Wat je me vast NIET durft te vragen

Mijn webinar heet niet voor niets ‘Hoe je in 5 stappen je eindman vindt.’ Ik sta bekend als Carla Ketelaar die vrouwen aan de liefde van hun leven helpt. En dan gebeuren er ineens onverwachte dingen. Namelijk dat er veel vrouwen aan mijn webinar mee blijken te doen die al een relatie hebben maar die erg twijfelen.

Aan het eind van mijn webinar kunnen de deelneemsters altijd vragen aan me stellen en bied ik ook aan om persoonlijk in gesprek te gaan. Hannelore pakte die kans en vroeg om een gesprek.

Mag ik dit aan je vragen?

Haar eerste woorden tijdens het gesprek zijn twijfelend en voorzichtig. ‘Mag ik dit wel aan je vragen, want ik heb al een relatie?’ Waar ze op vastloopt en waarom ze twijfelt, is omdat ze maar niet volmondig en overtuigd een JA kan voelen voor haar huidige partner Rein. Dat er kleine irritaties zijn die soms weer onoverkomelijk lijken en tegelijkertijd heeft ze het fijn en goed bij hem. Een vriendin zegt ‘Het is een te saaie man voor jou’ maar die vriendin ziet maar één kant van Rein. En haar andere vriendin zegt dat ze niet zo moeilijk moet doen en dat ze toch alles heeft met Rein.

Ik kon Hannelore meteen geruststellen, want ja dat mag ze zeker aan me vragen. Het maakt namelijk niet heel veel verschil of je nog op zoek bent naar een relatie of dat je twijfelt aan een relatie. De stappen zijn hetzelfde (op de profielteksten, profielfoto’s en daten na natuurlijk).

Wat is nodig?

Wat je wilt is een partner die aan de 6 karaktereigenschappen voldoet. Voldoet hij daar niet aan, dan kan ik het verloop van de relatie eigenlijk al voorspellen. Het gaat mis en precies op die missende karaktereigenschap(pen). En vergis je niet. Dat zeg ik ook altijd tegen de vrouwen die ik spreek: jij moet jezelf ook langs de meetlat van de 6 karaktereigenschappen leggen. Voldoe je er zelf wel aan (en dat krijgen we in ons gesprek meestal snel helder)? Zo nee, dan is er werk aan de winkel.

Als jij of je partner/mogelijk toekomstige partner niet aan de 6 karaktereigenschappen voldoet dan kan het heus goed komen. Als jij/jullie maar bereid zijn om er aan te werken.

De grote kunst is dus om vertrouwd te raken met deze eigenschappen. Ze te herkennen in jezelf en anderen.

Het was ‘m toch

Zo heb ik ook een gesprek met Mies. Zij is gestart met mijn Vind Je Eindman programma nadat ze haar relatie 4 maanden daarvoor heeft verbroken. Ze raakt tijdens het schrijven van de profielteksten geblokkeerd en geïrriteerd. ‘Het wil me maar niet lukken want in alles wat ik schrijf en wil in een man komt Willem, mijn ex, naar boven. Ik voel dat hij alles heeft wat ik zoek in een man en waarom kan ik me daar dan niet gewoon aan overgeven?‘ De conclusie is dat haar laatste lief aan alle eisen voldoet. Geen probleem, dan richt ik mijn begeleiding daarop. En wat denk je? Ze zijn nu stikgelukkig samen. Ze hebben hun issues opgelost en de relatie werkt wel.

Misschien zoek je naar het paard en zit je er al op ????.

Dus ja, je mag aan me vragen of ik je kan helpen als je twijfelt aan je relatie. Als je ‘it’s complicated’ zegt als mensen vragen naar je relatiestatus.

Voel jij nu dat jij dit ook nodig hebt? Dan nodig ik je uit om een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek met me in te plannen. Of je nu single bent of twijfelt, ik help je graag.

Op naar de liefde.

Carla

PS: Vraag je je af wat de 6 karaktereigenschappen zijn. Lees hier verder. Of bestel mijn boek, daar vertel ik ook uitgebreid over de 6 karaktereigenschappen én geef ik al mijn adviezen en tips om jouw eindman te vinden

 

Laat een reactie achter