de ware liefde vinden

De ware liefde vinden: we ontmoeten elkaar en leven nog lang en gelukkig!

Tsjonge, was het maar zo simpel de ware liefde vinden

Sommigen mensen treffen het op relatiegebied en vinden de ware liefde spontaan. Ze komen gewoon de juiste tegen en hebben dat lange en gelukkige leven. En natuurlijk krijgt niemand het leven cadeau. Ieder krijgt zijn of haar portie problemen in het leven. Voor de een ligt dat meer op relatiegebied en voor de ander weer op een ander vlak.

Ik was duidelijk zo’n relatie gevalletje

Altijd speelde er wel iets met relaties. Geen relatie en dat graag willen of een onduidelijke relatie met veel onzekerheid. Lang heb ik niet beseft dat ik zelf de start was van dit niet succesvolle relationele leven. En wat wilde ik ook graag de ware liefde vinden. Toen het langzaam tot mij begon door te dringen dat mijn eigen uitstraling en energieke doen wel eens de oorzaak konden zijn van het niet vinden van de ware liefde, veranderde er iets wezenlijks in mijn manier van daten.

Toen ik mezelf bekeek door de ogen van een man zag ik plots wat er gebeurde

Het werd me helder dat ik overduidelijk uitstraalde dat ik het helemaal naar mijn zin had en me prima redde. Ik seinde sterke onafhankelijkheid uit en liet daardoor onbewust merken dat ik niemand nodig had. Zelfstandigheid nam ik mee aan tafel voor de eerste date en Kwetsbaarheid liet ik buiten staan. Ik legde op deze manier geen verbinding met het hart van de ander.

de ware liefde vinden

Dat kwetsbaarheid kracht is, ontdekte ik pas later

En noodzakelijk om de ware liefde te vinden. Lang dacht ik dat kwetsbaarheid me zwak maakte. En dat klopte ook wel in mijn leven tot dan waar ik het meeste in mijn eentje voor elkaar bokste door flink te zijn en door te pakken. Dat ik juist hierdoor de mannen naar me toetrok met minder initiatief werd me duidelijk toen ik minder voortvarend te werk ging en leerde afwachten.

En zo ontmoette ik ook Steven

In zijn eerste contactverzoek naar mij deed hij al een koffie-voorstel. Dat vond ik heel fijn want ik was met dat gebruikelijke lange mailen meer dan klaar. Ook in de aanloop van onze contact was het nieuw voor mij om af te wachten. Ik moest op mijn handen zitten om niet te snel te reageren. En ik werd redelijk getest. Pas na 10 dagen belde hij dat hij het leuk had gevonden en of ik iets voelde voor een nieuwe afspraak. Ik dacht allang dat hij niet meer geïnteresseerd was, maar had met mezelf afgesproken er niet naar te vragen. Voor mij was het erg wennen om het initiatief eens bij de ander te laten en wat een verademing vond ik het toen ik er aan wende. Pas toen kon ik voelen hoe lang ik op mijn toppen had moeten leven door altijd alles zelf aan te pakken en uit te voeren.

Ik  heb daar echt tijd voor nodig gehad om meer in de ontvangststand te komen in plaats van altijd maar in die geef-en actiestand te staan. Dit zie ik ook bij veel vrouwen in mijn programma’s. Altijd maar in de actiestand omdat het leven alleen dat ook van je vraagt.
Als je niet in actie komt gebeurt er niets in je leven.

Vind je het fijn om meer te horen over het vinden van de ware liefde?

Dat kan.
Binnenkort geef ik weer mijn gratis en online webinar ‘Hoe je in 5 stappen je eindman vindt’. Klik hier en kies de datum en tijd die bij jou past.

Wacht niet langer op het geluk. Ga het tegemoet.

Ja ik vind dit interessant en zou wel meer willen horen?

Wil je nog iets kwijt of delen?
Mail me gerust: carlaketelaar@laatsteliefde.nl
Anders graag tot ziens in Harderwijk.

Hartelijke groet,
Carla