Valentijnsdag commercialisering ten top of zie je het liever zo?

Een paar weken geleden ben ik 60 geworden en ja, dan kom ik dus nog uit de tijd dat Valentijnsdag helemaal niet bestond. Laat staan dat stellen er onderling aandacht aan besteedden. Net als vaderdag en moederdag trouwens, ook dat was vroeger veel minder en minder commercieel.

Nu is dat wel zo, Valentijnsdag is een groots evenement en het is vooral toegespitst op partnerliefde. Maar laten we het eens wat breder trekken. Want liefde is liefde en voor wie je dat precies voelt is niet zo heel belangrijk. Als de liefde er maar is. Liefde voor je familie, voor je kinderen en natuurlijk liefde voor jezelf. Wat dat betreft mag het van mij 365 dagen per jaar Valentijnsdag zijn.

Heel eerlijk: ik vind het wel mooi. Net als we op moederdag stilstaan bij het feit dat er een moeder is en wat die moeder voor je betekent is Valentijnsdag de dag om stil te staan bij liefde. Als alles wegvalt is dat namelijk het enige wat blijft, liefde.

Hoe zou het voor je zijn om daar eens bij stil te staan? Voor wie voel jij liefde en weet die persoon dat ook? Een kaart is zo geschreven en een spraakbericht is zo gemaakt en hoe fijn is het als je de liefde voor de ander woorden geeft. Woorden die de ander ook van je mag horen of lezen.

Als we dat allemaal doen (en waarom zouden we daar niet een datum voor afspreken en dan is Valentijnsdag meteen een mooie datum) dan brengen we een golf van liefde teweeg. Ik heb besloten dat ik het ga doen. Doe je mee?

En ondertussen snap ik natuurlijk ook dat Valentijnsdag een dag met een gevoel van groot gemis kan zijn als jij een diep verlangen voelt naar een liefdespartner en je hebt hem of haar nog niet gevonden. Herken je dat? Voel je nu met de Valentijnsvibe dat het voor jou over partnerliefde gaat? Je kunt stappen zetten op weg naar jouw liefde en we kunnen samen kijken wat er voor jou nodig is om die partnerliefde te vinden. Ik vertel je er graag over hoe jij dat ook kunt bereiken.

Schrijf je in voor mijn gratis (online) web
inar Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt. In dit webinar geef ik je concrete tips en leg ik uit wat er nodig is om jouw eindman te vinden.

Op de liefde.

Hartelijke groet,
Carla

Laat een reactie achter