Met dit gevoel kwamen de alleenstaande vrouwen afgelopen zaterdag binnen voor de “Ik vind mijn man“-dag in Amsterdam. Het frustrerende gevoel over het internetdaten, er “helemaal klaar mee te zijn” was duidelijk aanwezig en voelbaar. Er was vaak al definitief afscheid genomen van het daten via internet, of het gebeurde nog mondjesmaat met veel ergernis en weinig resultaat. De herkenning was groot. Het flipover-vel voor de frustraties te klein.

Een greep uit de frustraties:
“Ik ben er al een hele tijd geleden mee gestopt omdat het toch niet werkt”
“Er wordt wat afgelogen daar op dat internet door de mannen over leeftijd, lengte en gewicht”
“Je hoort niets van ze terug en ze gaan respectloos met je om”
“Ze komen vaak helemaal niet opdagen of vergeten een afspraak af te zeggen
“Er komt zelden een tweede date”
“Foute mannen weten me wel te vinden”
“Al die verhalen over exen”
“De rekening van twee kopjes koffie moest gedeeld worden”
“De mannen die op mij reageren zijn saai en niet aantrekkelijk”.

Dit is natuurlijk slecht nieuws
Zoveel slechte ervaringen en geen resultaten. Het maakt dat we het opgeven en denken: dit is toch niets voor mij. Heb jij dit zelfde gevoel? Troost je, je bent een van de velen.
Dit gevoel is begrijpelijk, maar wat ontzettend jammer! De omgeving van het internetdaten is juist het “grootste Single café” van Nederland en België.

En het goede nieuws is:
Er staan zoveel leuke, goede en betrouwbare mannen op de sites. Dat kan en durf ik te zeggen omdat ik in de eerste plaats mijn eigen partner 8 jaar geleden zo heb ontmoet. Vervolgens heb ik de laatste jaren praktisch alle vrouwen die ik heb begeleid, daar hun liefde zien vinden. En omdat ik zelf dagelijks op verschillende sites kijk om de deelnemers in mijn groepen goed te kunnen ondersteunen kan ik het wel van de daken schreeuwen:

“Er zijn heel veel leuke, vriendelijke, zorgzame, daadkrachtige mannen op het internet!”
Die net als wij vrouwen op zoek zijn naar iemand om het leven mee te delen, de liefde te vinden voor de rest van het leven. Gewoon eerlijk en echt.

En het beste nieuws is: Je kunt het leren!
Je bent nu nog alleen, maar dat hoeft zeker niet zo te blijven.
Er is een manier, een methode die te leren is zodat jij wel jouw man, jouw liefde gaat ontmoeten. En het is geen hogere wiskunde. Het vraagt wel specifieke kennis en ervaring om het internetdaten te kunnen doorgronden. Ik heb de ervaring en de methode ontwikkeld en help je graag aan deze kennis.
Leren kijken en handelen op een manier waardoor je de mannen gaat ontmoeten die doen wat ze zeggen. Begrip en inzicht krijgen in de wijze waarop mannen handelen en reageren. Inzicht krijgen in jezelf. Klopt mijn uitstraling wel bij wie ik wil vinden?

“Het klinkt zo simpel als jij het zo zegt”, en “zo heb ik er nog nooit naar gekeken” waren veel gehoorde uitspraken op deze dag.
En ja, het is simpel maar je moet het wel weten waar je vooral wel op moet letten en wat niet zo belangrijk is als het lijkt.
Toen ik vlak voor de lunch vroeg of iemand haar “Aha moment” wilde delen zei Claire: “Aha moment? Tsja dan kan ik wel even doorgaan. Het is voor mij een Aha dag. Ik hoor zoveel nieuwe dingen die me bemoedigen en zo ontzettend veel ‘logische’ dingen waarvan ik nooit dacht dat ze belangrijk waren.”

Van slecht nieuws naar het beste nieuws
Wil jij dat ook? Van al langere tijd alleen zijn en daten naar een leven met relatie, met man, met liefde. Gewoon een leven waar je eigenlijk al heel lang op hoopt?
Het kan.
Jij bent ook bij machte jouw huidige situatie met de juiste inzichten en ondersteuning te veranderen.

Dat de impact van de juiste ondersteuning heel groot is laat het volgende emailbericht zien dat ik afgelopen dinsdag, twee dagen na de “ik vind mijn man”-dag, ontving van Tiny:

Hoi Carla
Zaterdag heeft heel wat stof doen opwaaien en het was confronterend en verwarrend om mijn huidige relatie met andere ogen te bekijken. Dat het eigenlijk niet voldoende is omdat hij alleen vriendschap wil en geen relatie. En diep in mijn hart wil ik wel een relatie met alles erop en eraan. Ik neem nog steeds genoegen met minder en heb na zaterdag besloten daarmee te stoppen.
Daarom meteen met je adviezen mijn profiel gewijzigd en ziedaar meteen 3 reacties, waar het voorheen erg stil was. De foto ook weggehaald die jij adviseerde weg te halen en de leukste reactie kwam direct daarna van een man die voorheen zeker niet gereageerd zou hebben.
Een man waar ik eigenlijk niet direct op zou vallen omdat hij “mijn type” niet is.
Met alles wat ik zaterdag gehoord heb zie ik nu ook dat er meer dan genoeg reden is voor een ontmoeting met hem. En “mijn types” hebben me tot nu toe veel kopzorgen gekost.
Kortom : je hebt je werk goed gedaan !
Groetjes van Tiny

Dit bericht gaf mijn dag extra glans. Ik word daar blij van en het doet zo goed om te zien dat door kennis en inzicht de weg naar een lieve partner weer open ligt. Dit is waarom ik met Laatste Liefde doe wat ik doe. Het motiveert me zeer om meer vrouwen te helpen.

Voel jij nu “Ja, dit gaat echt over mij! Ik ben al te lang alleen en wil heel graag een relatie met een geschikte man”. Laat dan je gegevens achter en dan bel ik jou voor een persoonlijk inzichtgesprek. Na dit gesprek weet je wat jouw volgende stap is.

 

Leave A Comment