Internetdaten? Mij niet meer gezien

‘Internetdaten mij niet gezien’, dat is wat ik vaak hoor als ik single vrouwen spreek. Ze willen wel een man, maar ze willen hem ‘in het wild tegenkomen’ en niet dat geforceerde internetdaten.  Het frustrerende gevoel over het internetdaten, er “helemaal klaar mee te zijn” is duidelijk aanwezig en voelbaar.

Internetdaten, een greep uit de frustraties:

 • “Ik ben er al een hele tijd geleden mee gestopt omdat het toch niet werkt”
 • “De zogenaamde hoogleraar waar ik mee afsprak, gaf les op een middelbare school. Wees gewoon eerlijk denk ik dan”
 • “Je hoort niets van ze terug en ze gaan respectloos met je om”
 • “Nadat we na 4 dates bij mij thuis afspraken, werd hij onzeker door het mooie huis waarin ik woon”
 • “Ze komen vaak helemaal niet opdagen of vergeten een afspraak af te zeggen”
 • “Er komt zelden een tweede date”
 • “Foute mannen weten me wel te vinden”
 • “Als ik vertel dat ik medisch specialist ben gebeurt er telkens iets met de mannen tegenover me, onplezierig vind ik dat”
 • “Al die verhalen over exen”
 • “Er wordt wat afgelogen daar op dat internet door de mannen over leeftijd, lengte en gewicht”
 • “De mannen die op mij reageren zijn saai en niet aantrekkelijk”

Dit is natuurlijk slecht nieuws

Zoveel slechte ervaringen en geen resultaten. Het maakt dat we het opgeven en denken: dit is toch niets voor mij. Heb jij hetzelfde gevoel? Troost je, je bent niet de enige.

Dit gevoel is begrijpelijk, maar wat ontzettend jammer. De omgeving van het internetdaten is juist het “grootste café met singles” wat er bestaat.

En het goede nieuws is:

Er staan zoveel leuke, goede en betrouwbare mannen op de sites. Dat kan en durf ik te zeggen omdat ik in de eerste plaats mijn eigen partner, inmiddels alweer meer dan 15 jaar geleden, zo heb ontmoet. Ook hebben praktisch alle vrouwen die ik heb begeleid, daar hun liefde gevonden.. En omdat ik zelf dagelijks op verschillende sites kijk om de deelneemsters in mijn groepen goed te kunnen ondersteunen, kan ik het wel van de daken schreeuwen:

“Er zijn heel veel leuke, vriendelijke, zorgzame, daadkrachtige mannen op het internet!”

Die net als wij vrouwen op zoek zijn naar iemand om het leven mee te delen, de liefde te vinden voor de rest van het leven. Gewoon eerlijk en echt.

En het beste nieuws is: Je kunt het leren!

Je bent nu nog alleen, maar dat hoeft zeker niet zo te blijven.

Er is een manier, een methode die te leren is zodat jij wel jouw man, jouw liefde gaat ontmoeten. En het is geen hogere wiskunde. Het vraagt wel specifieke kennis en ervaring om het internetdaten te doorgronden. Ik heb de ervaring én de methode ontwikkeld en help je graag met deze kennis.

Leren kijken en handelen op een manier waardoor je de mannen gaat ontmoeten die doen wat ze zeggen. Begrip en inzicht krijgen in de wijze waarop mannen handelen en reageren. Inzicht krijgen in jezelf. Klopt mijn uitstraling wel bij wie ik wil vinden?

“Het klinkt zo simpel als jij het zo zegt”, en “zo heb ik er nog nooit naar gekeken” zijn veel gehoorde uitspraken in mijn gesprekken met vrouwen.

En ja, het is simpel maar je moet precies weten waar je vooral wel op moet letten en wat niet zo belangrijk is als het lijkt.

Van slecht nieuws naar het beste nieuws

Wil jij dat ook? Van al langere tijd alleen zijn en daten naar een leven met relatie, met man, met liefde. Gewoon een leven waar je eigenlijk al heel lang op hoopt?

Het kan.

Jij kunt ook jouw huidige situatie met de juiste inzichten en ondersteuning veranderen.

Dat de impact van de juiste ondersteuning heel groot is laat het volgende e-mailbericht zien dat ik ontving van Tiny:

Hoi Carla

Ons gesprek heeft heel wat stof doen opwaaien en het was confronterend en verwarrend om mijn huidige relatie met andere ogen te bekijken. Dat het eigenlijk niet voldoende is omdat hij alleen vriendschap wil en geen relatie. En diep in mijn hart wil ik wel een relatie met alles erop en eraan. Ik neem nog steeds genoegen met minder en heb na ons gesprek besloten daarmee te stoppen.

Daarom meteen met je adviezen mijn profiel gewijzigd en ziedaar meteen 3 reacties, waar het voorheen erg stil was. De foto ook weggehaald die jij adviseerde weg te halen en de leukste reactie kwam direct daarna van een man die voorheen zeker niet gereageerd zou hebben.

Een man waar ik eigenlijk niet direct op zou vallen omdat hij “mijn type” niet is.

Met alles wat ik van je geleerd heb, zie ik nu ook dat er meer dan genoeg reden is voor een ontmoeting met hem. En “mijn types” hebben me tot nu toe veel kopzorgen gekost.

Kortom : je hebt je werk goed gedaan.

Groetjes van Tiny

Dit bericht gaf mijn dag extra glans. Ik word daar blij van en het doet zo goed om te zien dat door kennis en inzicht de weg naar een lieve partner weer open ligt. Dit is waarom ik met Laatste Liefde doe wat ik doe. Het motiveert me zeer om meer vrouwen te helpen.

Voel jij nu “Ja, dit gaat echt over mij! Ik ben al te lang alleen en wil heel graag een relatie met een geschikte man”.  Ik help je er graag mee en je kunt hiervoor een 1-op-1 gesprek met me aanvragen. Dit is echter niet voor iedereen, daarom vraag ik je om eerst een vragenlijst in te vullen. Die lijst kun je hier vinden en dan hoor je snel of dit gesprek nu de juiste stap voor je is.

Ik hoor graag van je.

Hartelijke groet,

Carla

 

Laat een reactie achter