Wat een eindman ervan zei

Ook ik stap wel eens in een valkuil van te snel iets als ‘normaal’ zien. Het is voor mij de normaalste zaak van de wereld dat vrouwen hun eindman vinden. Zeker als ze niet werkende overtuigingen hebben losgelaten, als ze ‘aan’ zijn gaan staan en als ze daten nieuwe stijl hebben toegepast. Ik vind het dan ook heerlijk om te horen dat vrouwen zeggen dat ze nu zo blij en gelukkig zijn en dat ze zoveel rust ervaren. Daar doe ik het voor, maar er is nog een groep die in deze euforie meelift: de mannen.

Eindvrouw

Ja, de vrouwen zijn blij en gelukkig en hebben rust in de liefde gevonden, maar de mannen natuurlijk ook. De vrouw heeft haar eindman gevonden, maar de man heeft daarmee ook zijn eindvrouw gevonden. En met regelmaat word ik daarvoor bedankt. Lees het verhaal van Willem.

‘Hoewel wij elkaar niet kennen, wil ik je bedanken voor de ontwikkeling die je hebt gerealiseerd samen met Rita. Ik mag mij nu haar vriend noemen met wie ik samen, als geliefden, de toekomst met vertrouwen tegemoetzie.

Ik heb met ontroering van haar gehoord wat de betekenis voor haar van het contact met jou was. Geweldig hoe ze blijkbaar is gegroeid en fantastisch hoe jij haar daarbij hebt geholpen. Het effect ervan is dat wij elkaar hebben ontmoet en zeer snel onszelf hebben geopend voor de ander.

Binnen enkele weken ben ik van een uitermate tevreden mens ook nog een zeer gelukkig mens geworden door mijn relatie met Rita. Met haar heb ik nu een liefdesfundament in mijn leven en een verrijking van mijn dagelijks bestaan. En we staan pas aan het begin, is mijn overtuiging. Zij zal mij laten groeien en ik doe mijn uiterste best om een bijdrage te leveren aan haar verdere groei als een uniek en waardevol persoon, als een aantrekkelijke vrouw vol zelfvertrouwen die zij nu al is.

Bedankt voor wat je onbedoeld voor mij hebt gedaan en succes met je inzet voor de onbekende mannen die gelukkig worden met een vrouw die jij geholpen hebt zichzelf te leren kennen en daarop te vertrouwen.’

Mooi

Dit soort reacties vind ik prachtig om te lezen. We hebben samen opgelopen en we kwamen bergen en soms dalen tegen. Waarin oude pijnen aangekeken mochten worden en waarin een enorme groeispurt werd gemaakt. Met als resultaat die relatie waar al zo lang van werd gedroomd.

Wil jij dit ook?

Ik heb goed nieuws voor je: dit kan jij ook. Verlang jij ook naar je eindman maar merk je dat het je in je eentje niet lukt? Daar hoef je je echt niet voor te schamen. Tegenwoordig is voor alle problemen hulp te krijgen en waarom zou je geen hulp mogen inschakelen om de liefde van je leven te vinden?

Wil jij ook een man die zo trots op je is en met zoveel liefde over je spreekt? Ik vertel je er graag over hoe jij dat ook kunt bereiken. Schrijf je in voor mijn gratis (online) webinar ‘Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt’. In dit webinar geef ik je concrete tips en leg ik uit wat er nodig is om jouw eindman te vinden.

Hartelijke groet,
Carla

PS: Komt de eerstvolgende datum voor het webinar je niet goed uit? Schrijf je dan toch in, dan stuur ik achteraf automatisch de opname naar je toe.

Laat een reactie achter