Laatste Liefde Live Event, waarom je hier bij wilt zijn

Weet je waar ik vroeger heel goed in was, toen ik nog single was? Ik was goed in projecteren op de buitenwereld, toen het maar niet wilde lukken in de liefde. 

Wat zei ik bijvoorbeeld: 

  • Alle leuke mannen zijn bezet;
  • Datingsites werken niet;
  • Mannen willen alleen maar seks.

Herken je dit? 

Of zeg jij misschien nog andere dingen? 

Maar is dat werkelijk wat je tegenhoudt om je eindman te vinden? Bij mij was dat niet de werkelijke reden. Bij mij was de werkelijke reden mijn onderstroom. Ik riep heel hard dat ik een partner wilde. Maar ondertussen stond ik zelf op de rem. Waarom stond ik op de rem? Omdat er blokkades waren die al in mijn vroegste jeugd zijn gevormd. Ik heb er zelf jaren over gedaan om die blokkades te zien en op te lossen en wat ik hierover geleerd heb ga ik met je delen tijdens het Laatste Liefde Live Event.

Ik kan me voorstellen dat jij nu echt toe bent aan die fijne gezonde liefde. Laat me jou de vaardigheden leren in de liefde om het anders te doen. Tijdens het Laatste Liefde Live Event op 10 en 11 mei ga ik samen met Katelijne Vermeulen (Expert in systemisch werk) jou helpen om gerichte stappen te zetten richting jouw eindman. 

Je krijgt jouw eigen unieke liefdes stappenplan en je neemt het stuur in handen van jouw liefdesleven. De liefde is geen speld in een hooiberg, en is ook geen toeval. Ken je jezelf goed en zet je de juiste stappen, dan valt de liefde je toe.

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via https://www.laatsteliefde.nl/event/.

Het gaat hard met de tickets.

Laat een reactie achter