Hoe je je eindman vindt met mijn GRATIS informatie

Regelmatig krijg ik berichtjes van vrouwen die teleurgesteld of zelfs boos zijn omdat ik heel duidelijk de single, daadkrachtige, zelfstandige en ondernemende vrouwen aanspreek als mijn doelgroep. Waarom ik dat doe? Omdat ik zelf ooit ook zo’n vrouw was en pas na 12 jaar mijn onderliggende probleem ontdekte. Als vrouw met veel daadkracht kom je hele specifieke problemen tegen in de liefde. Ik weet precies hoe dat werkt als je op deze manier in het leven staat. Wat heel goed werkt op zakelijk gebied, maar tot groot verdriet leidt in de liefde.

Fix-vrouw

Drie succesvolle bedrijven, vijftig medewerkers en een gezin draaiende houden, dat lukte me allemaal goed. Maar een gelijkwaardige liefde vinden was een regelrecht drama. Ik was wel heel zelfstandig hierdoor, loste alles lekker snel op en werd een echte fix-vrouw. Komt goed van pas, behalve in de liefde.

In combinatie met mijn persoonlijke opleidingsachtergrond en therapeut zijn, ben ik een expert voor vrouwen met deze levenshouding. Dat is de reden waarom ik me richt op de daadkrachtige, succesvolle en ondernemende vrouwen en met hen in 1-op-1 trajecten aan de slag ga.

Wat als ik geen succesvolle zakenvrouw ben

Regelmatig krijg ik de vraag ‘En wat als ik dat dan niet uitgesproken succesvol of daadkrachtig ben? Wat is er dan voor mij om van te leren en te groeien?’ Veel zou ik zeggen. Kijk maar eens naar een bericht dat ik kreeg van een vrouw die inmiddels haar eindman heeft gevonden. En zij deed dit met mijn boek en verder met alle beschikbare gratis info. Ik deel haar bericht graag met je.

Eindman vinden gratis review

Je eindman vinden met gratis informatie

Ik deel bewust veel gratis informatie omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen bij vinden van de liefde. Geweldig vind ik het dan ook om dit bericht te ontvangen. Dat ze alles maar dan ook alles gelezen, geluisterd en alle oefeningen gedaan heeft. Ja, dat is veel werk en het kost tijd maar zeer de moeite waard. Een prima B weg dus.

Mijn 1-op-1 begeleiding is de snelweg naar een eindman. Maar als je geen betaald programma bij mij doet/kunt doen, om welke reden dan ook, dan is er altijd die B-route nog.

Net als in Frankrijk, doe je er misschien iets langer over maar kun je dezelfde eindbestemming bereiken als je niet opgeeft. En het bewijs is geleverd: Je gaat anders daten en het kan je absoluut je eindman opleveren.

Welke gratis informatie bied ik aan en voor wie is het?

  • Behoor jij niet tot de groep daadkrachtige, ondernemende vrouwen?
  • Kun of wil je niet in begeleiding investeren?
  • Wil je toch alles in het werk stellen om je eindman te vinden?

Bekijk hier mijn video’s op You Tube
Luister dan hier mijn podcasts
Lees hier mijn artikelen
Vraag hier de ‘Ben Ik Klaar Voor De Liefde-test’ aan
Check hier de 25 tips, wat datingsites je niet vertellen

Bovenstaande is allemaal GRATIS. Krijg je nog iedere week extra tips en adviezen ook (als je je e-mailadres bij me achterlaat).

Betaalde mogelijkheden

Natuurlijk is mijn Vind Je Eindman boek ook een optie. Wil je eerst weten of dit de investering waard is? Vraag dan vandaag nog het gratis eerste hoofdstuk aan met de inhoudsopgave.

Ben je wel die daadkrachtige ondernemer, directeur of manager en zie je weinig tijd en kans om in je eentje je eindman te vinden en wil je graag mijn persoonlijke begeleiding? Dan kun je 1-op-1 met mij aan de slag.

Dat is echter niet voor iedereen. Het vraagt een serieuze investering in tijd en geld en ik wil zeker weten dat dit de juiste stap voor jou is op dit moment. Daarom vraag ik je om een vragenlijst in te vullen. Op basis van je antwoorden hoor je dan zo snel mogelijk of wij samen in gesprek gaan.

Op liefde voor iedereen,
Carla

Laat een reactie achter