Elke maand geef ik mijn webinar “Hoe je in 5 stappen je eindman vindt’ en krijg ik daarna steevast de vraag: kan ik ook enkele losse coaching sessies bij je boeken? Vaak wordt dan direct ook een schatting gemaakt van het aantal; ‘ik denk dat ik aan 2 sessies genoeg heb’.

Teleurstelling

Helaas moet ik vrouwen en mannen met deze vraag teleurstellen, want het is niet mogelijk om losse gesprekken bij me te boeken. Waarom eigenlijk niet?

Omdat ik ga voor resultaat, voor die eindman of eindvrouw.

En helaas lossen enkele gesprekken het probleem nog niet op.
Je wilt je eindman vinden en dat is tot op heden niet gelukt. Vaak is dat een worsteling van jaren en dat lossen we in twee gesprekken niet op, hoe graag ik je ook op deze manier zou willen helpen. Daten nieuwe stijl heeft een andere mindset nodig. Het heeft tijd nodig om de informatie die ik je geef over daten en mannen toe te passen.

Ik ga voor resultaat en ik wil dat de vrouwen die met mij gaan werken ook echt hun eindman vinden. Daar is meer voor nodig dan we in een paar gesprekken voor elkaar krijgen.

 

Vind je eindman programma

Daarom heb ik een compleet programma gemaakt, waar je een jaar lang toegang toe hebt. Deels online, zodat ik de basisinformatie snel en eenvoudig met jou kan delen. Deels live via beeld: iedere week is er een live coaching. Deze coaching is met meerdere deelnemers tegelijk. En iedere vraag wordt 1 op 1 besproken en door mij gecoacht. En wat daar gebeurt is waardevol voor ieders eigen ontwikkeling maar ook heel leerzaam door de vragen van de anderen. Je kunt hierin feedback vragen op je profielteksten, je foto’s, je onderstroom en uitstraling. Je kunt hier alles bespreken. Alleen als jij dat wilt uiteraard.

Resultaat

Op deze manier halen vrouwen de beste resultaten en dat wil ik. Ik wil niet een losse flodder er in gooien en er maar het beste van hopen. Nee, ik sta voor het resultaat. En ik ga door, net zo lang tot de deelnemers aan mijn programma hun eindman gevonden hebben.

Ze zei ‘1 of 2 gesprekken is genoeg’

Zo sprak ik een paar jaar geleden Martine (toen 42 jaar oud). Ze vertelde me direct dat ze aan 1 of 2 gesprekken waarschijnlijk genoeg had. Ze wilde alleen maar weten waar ze in het vervolg op moest letten als ze ging daten.

Ik had al snel in de gaten dat Martine snel was en overactief. Een echte dominante dater. Ze zei ook dat ze het altijd direct zag. Bij de eerste afspraak wist ze al of dit hem ging worden of niet. Ook het fixen van haar date-problemen zouden we wel even snel af kunnen handelen toch?

Nee, dat gaat dus niet. Er was een innerlijke verandering nodig en dat doe je niet ‘even’ door een paar keer met iemand te praten. Om die innerlijke verandering ook te gaan DOEN, daarvoor is veel meer nodig dan alleen maar te WETEN wat je moet doen. Zwemmen leer je ook niet op de kant. Met iemand die op een bord uittekent hoe je je armen en benen moet bewegen. Zo werkt het gewoon niet. Je moet mannen ontmoeten, gaan daten en kijken wat er gebeurt. En op dat moment moet je terug kunnen vallen op iemand die met je meekijkt. Dan moet je je vragen kunnen stellen en feedback krijgen op wat er op dat moment gebeurt en wat je op dat moment doet. Dat gaat gewoon niet in een paar gesprekjes.

Martine heeft kostbare jaren verloren door in haar eentje door te modderen. Ze heeft zelfs haar ‘kindertijd’ voorbij laten gaan (zoals gezegd, ze was 42).  Ze zegt nu zelf ‘stom dat ik het niet door had dat ik deze hulp nodig had’.

Dan breekt mijn hart en daarom wil ik dit verhaal aan je kwijt. Om uit te leggen waarom ik geen losse coachings doe. En Martine? Die heeft met behulp van mijn volledige programma nu wel haar eindman gevonden.

Kan jij ook hulp gebruiken?

Heb jij behoefte aan hulp maar twijfel je over de lengte van mijn programma? Geef je dan op voor een gratis inzichtgesprek van 30 minuten. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.

Ik hoor graag van je.

Hartelijke groet,
Carla

 

Leave A Comment