Geef niet op in de liefde, zeker nu niet!

De liefde gaat door, ook in tijden van crisis. Dan heb je elkaar juist nodig. Dus niet stoppen met zoeken naar de liefde omdat we nu met corona te maken hebben. Tijdens deze gedwongen noodstop hebben we juist tijd om te daten. Al gaat dat nu wel een beetje anders dan anders. Maar dat heeft ook voordelen, zoals:

  • Je hoeft de deur niet uit voor een date.
  • Het is goedkoper, want je hoeft geen koffie of een etentje te betalen.
  • Reistijd is nihil, je blijft lekker thuis want je wilt niet eens de fysieke afstand overbruggen.
  • Daten kost veel minder tijd.
  • Wat er ook gebeurt, je hebt altijd 1 gesprekonderwerp.

Als je niet BIJ elkaar mag zijn kun je wel MET elkaar zijn, je wordt alleen uitgenodigd om creatief na te denken over je ontmoetingen.

Wat kun je bijvoorbeeld doen? De oplossing zit in beeldbellen, op welke manier dan ook. Met de nadruk op beeld. Mijn advies om niet te Appen, te chatten of alleen maar te bellen blijft staan. Als je elkaar niet ziet ontstaan er in een beginnend contact gegarandeerd misverstanden. Die kun je voorblijven door ervoor te zorgen dat je elkaar kunt zien en zo elkaar lichaamstaal en gezichtsuitdrukking kunt lezen.

Geef niet op in de liefde, zeker nu niet!

Don’t give up on love. De corona-crisis maakt liefde juist makkelijker. Kijk om je heen, er is ineens veel meer verbondenheid en ik geloof echt dat corona helpt tegen de veel te ver doorgeschoten individualisering. We delen met z’n allen iets totaal nieuws. Maak gebruik van die verbondenheid en geniet (weliswaar op afstand) van elkaar en laat mooie nieuwe dingen ontstaan.

Wil je weten wat je nog meer kunt doen? Op woensdag 1 april geef ik weer mijn gratis online webinar ‘Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt’. Doe je mee? Klik hier en schrijf je in.

Op naar de liefde,
Carla

PS: Kan je niet meedoen met mijn webinar op 1 april, schrijf je dan toch in, dan stuur ik achteraf automatisch de opname toe. Of kies voor de andere datum (1 mei).

 

Laat een reactie achter