Als je blijft doen wat je nu doet, is er dan over 3 jaar een man in je leven?

Heb ik je deze vraag al eens gesteld? Dan hebben wij een telefonisch inzichtgesprek gehad.

Wekelijks heb ik 5 telefonische gesprekken met vrouwen (en steeds vaker ook mannen) bij wie het niet lukt om de liefde van hun leven te vinden. Tijdens deze inzichtgesprekken stel ik de vraag: ‘Is er over 3 jaar een man in je leven als je blijft doen wat je nu doet?’

Ik merk dat dit een confronterende vraag is. Deze vraag zet je aan het denken. De eerste reactie is vaak ‘O, ja hoor. Natuurlijk heb ik over 3 jaar een man.’ Maar als ik vervolgens vraag wat ze dan vanaf nu anders gaan doen, dan wordt het stil, meestal heel erg stil.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg

Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. En in alle eerlijkheid, tot op heden heeft wat ze deden geen man opgeleverd. Er zal dus iets moeten veranderen willen deze vrouwen wel een leuke man ontmoeten.

Er zijn ook vrouwen die resoluut nee zeggen op mijn vraag. Die weten dat wat ze nu doen niet werkt. Maar ze weten vaak ook niet wat ze dan wel moeten doen. En dan gaat mijn hart sneller kloppen, want ik weet het wel. Dat is precies waar ik vrouwen mee help.

Geldt dit ook voor jou?

Als ik deze vraag aan jou stel, wat zeg jij dan? Heb jij over 3 jaar een man als je blijft doen wat je nu doet?

Ik gok van niet. Het feit dat jij mijn artikelen en mails leest, zegt mij al heel veel. Namelijk dat je op zoek bent naar je eindman en dat dit nog niet vanzelf gaat.

In mijn artikelen probeer ik altijd goede tips en adviezen te geven, maar helaas kan ik in mijn artikelen geen pasklaar advies geven. Iedereen is anders en de uitdagingen waar je tegenaan loopt kunnen heel divers zijn. Van bindingsangst tot verlatingsangst. Van te veel jagen tot te afwachtend zijn. Van te meegaand zijn tot te dominant zijn. Ga zo maar door.

Grote schoonmaak

Zelf ervaarde ik, toen ik mijn obstakels uit de weg ruimde naar mijn eindman, dat dit niet alleen een fijne partner opleverde maar dat het gelijk een positieve uitwerking had op de rest van mijn leven. Ik durf te stellen dat ik van een redelijk dominant type ???? een veel fijner mens geworden ben voor mezelf en anderen.

En dat is wat ik bij bijna alle vrouwen die ik begeleid meemaak en van ze terug hoor. Het leven wordt leuker, fijner en lichter.

Mijn advies

Zorg dat je voor jezelf duidelijk krijgt waar de schoen wringt. Wat is jouw uitdaging, waardoor is het nog steeds niet gelukt om die leuke man binnen te halen? Ik geloof en zie dat bij iedereen iemand past, dus ook voor jou loopt er een man rond die op zoek is naar jou.

Bekijk bijvoorbeeld onderstaande video van Aleid. Zij is nu 3 jaar samen met haar eindman, maar dat ging niet vanzelf.

Het vervelende is dat we zelf niet zien waar het fout gaat. Deze dingen worden niet voor niets blinde vlekken genoemd. Wil jij aan de slag met je blinde vlekken en wil je weten wat er voor nodig is om je eindman te vinden? Ik vertel je er graag over tijdens mijn gratis (online) webinar ‘Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt’. In dit webinar geef ik je concrete tips en leg ik uit wat er nodig is om jouw eindman te vinden. Het enige wat je nodig hebt is een computer, een werkende internetverbinding, een kop koffie en 1,5 uur van je tijd.

Hartelijke groet,
Carla

PS: Ik geef dit webinar op verschillende datums en tijden. Het webinar is online en gratis. Mocht de datum en/of het tijdstip je niet goed uitkomen dan is dat helemaal niet erg. Ben je bijvoorbeeld al met vakantie? Geef je toch op, dan stuur ik achteraf automatisch de opname naar je toe.

 

Laat een reactie achter