Stap jij ook achteruit?

Als je mij al langer volgt dan weet je het al: ik had een haat-liefde verhouding met kerst toen ik nog single was. Er was maar 1 gelegenheid waar ik nog meer moeite mee had en dat was oud en nieuw.

Ken je dat?

Misschien herken je het wel: tegen 12 uur ’s nachts komt die prachtige klok in beeld. Zo’n treurig gevoel bekroop me dan. Op een zogenaamd bijzonder en blij moment wilde ik het liefst verdwijnen. En onherroepelijk komt het moment dat de klok gaat luiden en dan is het dus 12 uur en is het nieuwe jaar officieel begonnen.

En dan begint het

Wie ga je zoenen? Ik deed dan automatisch een stap achteruit. Een beetje onzichtbaar willen zijn. Want alle anderen waren stellen en waren op zoek naar hun lief. Om die persoon als eerste een mooi nieuw jaar te wensen. Die paar minuten wachten tot de zoen- en omhelzingenstorm geluwd was leken ieder jaar weer langer te worden.[/fusion_text]

Ze deden het niet expres

Natuurlijk deden mijn vrienden en familie dit niet expres. Het gaat gewoon zo. Je kust je lief als eerste om 12 uur. Maar wat voelde ik me alleen als ik iedereen elkaar zag zoenen. En alweer een jaar dat ik in mijn eentje afsloot en begon.

Nadat alle goede wensen uitgewisseld waren werd het al snel weer beter en kon ik weer blij en vrolijk zijn. Maar dat moment rond 12 uur. Echt, het kon me gestolen worden.

Inmiddels kan ik er weer van genieten

Op dit moment kan ik weer intens genieten met oud en nieuw. Met Steven en onze kinderen om me heen. Het maakt een wereld van verschil nu ik mijn eindman gevonden heb en dat wens ik jou ook toe.

Daarom geef ik binnenkort voor de tweede keer mijn (gratis) webinar ‘Hoe jij in 5 stappen je eindman vindt’. Want ik gun alle single vrouwen in Nederland hun eindman (en ik gun alle single mannen natuurlijk ook hun eindvrouw). Ik wil namelijk zoveel mogelijk liefde de wereld in brengen.

Wil jij ontdekken welke stappen nodig zijn om je eindman te vinden en wil je meteen al met concrete tips aan de slag? Geef je dan op: Klik hier om je in te schrijven voor het webinar

Stel het niet langer uit en kies voor het goede voornemen ‘ik ga dit jaar mijn eindman vinden’. Veel leuker en gezelliger dan ‘er moet x kilo af’ of ‘ik ga nu echt stoppen met …’.

Ik wens je het allerbeste toe voor 2019 en vooral veel geluk, gezondheid en liefde.

Hartelijke groet,
Carla

PS: Als je op de beschikbare datums niet deel kunt nemen aan mijn (gratis) webinar, dan is dat geen probleem. Schrijf je toch in, dan stuur ik je achteraf automatisch de opname toe: Klik hier om je in te schrijven voor het webinar

 

Laat een reactie achter