Waarom ik geen losse coaching sessies doe

Meerdere keren per maand  geef ik mijn webinar “Hoe je in 5 stappen je eindman vindt’ en krijg ik daarna steevast de vraag ‘Kan ik ook enkele losse coaching sessies bij je boeken?’ Vaak wordt dan direct ook een schatting gemaakt van het aantal ‘ik denk dat ik aan 2 sessies genoeg heb’.

Geen losse coaching sessies

Helaas moet ik vrouwen en mannen met deze vraag teleurstellen, want het is niet mogelijk om losse gesprekken bij me te boeken. Waarom eigenlijk niet? Omdat ik ga voor resultaat, voor die eindman of eindvrouw.

En helaas lossen enkele gesprekken het probleem niet op. Je wilt je eindman vinden en dat is tot op heden niet gelukt. Vaak is dat een worsteling van jaren en dat lossen we in twee gesprekken niet op, hoe graag ik je ook op deze manier zou willen helpen. Daten nieuwe stijl heeft een andere mindset nodig. Het heeft tijd nodig om de informatie die ik je geef over daten en mannen toe te passen.

Ik ga voor resultaat en ik wil dat de vrouwen die met mij gaan werken ook echt hun eindman vinden. Daar is meer voor nodig dan we in een paar gesprekken voor elkaar krijgen.

Vind je eindman programma

Daarom heb ik een compleet programma gemaakt, waar je een jaar lang toegang toe hebt. Je kunt hier 2 kanten op, of je kiest voor de online groepsversie of je kiest ervoor om 1-op-1 met me te werken (mijn Diamond-programma).

Kies je voor de groepsversie dan deel ik alle informatie in een online leeromgeving boordevol video’s, audio-bestanden en teksten. Er zijn ook regelmatig online live-coachings en webinars. Je kunt hier alles bespreken en dat kan ook in de veilige community, waarin je 24/7 je vragen kunt stellen en antwoord krijgt van het Laatste Liefde expertteam. Alleen als jij dat wilt uiteraard.

Kies je voor Diamond dan krijg je alles wat de online groep ook krijgt, en krijg je daarnaast exclusief 1-op-1 begeleiding van mij.

Op deze twee manieren halen vrouwen de beste resultaten en dat is waar we voor gaan. Ik doe je tekort als ik twee gesprekken met je zou hebben en er dan maar het beste van zou hopen. Nee, we gaan voor die eindman.

Ze zei ‘1 of 2 gesprekken is genoeg’

Zo sprak ik een paar jaar geleden Martine (toen 42 jaar oud). Ze vertelde me direct dat ze aan 1 of 2 gesprekken waarschijnlijk genoeg had. Ze wilde alleen maar weten waar ze in het vervolg op moest letten als ze ging daten.

Ik had al snel in de gaten dat Martine snel en overactief was. Een echte dominante dater. Ze zei ook dat ze het altijd direct zag. Bij de eerste afspraak wist ze al of dit hem ging worden of niet. Ook het fixen van haar date-problemen zouden we wel even snel af kunnen handelen toch?

Nee, dat gaat dus niet. Er was een innerlijke verandering nodig en dat doe je niet ‘even’ door een paar keer met iemand te praten. Om die innerlijke verandering ook te gaan DOEN, daarvoor is veel meer nodig dan alleen maar te WETEN wat je moet doen.

Zwemmen leer je ook niet op de kant. Met iemand die op een bord uittekent hoe je je armen en benen moet bewegen. Zo werkt het gewoon niet. Je moet het water in, je moet mannen ontmoeten, gaan daten en kijken wat er gebeurt. En op dat moment moet je terug kunnen vallen op iemand die met je meekijkt. Dan wil je je vragen kunnen stellen en feedback krijgen op wat er op dat moment gebeurt en wat je op dat moment doet of wat de ander dan doet. Dat gaat gewoon niet in een paar gesprekjes.

Martine heeft kostbare jaren verloren door in haar eentje door te modderen. Ze heeft zelfs haar ‘kinderwens-tijd’ voorbij laten gaan. Ze zegt nu zelf ‘stom dat ik het niet eerder doorhad dat ik deze hulp nodig had.’

Dan breekt mijn hart en daarom wil ik dit verhaal aan je kwijt. Om uit te leggen waarom ik geen losse coachings doe. En Martine? Die heeft met behulp van mijn programma nu wel haar eindman gevonden.

Kun jij ook hulp gebruiken?

Ben jij er klaar voor en wil je binnen nu en een jaar jouw eindman vinden? Ik help je er graag mee. Heb je interesse in de online groepsversie van mijn programma, meld je dan aan voor mijn gratis webinar ‘Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt’. Dan krijg je een heleboel gratis tips en aan het eind van het webinar vertel ik over het online programma.

Wil je mijn persoonlijke begeleiding, dat kan ook. Dit is echter niet voor iedereen en daarom wil ik eerst een persoonlijk gesprek met je. Je kunt hier het gesprek aanvragen en dan hoor je snel of dit gesprek nu de juiste stap voor je is.

Ik hoor graag van je.

Hartelijke groet,

Carla

Laat een reactie achter