Hoe je jouw eindman wél vindt (en waarom hem spontaan ontmoeten een mythe is)

‘Jaaa, dat wil ik. Ik wil mijn lief, vriend, partner spontaan ontmoeten.’ Dat is waar ik zelf jaren op hoopte en wachtte. Tegen mijn vriendinnen zei ik ‘Ik wil hem in het wild ontmoeten, bij de supermarkt, in het filmhuis, in de buurt, op vakantie. Waar dan ook, als het maar spontaan is. Dat gekunstelde gedoe op een datingsite is niks voor mij.’

Je partner spontaan ontmoeten is het mooiste wat er is. Absoluut waar. Dat is het mooiste. En dat gunde ik mezelf heel erg en dat gun ik iedereen. Een leuke spontane ontmoeting op een verjaardag, bij een buurtborrel, bij Appie op de groenteafdeling. Wat is er mooier dan tegen je liefde opbotsen?

Helaas gaat het in de meeste gevallen niet zo

Helaas gaat het in de meeste gevallen niet zo. En waarom dan niet? Het is toch onzin dat we tegenwoordig zoveel gekunstelds en onnatuurlijks nodig hebben als speeddaten, datingsites en single reizen? Allemaal speciaal georganiseerd voor singles en helemaal niet spontaan.

Dat komt omdat ons leven zich dankzij internet steeds meer achter de voordeur afspeelt. Voor leuke contacten, lekker eten of boodschappen hoeven we de deur niet meer uit. Weet dat als het spontaan ontmoeten tot nu toe niet gelukt is, dat het niets met jou heeft te maken. Het komt door de tijdgeest waarin we leven. Die ons ondanks de nadelen ook zoveel nieuwe mogelijkheden geeft.

De afgelopen jaren heb je je liefde niet spontaan ontmoet. En je leest nu ook dat de kans laag is dat dit zal gebeuren. De kans is groot dat je, als je blijft afwachten, hetzelfde resultaat houdt (geen partner). Tenzij je iets anders gaat doen dan je tot nu toe deed.

Heb je over 3 jaar een man?

Tijdens inzichtgesprekken stel ik altijd deze vraag ‘Is er over 3 jaar een man in jouw leven als je doet wat je nu doet?’ Heel vaak wordt er dan ‘ja’ gezegd. En als ik doorvraag ‘Wat ga je dan veranderen in je leven?’ blijft het stil of hoor ik ‘Dat weet ik niet’.

Het ontbreekt de ja-antwoorders maar aan één ding. Namelijk een plan. Wat ga ik doen om hem wel te ontmoeten als spontaan ontmoeten niet lukt/gelukt is? Welke stappen heb ik nodig om hem te ontmoeten?

Je kunt het toeval een handje helpen. Dat is tot nu toe met Laatste Liefde de beste remedie gebleken tegen nog langer alleen zijn. Zorgen dat het je toe kan vallen. Dat je vindbaar bent voor de man en dat je een plek hebt waar je zelf acties kunt ondernemen om hem te ontmoeten. Niet langer machteloos toe kijken hoe de tijd doortikt en je weer een vakantie en kerst alleen hebt gevierd. Kom in actie en zorg dat je klaar bent om de liefde toe te laten.

Internetdaten? Het staat me zo ontzettend tegen

Wat ik dan vaak hoor ‘internetdaten, dat is niks voor mij.’ Join de club zou ik willen zeggen. Je bent niet de enige. Er zijn maar weinig mensen die zich hier echt op verheugen. Tsjonge wat had ik er ook een hekel aan. Al die lege teksten en suffe hoofden. Ik vond het 10x niets. Maar ja zoveel opties waren er niet om iemand te ontmoeten.

Ik realiseerde me dat het een keuze was uit twee negatieven. Niets doen en het resultaat al kennen of internetdaten met een grote kans om hem te ontmoeten. En je moet maar zo denken… het is tijdelijk, hooguit 6 tot 12 maanden.

Misschien ben je inmiddels al wel helemaal gefrustreerd van internetdaten. Ja, dat kan ook. Wat ik op dat gebied al gehoord heb. Van mensen die vaak al definitief afscheid genomen hebben van het daten via internet, of het nog af en toe doen met veel ergernis en weinig resultaat.

Een greep uit de frustraties:

 • Ik ben er al een hele tijd geleden mee gestopt omdat het toch niet werkt;
 • Er wordt wat afgelogen daar op dat internet door de mannen over leeftijd, lengte en gewicht;
 • Je hoort niets van ze terug en ze gaan respectloos met je om;
 • Ze komen vaak helemaal niet opdagen of vergeten een afspraak af te zeggen;
 • Er komt zelden een tweede date;
 • Foute mannen weten me wel te vinden;
 • Al die verhalen over exen;
 • De rekening van twee kopjes koffie moest gedeeld worden;
 • De mannen die op mij reageren zijn saai en niet aantrekkelijk.

