Ontdek de overeenkomst tussen mijn nieuwe website en jouw profieltekst

Pfff wat een werk was het om de teksten van de website goed te schrijven. Ik heb tijdens het schrijven weer eens heel goed beseft hoe moeilijk het voor mijn deelneemsters is om overtuigende profielteksten te schrijven voor op de datingsite. Eigenlijk is dit precies hetzelfde waar jij als datende vrouw tegenaan loopt.

Ik vroeg me telkens af: Hoe schrijf ik de teksten van de website zo dat de ander precies begrijpt wat ik bedoel? En hoe schrijf ik hoe ik ben, wat ik doe, hoe ik gezien wil worden en hoe wil ik overkomen? Praat ik net zoals ik schrijf? Herken je me wel als je me in het echt ziet?

Jij zult je regelmatig afvragen: Hoe schrijf ik nou de profieltekst zo dat ik goed overkom. Het liefst zo compleet mogelijk. Dat de ander mij herkent en dat ik alles vertel over mezelf, zodat die leuke man op mij afkomt.

Het slechte nieuws is dat dit nooit helemaal lukt om direct goed en volledig over te komen. Het is een eendimensionale informatieoverdracht. Die blijft platter en oppervlakkiger dan een persoonlijke ontmoeting.

Het goede nieuws is dat het niet nodig is om direct en voor het eerste contact compleet en volledig over te komen. De tekst is een eerste kennismaking, een hand die je iemand geeft die je nog niet kent. Wat oppervlakkig gebabbel om te ervaren vind ik wat je zegt, hoe je doet, hoe je mij benadert leuk genoeg om verder met je af te spreken?

Ga niet gelijk bij die ander op schoot zitten tijdens de eerste kennismaking die een profieltekst toch is. Vertel niet alles, vertel niet te veel en te snel over van alles omdat je bang bent anders onvolledig te zijn. Laat er wat te praten over blijven. Er is tijd om elkaar te leren kennen. Liefde heeft geen haast.

En ik hoor graag welke indruk je van mij krijgt door de teksten en de foto’s op mijn website. En als je daar dan toch bent kun je gelijk het e-book downloaden.

Het gratis e-book waarin ik veel tips geef over hoe je nou precies een goede profieltekst schrijft en wat je vooral niet moet schrijven in deze tekst.

Wil je direct het gratis e-book downloaden?

 

Laat een reactie achter