Een hart onder de riem als je je in deze roerige tijd heel erg alleen voelt

In het beste geval kunnen we de huidige periode een bijzondere tijd noemen. Dat heeft nog iets positiefs in zich en ik geloof ook echt dat er hele positieve dingen uit de Corona-crisis kunnen komen. Maar op dit moment voelt het vooral toch zwaar en angstig. Misschien voel je jezelf niet fit of zijn familie of vrienden ziek.

Ik besef ook dat ik zo ontzettend blij ben dat ik in deze tijd niet meer single ben. Dat ik deze storm kan doorstaan met mijn eindman Steven aan mijn zijde. Hij hoeft niets te zeggen of te doen of de crisis voor me op te lossen (dat kan hij niet eens). Het feit dat hij er is, is voldoende.

heel erg alleen

Extra moeilijk

Ik kan me daarom ook heel goed voorstellen dat je het als alleenstaande vrouw nu extra moeilijk hebt. Ook als je aan het daten bent. Want hoe moet dat nu de horeca dicht is en we nergens meer samen mogen komen? En mijn belangrijkste tip blijft staan: eerste afspraken nooit bij hem of bij jou thuis. Dus wat dan wel?

Heel simpel. Ga wat samen doen, in de buitenlucht met voldoende afstand, nu kan het nog. Of daten, met beeldbellen. Dat is de op een na beste mogelijkheid na elkaar live ontmoeten. Ik help vrouwen in mijn programma die in het buitenland wonen en die daten met een man in Nederland. Zij doen het ook via beeldbellen en dat gaat prima.

Dus ja, je kunt gewoon blijven daten, ook nu. Alleen anders en anders is niet per se beter of slechter.

Bijzondere acties nodig

Ondertussen zit je nog wel alleen. En ik weet als geen ander hoe lastig dat is. Daarom heb ik wat bedacht. Ik wil er voor je zijn om je te helpen en te steunen. Gewoon omdat bijzondere tijden om bijzondere acties vragen.

Nu we niet BIJ elkaar kunnen zijn, kunnen we namelijk wel MET elkaar zijn. En daarom zal ik op maandag 23 maart via Zoom een beeldbel-mogelijkheid openzetten. NIET om iets te verkopen. Gewoon om er voor je te zijn.

Dus voel jij je alleen en kan je wel wat steun van mij (en andere vrouwen die ook aanwezig zijn in deze Zoom-call) gebruiken? Doe dan mee en kom erbij. Link om deel te nemen aan Zoom-call

Hoe meer vrouwen ik hiermee kan helpen, hoe meer liefde.

En liefde is nodig. Juist nu het moeilijk is. Ik nodig je dus van harte uit om erbij te zijn op maandag 23 maart vanaf 17.00 uur en ik blijf net zo lang zitten als nodig is. Klik om 17.00 uur op de link naar Zoom en dan ben je er bij. Weet je niet hoe het werkt? Geen probleem, kijk deze video

Zie ik je dan?

Carla

 

Laat een reactie achter