunt. Ook komt er een mogelijkheid om volledige ondersteuning te krijgen bij het schrijven van profielteksten en plaatsen van foto’s om geschikte mannen aan te trekken. Dan geef ik je al mijn tips en waardevolle adviezen.

Weet je nog niet of je mijn boek wilt aanschaffen, maar wil je al wel tips en adviezen ontvangen? Download dan gratis het E-book Wat dating sites je niet vertellen.

Op een mooie liefde,
Hartelijke groet Carla