Als je blijft doen wat je nu doet, is er dan over 3 jaar een man in je leven?

Als je blijft doen wat je nu doet, is er dan over 3 jaar een man in je leven? Heb ik je deze vraag al eens gesteld? Ja? Dan hebben wij een telefonisch inzichtgesprek gehad.

Regelmatig heb ik (of iemand uit mijn team) telefonische gesprekken met ondernemende vrouwen bij wie het niet lukt om de liefde van hun leven te vinden. Tijdens deze inzichtgesprekken stellen we deze vraag en we merken dat dit een confronterende vraag is. Een vraag die je aan het denken zet.

De eerste reactie is vaak ‘O, ja hoor. Natuurlijk heb ik over 3 jaar een man.’ Maar als er vervolgens gevraagd wordt wat ze dan vanaf nu anders gaan doen zodat die man wel in het leven komt, dan wordt het stil. Meestal erg stil.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg

Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. En in alle eerlijkheid, tot op heden heeft wat deze succesvolle vrouwen doen nog geen man opgeleverd. Er zal dus iets moeten veranderen willen deze vrouwen wel een leuke man ontmoeten.

Er zijn ook vrouwen die resoluut nee zeggen op mijn vraag. Die weten dat wat ze nu doen niet werkt. Vaak weten ze ook helder wat er dan niet werkt, maar ze weten niet hoe ze het dan wel moeten doen. En dan gaat mijn hart sneller kloppen, want ik weet het wel. Dat is precies waar we vrouwen bij Laatste Liefde mee helpen.

Geldt dit ook voor jou?

Als ik deze vraag aan jou stel, wat zeg jij dan? Heb jij over 3 jaar een man als je blijft doen wat je nu doet? Ik gok van niet. Het feit dat jij mijn artikelen leest, misschien naar mijn podcasts luistert, zegt mij al dat er iets in de liefde nog niet gaat zoals je graag wilt. Waarschijnlijk ben je op zoek naar een lief die echt bij jou past en gewaagd is aan jou.

In mijn artikelen, video’s en podcasts geef ik veel bruikbare tips en adviezen, maar helaas kan ik geen pasklaar advies geven zolang ik je niet beter ken. Iedereen is anders en de uitdagingen waar je tegenaan loopt kunnen heel divers zijn. Van bindingsangst tot verlatingsangst. Je kunt te veel jagen of te afwachtend zijn. Van te meegaand tot te dominant zijn. Ga zo maar door.

Zelf ervaarde ik, toen ik mijn obstakels uit de weg ruimde naar mijn eindman, dat dit niet alleen een fijne partner opleverde. Maar dat het meteen een positieve uitwerking had op de rest van mijn leven. Ik durf te stellen dat ik van een redelijk dominant type een veel fijner mens ben geworden. Voor mezelf en anderen.

En dat is wat ik bij bijna alle vrouwen die we begeleiden meemaak en van ze terug hoor. Het leven wordt leuker, fijner en lichter.

Mijn advies

Zorg dat je voor jezelf duidelijk krijgt waar de schoen wringt. Wat is jouw uitdaging, waardoor lukt het maar niet om die fijne man in je leven te krijgen? Ik geloof en zie ook dat bij iedereen iemand past, dus ook voor jou loopt er een partner rond die op zoek is naar jou.

Het vervelende is dat we zelf niet zien waar het fout gaat. Het wordt niet voor niets blinde vlekken genoemd. Wil jij aan de slag om je blinde vlekken helder te krijgen en wil je weten wat ervoor nodig is om je eindman te vinden?

In mijn Laatste Liefde Programma maak ik veelvuldig gebruik van Systemisch Werk. Helend voor oude patronen, maar juist ook om te ontdekken of de stoel naast je echt leeg is. Of daar nog iets (bijvoorbeeld je werk) of iemand op zit, zodat er domweg geen plek is voor jouw eindman. Hoe groot je verlangen ook is.

Ken je Systemisch Werk of familieopstellingen nog niet (of al wel en wil je weten hoe dit werkt met betrekking tot de liefde)? Op 10 en 11 mei is er de allereerste Laatste Liefde Live tweedaagse, waarin ik met Katelijne Vermeulen (Expert in Systemisch Werk) vrouwen ga helpen om stappen te zetten richting hun eindman.

Zet jezelf op de interesselijst, zodat je als eerste een (vrijblijvende) uitnodiging voor dit event ontvangt.

Op de liefde!

Carla

PS: Ben je die daadkrachtige ondernemer, directeur of manager en zie je weinig tijd en kans om jouw eindman in je eentje te vinden en wil je graag onze begeleiding? Dat kan. Dat is echter niet voor iedereen. Het vraagt een serieuze investering in tijd en geld en ik wil zeker weten dat dit de juiste stap voor jou is op dit moment. Daarom heb ik een vragenlijst voor je die je in kunt vullen. Op basis van je antwoorden hoor je dan zo snel mogelijk of we in gesprek gaan.

 

Laat een reactie achter