Vlinders, vuurwerk en verliefdheid in Boer zoekt vrouw

Boer zoekt vrouw

Kijk jij ook naar Boer zoekt Vrouw? Ik kijk er graag naar omdat ik zo hou van de echtheid van de mensen, maar deze keer kijk ik vooral met kromme tenen. Want er komen heel wat fabels over de liefde voorbij. De sterkste heeft boer Marnix met Janneke over vlinders, vuurwerk en verliefdheid.

Van het hoofd naar het hart

Marnix kan slecht bij zijn gevoel. Wat er ook gebeurt, hij bespreekt alles en redeneert zich suf. Alles vanuit het hoofd en daarmee slaat hij het beetje gevoel dat er is, ook nog eens plat. En Janneke houdt vol. Ze gaat steeds in gesprek, heeft veel geduld en weet wat ze waard is. Zij heeft de houding van ‘geef ons de tijd om elkaar te leren kennen en om ons gevoel te openen voor elkaar’. Maar Marnix is bang. Alleen weet hij dat niet en zegt hij letterlijk “ja misschien leg ik de lat ook wel te hoog”. Hij wil zijn eindvrouw vinden. Maar beseft niet dat er een goede kans is als hij het tijd geeft.

Wil je het fragment zien:

Klik op deze link of op onderstaande afbeelding: https://www.npostart.nl/boer-zoekt-vrouw/25-11-2018/KN_1702054

 

Het fragment begint op 33.40 en duurt tot 35.40

Citytrip

Toen kwam de onvermijdelijke citytrip én het onvermijdelijke gesprek over hoe nu verder. De prille relatie kwam ter sprake. En dat kun je op vele manieren doen natuurlijk. Het was stil en ongemakkelijk toen hij uiteindelijk zei “Ja, ja, ik voel nog steeds geen vlinders, vuurwerk en verliefdheid. En ik weet niet of het zin heeft om daarop te wachten.” Boem en daar kon Janneke het mee doen.

Ze hield zich goed, maar je zag het gebeuren. Alsof de stop uit een luchtbed getrokken werd. Alle energie liep weg uit het contact en precies daar, op dat moment, werd een prille relatie om zeep geholpen. Een relatie die het zeker in zich had om tot iets uit te groeien.

Zo jammer

Want Janneke heeft gelijk:

  1. Het is veel te vroeg in de relatie om deze conclusie al te trekken. Het is omdat dit programma erom vraagt maar eigenlijk is het ook te vroeg in de relatie om hier überhaupt al over te praten.
  2. In een beginnende relatie mag je de tijd nemen om elkaar te ontdekken en de verbinding aan te gaan. Sterker nog: het is noodzakelijk. En pas dan kan het gevoel voor elkaar gaan groeien.
  3. Het is echt een scheef beeld als je denkt dat een relatie met vlinders of verliefdheid MOET beginnen. Dat het anders een kansloze missie is. Dat is het niet, het is heel normaal als er in het begin niet direct vuurwerk is.

De reünie

Aankomende zondag hebben we de reünie en ontdekken we welke stellen het gered hebben. Marnix en Janneke zeker niet en dat is jammer.
Ik weet dat veel meer vrouwen (en mannen) het op dit punt laten liggen: te vroeg conclusies trekken in een relatie. Je hebt tijd nodig om elkaars innerlijk te leren kennen. Daarom besteed ik er in mijn boek ook ruim aandacht aan.

Mooie aanbieding

Heb je mijn boek nog niet? Dan heb ik een mooie aanbieding voor je. Als je tussen vandaag en vrijdag 21 december mijn boek bestelt, dan zijn de verzendkosten (binnen Nederland) GRATIS. Verder stuur ik je meteen een gratis moodboard toe. Dit is de eerste stap om jouw eindman naar je toe te halen en zorgt ervoor dat je die ene versneld vindt. Een mooi sinterklaas- of kerstcadeau voor jezelf dus, of leuk om aan iemand anders te geven.

Bestel hier je boek

Ik ben nog steeds op zoek naar mannen die hun eindvrouw willen vinden

En voor de mannen die dit artikel lezen: als er voldoende vraag is start ik een aparte Facebookgroep voor mannen. Ik heb al een lijst met mannen die interesse hebben, dus meld je aan op support@laatsteliefde.nl.

Hartelijke groet,
Carla

 

Over Carla Ketelaar

Carla Ketelaar (1963) is relatie-expert en auteur van de bestseller ‘Vind je eindman’. Vanuit haar bedrijf Laatste Liefde leert zij ondernemende, single vrouwen wat nog nodig is om de juiste liefdespartner te ontmoeten. Zo vond ook zij haar eindman Steven. Ze zijn getrouwd en hebben samen zeven kinderen.

Over Carla Ketelaar

Carla Ketelaar (1963) is relatie-expert en auteur van de bestseller ‘Vind je eindman’. Vanuit haar bedrijf Laatste Liefde leert zij ondernemende, single vrouwen wat nog nodig is om de juiste liefdespartner te ontmoeten. Zo vond ook zij haar eindman Steven. Ze zijn getrouwd en hebben samen zeven kinderen.

Laat een reactie achter