Als je mij al een tijdje volgt dan is het je vast niet ontgaan dat ik minder van de dating apps ben dan van de datingsites. Ik werk namelijk graag met datingsites waarop er iets meer aandacht en tijd lijkt te zijn dan op dating apps. De dating app roept vaak op tot het snelle swipen en versterkt het gevoel dat het gras ergens anders misschien groener is. Als je niet uitkijkt wordt het een verslaving om steeds maar weer te blijven kijken of er nog ‘iets leuks’ bij is gekomen op jouw dating app.

Ik heb daar altijd het gevoel bij gehad dat dit niet de manier is waarop de liefde werkt. De liefde vraagt om vertragen, om een kans te krijgen om het contact echt aan te gaan. Elkaar echt te leren kennen. En dat mis ik op dating apps. Een veeg over je scherm en je hebt iemand geschikt bevonden of meteen afgekeurd. Maar ik zie ook de handigheid en de aantrekkelijkheid van een app op je telefoon om te daten.

Magnolia dating app waarom ik er blij mee ben

Heel blij was ik dus dat Sandra Been contact met me zocht en me vertelde dat zij precies hetzelfde probleem zag. Ze zag het probleem niet alleen, ze wil er ook echt iets aan doen. Haar oplossing is de nieuwe dating app Magnolia. Hij is nog niet live, maar wel bijna en je kunt je al inschrijven voor de wachtlijst. Zodat je als een van de eersten de app kunt downloaden en het een week kunt uitproberen (www.magnolia.today).

Wil je weten waarom ik enthousiast ben over deze dating app? Bekijk en beluister ons gesprek hieronder.

Bekijk de video door op deze link te klikken of klik op de afbeelding hieronder. Dan begint de video direct te spelen.

Magnolia dating app

Op naar de liefde,
Carla