Waarom Laatste Liefde vrouwen opvallen op datingsites

Een paar weken geleden kreeg ik geweldig nieuws van een deelneemster aan mijn programma. Ze heeft haar eindman gevonden en ze is helemaal gelukkig met hem. En hij met haar. Maar er zit wel een piepklein smetje op haar blazoen. Ze durft hem niet te vertellen dat ze door mij begeleid werd en dat ze dus hulp heeft gehad om hem te vinden.

En dat begrijp ik aan de ene kant helemaal.

Wat een sneue manier om een man te vinden

Toen ik de beslissing nam om hulp te zoeken om mijn eindman te vinden vond ik dat ook zo’n stap. Kom op zeg, hoe sneu was ik wel niet dat het me niet lukte om zelf een man te vinden. Achteraf ben ik zo blij dat ik wel hulp heb gezocht, want ik heb toen na 5 maanden Steven ontmoet.

Maar ik heb nog veel meer gevonden. Ik ben namelijk zelf enorm gegroeid tijdens deze zoektocht. Het was in de eerste instantie een zoektocht naar een liefdespartner maar het bleek al snel de zoektocht naar mijzelf te worden. Want als ik heel eerlijk ben: ik had zelf mijn 6 noodzakelijke karaktereigenschappen nog niet op orde. En wist ik dus ook niet waar ik bij een man écht op mocht letten.

Waarom Laatste Liefde vrouwen opvallen op datingsites

Op dit moment ben ik zelfs trots dat ik hulp heb gezocht. En ik vind het ook mooi om te zien dat de vrouwen die ik begeleid diezelfde trots voelen. Want ze zijn als mens veranderd. Een betere versie van zichzelf geworden. Meer zichzelf, ze stralen meer rust en liefde uit en daar hebben ze de rest van hun leven profijt van. Dus niet alleen om die fijne liefde te vinden maar om een fijner leven te hebben op alle gebieden van het leven. Met familie, kinderen, vriendinnen en collega’s. Want wat merk je bijvoorbeeld aan vrouwen die met de Laatste Liefde Date Methode werken/gewerkt hebben? Ze:

  1. Hebben geen oordelen. Ze geven vriendelijk grenzen, stellen vragen en luisteren vooral ook goed. We hebben allemaal wat, liefde is inclusief alle eigenaardigheden.
  2. Maken geen aannames. Hebben mannen een profiel zonder foto, of met een waardeloos slechte foto? Geen probleem, als hij op andere gebieden wel in de roos schiet dan gaan ze gewoon op date. Om te kijken en echt te voelen of deze man een kanshebber is. Zo niet, dan was dit een mooie ‘oefen’ date. En dan gaan ze verder met punt 3 uit dit lijstje.
  3. Nemen de tijd om een relatie te laten ontstaan. Wij vrouwen hebben er een handje van om in een te vroeg stadium de relatie al te bespreken. En dat schrikt mannen af.
  4. Projecteren veel minder. We hebben allemaal een rugzakje. We hebben allemaal dingen meegemaakt. Misschien ben je bedrogen, ben je mishandeld of heb je over jezelf heen laten lopen. De grootste fout die je kunt maken is dat op een volgende partner te projecteren en er van uit gaan dat hij er ook zo een is. Je hoeft gelukkig niet ‘af’ te zijn voor een nieuwe relatie, maar ruim wel eerst je eigen ‘rommel ’ op. Dat doen we tijdens de programma’s.
  5. Hebben geen eisen. Hier schieten de tranen me soms van in mijn ogen, als ik zie hoeveel potentieel goede mannen direct afgeschreven worden op eisenlijstjes. En weet, ik heb ze ook gehad. Zo wilde ik een man die spiritueel was. Nog spiritueler dan waar ik mee bezig was. Achteraf gezien was dat grote kul. Waar ik me van bewust werd is dat ik eigenlijk naar iemand zocht die goed kan voelen en daardoor weet wat hij wil en zo leeft. Als ik vastgehouden had aan mijn lijstje, was Steven nooit boven komen drijven op de datingsite. Daar denk ik liever maar niet over na en ik help ‘mijn’ vrouwen om eisenlijstjes los te laten en te laten zien waar het echt over gaat in een relatie.

Dank je wel

Ondertussen zijn er ook af flink wat deelneemsters aan mijn programma’s die wel aan hun man hebben verteld dat ze hulp hebben gehad in hun zoektocht. Ik krijg dan ook regelmatig bedankjes van mannen. Bosje bloemen, kaartjes en natuurlijk de hartelijke groeten. Weet je wat deze mannen dan zeggen? Bedankt dat je dit werk doet, anders had ik haar nooit ontmoet.

En daar doe ik het voor. Voor meer liefde in deze wereld. Want als we iets kunnen gebruiken is het wel liefde en dit is mijn manier om daaraan bij te dragen.

Op de liefde.
Carla

PS: Heb je al gezien dat ik op dinsdag 2 november om 19.30 uur weer mijn gratis, online webinar ‘Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt’ geef? Je kunt nog meedoen. Klik hier en schrijf je meteen in.

Kun je niet op dinsdagavond? Geen probleem. Schrijf je dan toch in en dan krijg je de volgende morgen nog voor het ontbijt de opname toegestuurd.

Over Carla Ketelaar

Carla Ketelaar (1963) is relatie-expert en auteur van de bestseller ‘Vind je eindman’. Vanuit haar bedrijf Laatste Liefde leert zij ondernemende, single vrouwen wat nog nodig is om de juiste liefdespartner te ontmoeten. Zo vond ook zij haar eindman Steven. Ze zijn getrouwd en hebben samen zeven kinderen.

Over Carla Ketelaar

Carla Ketelaar (1963) is relatie-expert en auteur van de bestseller ‘Vind je eindman’. Vanuit haar bedrijf Laatste Liefde leert zij ondernemende, single vrouwen wat nog nodig is om de juiste liefdespartner te ontmoeten. Zo vond ook zij haar eindman Steven. Ze zijn getrouwd en hebben samen zeven kinderen.

Laat een reactie achter