Er is zoveel te vertellen over de liefde, daarom heb ik iets nieuws

Bijzonder nieuws: in september start ik met de Laatste Liefde podcast. Waarom? Omdat er zoveel te vertellen is over de liefde en ook omdat ik zoveel vragen krijg over de liefde. Daar kan ik in mijn podcast mooi over vertellen en antwoord op geven.

Ik begrijp niet dat ik er zo tegen op gezien heb en het zo lang heb uitgesteld ????. Want samen met Natasja Bijl, journalist en interviewer, en de mannen van de podcastfabriek was het heerlijk om te doen. Eindeloos praten over de liefde, ik doe niets liever.

Hou je mailbox dus in de gaten, want vanaf september is de eerste podcast te horen. Maar natuurlijk krijg jij nu alvast een kijkje in de keuken. Klik op de foto hieronder en dan start de video.

Er is zoveel te vertellen over de liefde, daarom heb ik iets nieuws

Of klik hier om de video te bekijken

Kun je ondertussen niet wachten om meer over de liefde te horen. Dan hoef je ook niet te wachten tot september. Op dinsdag 4 augustus geef ik weer mijn gratis, online webinar ‘Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt’. Je kunt nog meedoen, dus schrijf je hier in.

Op de liefde!
Carla

PS: Wil je graag meedoen met mijn webinar op dinsdagavond 4 augustus, maar komt de datum en tijd je niet uit? Schrijf je dan in voor mijn volgende webinar of schrijf je gewoon in voor 4 augustus. Ik stuur namelijk een dag later automatisch de opname van het webinar naar de mensen die zich ingeschreven hebben.

 

Laat een reactie achter