Top of flop, is het een kans of alleen maar afleiding?

Top of flop

Ik zie zo vaak vrouwen die zo graag een relatie willen. Bijvoorbeeld Thea, zij heeft een paar maanden geleden een leuke man ontmoet en het voelde meteen goed. Nu, 7 maanden later, heeft ze toch besloten om een punt achter de relatie te zetten. Waarom? Omdat de communicatie tussen hen ontzettend moeizaam verloopt.

Aan de ene kant voelt het goed dat ze de relatie heeft verbroken en aan de andere kant slaat de twijfel toe. Want ze hadden het ook zo goed samen.

Ligt het aan mij?

Ik kan me heel goed voorstellen dat Thea twijfelt, want communicatie is twee-richtings-verkeer. Het kan aan hem liggen, maar het hoeft niet. Het kan ook heel goed aan jou liggen en dat is wat Thea nu denkt.

Heeft ze een mooie kans laten liggen, want hij heeft ook een heleboel goede punten. Dingen waar ze heel blij mee was en die goed bij haar pasten. Nu de relatie verbroken is, kijkt ze naar haar eigen aandeel. Zijn haar patronen, haar wensenlijst en haar verwachtingen de boosdoeners?

Top of flop

Het boek Vind je Eindman

En toen ging ze ook nog eens in mijn boek Vind je Eindman lezen, waarin ik vertel over het eigen aandeel in relaties en in alleen-zijn. In mijn boek geef ik heel veel tips en adviezen: Hier de 3 belangrijkste:

  1. Zorg dat je stoepje schoon is. Als je nog boos bent op mannen uit je verleden of je hebt nog veel verdriet over eerdere relaties of het alleen-zijn staat dat tussen jou en een nieuwe relatie in. Mijn advies is daar eerst mee aan de slag te gaan zodat je een frisse nieuwe start kunt maken.
  2. Houd de 6 karaktereigenschappen goed in de gaten. Zowel voor jezelf als voor de ander. Als jij zelf of jouw date niet aan deze basiseigenschappen voldoen, zijn jullie nog niet elkaars juiste match.
  3. Kijk naar je eigen onderstroom. Wat straal jij nog uit wat je mogelijk zelf niet waarneemt maar anderen wel en potentiële partners ook. Wie zie jij als jij ’s ochtends in de spiegel kijkt? Staat daar een tevreden en/of blije vrouw? Vraag het eens aan een goede vriend of vriendin? Niets zo aantrekkelijk voor een man als een blije en tevreden vrouw tenslotte. En als je dit nog niet zo ziet of ervaart in jezelf, ga ervoor doen wat daarvoor nodig is.

Denk je nu ‘waar heeft Carla het allemaal over’?

Je kunt mijn boek natuurlijk direct bestellen: klik hier om het boek Vind Je Eindman te bestellen

Als je eerst een gratis voorproefje wilt, dan kan dat ook. Klik hier, laat je naam en e-mailadres achter en je ontvangt meteen een link naar het eerste hoofdstuk van mijn boek.

Op naar een gezonde relatie waarbij je niet meer hoeft te twijfelen of hij het nu wel of niet is, zoals Thea.

Hartelijke groet,
Carla

 

Laat een reactie achter