Is dit wel een waargebeurd verhaal?

Naar aanleiding van mijn artikel van twee weken geleden heb ik veel reacties binnengekregen. De meest voorkomende vraag is of ik hier zelf de hand in heb gehad, is het reclame? Is dit wel een waar verhaal?
En wat ik steeds las is: ‘Het lijkt wel te mooi om waar te zijn.’

Denk je nu ‘waar gaat dit over?’ Het gaat over het volgende artikel: https://laatsteliefde.nl/laatsteliefde/artikelen/ik-vind-jou-leuk-wil-je-nog-een-keer-afspreken/

En nee, dit artikel is geen reclame van mijn kant.
Het is een waar verhaal en Diet en haar nieuwe liefde bestaan zeker wel.

Zelf kende ik Diet Groothuis niet

En ik wist ook niet dat ik genoemd zou worden.
Ik werd vanuit het hele land door mensen geattendeerd op het artikel omdat het in de Volkskrant en in het AD stond. En vervolgens nemen alle regionale kranten het over, van het Eindhovens dagblad tot Dagblad van het Noorden.
Dat was voor mij ook een verrassing.

Na dit artikel heb ik contact opgenomen met Diet en vertelde ze dat ze mijn boek had gekocht, de online stappen had gevolgd en omdat ze schrijfster is heeft ze hier iets mee gedaan. Uiteraard heb ik haar bedankt en heb ik, omdat ik het ook zo mooi beschreven vond, dit weer gebruikt voor mijn artikel.

Is dit een waargebeurd verhaal, het lijkt te mooi om waar te zijn 

Het lijkt te mooi om waar te zijn maar deze verhalen krijg ik wekelijks binnen omdat het echt werkt om het anders te doen.
Dit is dus slechts een voorbeeld van een van de vele ware verhalen die daten nieuwe stijl oplevert.

Helaas wil niet iedereen er zo open over vertellen maar er worden gelukkig veel eindmannen gevonden. Een win-win situatie voor de eindman en zijn eindvrouw en voor mij. Want ik wil zo veel mogelijk liefde in de wereld brengen en dit is een belangrijke manier voor mij om dat te doen.

 

Als je weet hoe het moet, dan is daten niet vervelend. Juist leuk!

Ben jij het alleen-zijn beu en wil je ook je eindman vinden, maar wil het steeds maar niet lukken. In mijn boek Vind Je Eindman deel ik al mijn tips, ervaring en stappen die nodig zijn om de liefde van je leven te vinden.

Zeg je nu ‘dat wil ik ook’, klik dan hier en bestel jouw exemplaar vandaag nog.

Op naar de liefde.

Carla

 

Laat een reactie achter