Als je al een tijdje aan het daten bent, dan kan het gebeuren dat de moed je in de schoenen zakt. Als je alweer een date hebt die op niets uitloopt. Je hebt al met zoveel mannen gekletst op een datingsite en al door zoveel profielen heen gescrold. Met een zucht constateer je dat er ‘eigenlijk niks bij zit’. En met je vriendinnen heb je het er uitgebreid over en je zegt ‘Er zijn gewoon geen leuke mannen meer. Ze zijn te oud, te dik, te saai, er is altijd wel wat mis.’

Onvermijdelijk

Bij elk nieuw contact komt dat gevoel weer opzetten. Het gevoel van ‘dit wordt toch niks’. Je voelt het al aan de manier waarop hij schrijft, of als hij niet snel genoeg iets van zich laat horen. Of hij geeft geen antwoord op je vragen, en vertelt alleen over zichzelf. Je hebt eigenlijk al helemaal geen zin in een date met hem. Want dit is hem weer niet. Je voelt het aan je theewater.

Negatief affirmeren

Wat je nu aan het doen bent noem ik negatief affirmeren. Je bevestigt je eigen negatieve aannames, nog voordat je goed en wel contact met hem hebt gelegd. De man staat bij voorbaat al met 2-0 achter. Knappe jongen die dat nog om weet te keren. Want hoe kan iemand jou ooit raken als je in deze gedachtegang blijft hangen? Waar is de opening voor je eindman?

 

Hardnekkige oude patronen

Wat je nu doet is vaak het gevolg van oude patronen en oude patronen kunnen heel hardnekkig zijn. Onbewust hou je mannen van je af, want je innerlijke ik vindt het leven wel veilig zo. Nu hoef je niets op te geven, alles blijft bij het oude en je hart loopt geen kans om gebroken te worden.

Maar je innerlijke ik verlangt ook naar een partner. Je verzet zit je hierbij in de weg. Door steeds dezelfde negatieve gedachten te herhalen, kom je niet verder. Je eindman blijft achter de muur, er zit geen deur in waar hij doorheen kan. Hoe zet je die deur op een kier?

Wat kan je er aan doen?

Ik heb goed nieuws voor je: je kunt het leren om de deur weer open te zetten, of in ieder geval op een kier.

Tip 1: lees mijn boek, daarin vertel ik je wat er nodig is om jouw eindman te vinden.

Tip 2: schrijf je in voor mijn webinar ‘Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt’. In dit webinar geef ik je concrete tips en leg ik uit wat er nodig is om jouw eindman te vinden.

Ik geef dit webinar op verschillende datums en tijden. Het webinar is online en gratis en mocht de datum en/of het tijdstip je niet goed uitkomen dan is dat helemaal niet erg. Geef je toch op, dan stuur ik achteraf automatisch de opname naar je toe.

Hartelijke groet,
Carla

 

Leave A Comment