Sta jij al aan?

AAN staan??? Wat is dat?

In mijn besloten Facebookgroep ‘Vragen van singles over de liefde en daten’ komen ook hele móóie verhalen voorbij. Zo las ik vorige week het verhaal van Marlies. Zij schreef dat ze mijn boek had gekocht, omdat ze vol vertrouwen en inspiratie uit de startblokken wilde om haar eindman te vinden.

Borrel bij de buren

Daarna gebeurden er ineens onverwachte dingen. Zo kwam ze een paar dagen later thuis en zaten de buren lekker met een wijntje op hun terras. Ze kreeg de vraag of ze er bij kwam en in dit groepje bleek een hele leuke buurman te zitten. Hij was sinds een jaar weduwnaar en Marlies had al langer het gevoel dat ze hem leuk vond. Hij vertelde haar dat hij een week eerder bij haar aan de deur had gestaan omdat hij haar uit wilde nodigen voor een etentje. En Marlies heeft hem verteld dat ze daar zeker voor open staat.
‘Hoe bestaat het’ schreef Marlies; ’Ik ben al 7 jaar alleen en nu ineens heb ik contact met een hele leuke man en hij woont nog bij me om de hoek ook. Hoe kan dat en waarom gebeurt dit nu ineens?’

Waarom nu pas?

Dit is de wet van de aantrekkingskracht. Je hoort er tegenwoordig meer en meer over, dat je alles kunt manifesteren wat je ook maar wilt. Vraag het aan het universum en je krijgt het.
Je kunt dit een belachelijk idee vinden en dat zou het ook zijn als je het alleen blijft vragen, zeggen, wensen, hopen, zonder enige actie te ondernemen. Manifesteren en wensen werkt alleen als je ook concrete stappen zet, het mogelijk maakt, dat ontvangststation wordt voor wat je vraagt. Zorg dat het je kan toevallen. Toeval bestaat niet. Je hebt ervoor gezorgd dat het je kan toevallen. Ben jij er klaar voor als de liefde aanbelt?

Wat deed Marlies anders dan in de 7 jaar daarvoor?

Ze heeft een beslissing genomen; “Dat met de liefde, dat moet anders, ik ben wel klaar met het alleen zijn, ik wil weer een relatie”. En als gevolg van deze beslissing neemt ze concrete, belangrijke stappen. Ze wordt lid van de Laatste Liefde Facebookgroep. Ze leest en leert van alles van de andere vrouwen. Over hoe ver ze al is en ook welke informatie ze nog mist. Vervolgens besluit ze het boek te lezen en denkt ze na over haar profielfoto’s, over haar profieltekst, wat ze wel wil en wat niet. Wat ze gaat aanpassen. Ze leert over waar ze juist wel op moet letten bij een man en wat er niet toe doet. Het opent haar ogen en ze noemt het daten nieuwe stijl. Dat maakt dat ze zelf een andere uitstraling krijgt. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Ze is zelfverzekerder en opener. Ze staat AAN. En dan gebeuren er dingen die voorheen niet gebeurde.

Hoe zorg je ervoor dat je AAN staat?

AAN staan is zorgen dat je echt klaar bent voor de liefde. Dus dat je negatieve gevoelens of oordelen over mannen verwerkt hebt. Dat je je snelle aannames en jouw mening even voor je kunt houden. Dat je de 6 karaktereigenschappen ook op jezelf hebt losgelaten. En dat je zin in het leven hebt. Zin in de toekomst.

En wat als je AAN staat?

En als je aan staat, dan gebeuren er dingen. Dan ontmoet je een leuke vrijgezelle buurman die je voorheen niet zag. Dan zie je die collega voor het eerst echt en hij jou terwijl jullie elkaar altijd voorbijliepen. Dan maakt die man op de sportschool in een keer wel contact met je. En dan zegt die leuke vent in de supermarkt ineens gedag tegen je en begint een praatje.
Als je niet AAN staat, loop je dit soort contacten en ontmoetingen mis.

Wat leverde het AAN staan Marlies op?

Ze had een onverwachte ontmoeting met de leuke buurman. Als Marlies niet AAN had gestaan dan was er grote kans geweest dat ze was doorgelopen toen de uitnodiging kwam om erbij te zitten met een wijntje. Dan had ze de leuke buurman gemist.
Marlies durft ook ineens open te zijn en vertelt de buurman dat ze binnenkort een meerdaagse cursus volgt en dat ze hoopt dat er leuke vrijgezelle mannen rond lopen. De buurman springt er gelijk op in, hij wil wel mee naar de cursus. Weet ze zeker dat er een leuke vrijgezelle man rond loopt.
Dit soort gesprekken heb je als je AAN staat.

Wat heb jij nodig om AAN te gaan?

Een beslissing en een actie om deze beslissing kracht bij te zetten. Anders blijft een beslissing een voornemen en we weten wat er met voornemens gebeurt!? Die komen ieder jaar opnieuw voorbij omdat ze nog niet uitgevoerd zijn. Laat jou dit niet gebeuren.

Zelf was ik heel erg vastbesloten na ruim 10 jaar alleen-zijn.

Ik was er zo klaar mee, met het alleen zijn, het daten, de afwijzingen, de mensen om me heen die wel relaties kregen, de gelukkige koppels. Ik had een grens bereikt; ‘Linksom of rechtsom, ik ga doen wat nodig is om een fijne man te ontmoeten”. En vervolgens heb ik concrete stappen gezet.
Marlies meldde zich aan in de Facebookgroep en las het boek Vind je eindman waarna ineens van alles in beweging kwam.
Anderen doen mee aan mijn programma’s omdat ze meer begeleiding en feedback willen.

Graag help ik je om AAN te gaan.
Veel vrouwen heb ik al mogen helpen en jou help ik ook graag.

Daarom geef ik daarom het gratis online webinar: Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt.

Ik geef dit webinar op meerdere momenten: klik hier en schrijf je in.

Zie ik je daar?

Op een mooie liefde.

Hartelijke groet,
Carla

Laat een reactie achter