Zoveel slechte ervaringen en geen resultaten. Het maakt dat we het opgeven en denken: dit is toch niets voor mij. Dit is zo logisch, maar wat ontzettend jammer! De omgeving van het internetdaten is juist het “grootste Single café” in jouw buurt.

En het goede nieuws is

Er staan zoveel leuke, goede en betrouwbare mannen op de sites. Dat kan en durf ik te zeggen omdat ik zie dat de meeste vrouwen die ik begeleid hun partner vinden. En niet te vergeten heb ik zelf Steven (mijn eindman) op deze manier ontmoet. Na de zoveelste poging op weer een nieuwe site, maar deze keer voor het eerst met een eigengemaakt plan dat bleek te werken.

En nu ik zelf dagelijks op verschillende sites kijk om de deelnemers in mijn groepen goed te kunnen ondersteunen kan ik het wel van de daken schreeuwen: “Er zijn heel veel leuke, vriendelijke, zorgzame, daadkrachtige mannen op het internet!” Die net als wij vrouwen op zoek zijn naar iemand om het leven mee te delen, de liefde te vinden voor de rest van het leven. Gewoon eerlijk en echt. Je moet ze alleen weten te vinden, op de juiste manier weten te raken en je bewust zijn van je eigen houding.

Hoe je jouw eindman wél vindt: Je kunt het leren!

Je bent nu nog alleen, maar dat hoeft zeker niet zo te blijven.

Oké genoeg gepraat. Wat is nodig om die man voor jou binnen te hengelen:

 1. Begin met een beslissing. De beslissing of je nu echt die verandering in je leven wilt van alleen naar een relatie of dat je leven zo goed is en dat je het hierbij laat.
 2. Kies je voor het tweede dan hoef je niets te doen. Kies je optie één dan heb je een plan nodig. Maak of zoek een plan.
 3. Graag deel ik mijn plan met je: De Laatste Liefde Methode. Een methode die ik ontwikkeld heb zodat jij ook met succes en resultaat de juiste stappen durft te zetten op datingsites. Op een manier waardoor je de mannen gaat ontmoeten die doen wat ze zeggen. Je gaat begrip en inzicht krijgen in de wijze waarop mannen handelen en reageren. Meer inzicht in jezelf. Klopt mijn uitstraling wel bij wie ik wil vinden?

Klinkt simpel? Dat klopt, want het is geen hogere wiskunde maar je moet weten waar je vooral wel op moet letten en wat niet zo belangrijk is als het lijkt.

Reacties van vrouwen die mijn programma’s volgen zijn:

 • Ik ben zo bemoedigd dat ik het nu ook durf;
 • Ik hoor en leer zoveel nieuwe dingen;
 • Ik hoor ontzettend veel ‘logische’ dingen waarvan ik nooit dacht dat ze belangrijk waren;
 • Hè hè eindelijk iemand die begrijpt waarom ik het zo moeilijk vind en die me ook echt kan helpen;
 • Ik had besloten dat dit mijn laatste poging zou zijn. Hierna zou ik het voorgoed afsluiten. En ja hoor na 17 jaar alleen heb ik mijn nieuwe partner ontmoet.

Doe mee

Wil jij dat ook? Van al langere tijd alleen zijn en daten naar een leven met relatie, met man, met liefde. Gewoon een leven waar je eigenlijk al heel lang op hoopt? Het kan. Als jij die eerste stap zet en je vrees voor internetdates overwint en het daar stap voor stap succesvol gaat aanpakken.

Jij kunt ook jouw huidige situatie veranderen. Ik deel met veel liefde mijn methode zodat jij jouw eindman vindt.

Voel jij nu; ja, dit gaat echt over mij! Ik ben al te lang alleen en ik wil heel graag een relatie met een geschikte man. Schrijf je dan nu in voor het gratis online webinar: ‘Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt‘.

Zie ik je daar?

Op een mooie liefde.

Hartelijke groet,
Carla

 

6 reacties

 1. Michelle Rommy augustus 10, 2023 at 7:36 am- reageer

  Ik zou ook graag een levenspartner willen hebben. Heb ook sterk het gevoel dat dit niet gaat gebeuren. Maar blijf stiekum wel hoop hebben

  • TeamLaatsteLiefde augustus 14, 2023 at 9:07 am- reageer

   Mooi Michelle, en dat het maar mag gaan gebeuren.

 2. Gwendoline augustus 22, 2023 at 2:56 pm- reageer

  ik hoop ng steeds,de echte ware te vinden

  • TeamLaatsteLiefde augustus 28, 2023 at 10:26 am- reageer

   Ga ervoor Gwendoline, hij bestaat!

 3. Silvia augustus 28, 2023 at 8:02 am- reageer

  Wat leuk dat ik dit artikel tref!
  Ik bewaar het even, ben er nu nog niet aan toe….tot in de toekomst.

  • TeamLaatsteLiefde augustus 28, 2023 at 10:25 am- reageer

   Heel goed Silvia en bedankt voor je bericht.

Laat een reactie achter