Boek: Vind je Eindman

In Vind je eindman geeft liefdesexpert Carla Ketelaar een openhartige inkijk in de weg die leidt naar een geschikte partner en een liefdevolle, monogame relatie. Dit boek reikt alles aan wat nodig is om je ‘Project Man’ tot een goed einde te brengen. Van zelfinzicht tot een compleet stappenplan voor internetdaten.

Klaar voor jouw liefde dag

Klaar voor jouw liefde is een individueel en persoonlijk programma van 1 dag. Een speciale dag alleen voor jou. Deze dag is in overleg op korte termijn vast te leggen. We gaan op deze Klaar voor jouw liefde dag helder krijgen wat er nog tussen jou en die nieuwe partner staat en daar oplossingen voor vinden.

Klaar voor jouw liefde traject

Klaar voor jouw liefde is een individueel en persoonlijk programma dat maximaal 3 maanden duurt, afhankelijk van de intensiteit van de afspraken die we in overleg maken. Een speciaal programma op jou toegesneden. Dit programma kan in overleg ieder moment van start gaan. We gaan in dit Klaar voor jouw liefde traject helder krijgen wat er nog tussen jou en die nieuwe partner staat en daar oplossingen voor vinden.

Ik vind mijn man programma

Het ik vind mijn man programma duurt 6 maanden en hiermee kun je binnen een jaar je liefdespartner ontmoeten en die warme, stabiele relatie opbouwen waar je zo naar verlangt. Tijdens dit programma ga je in 5 stappen door het proces van bewust worden, moed verzamelen en ontmoeten heen. Zo ontmoet je daadwerkelijk de juiste partner.

Prijsinformatie is beschikbaar op basis van een Vrijblijvend inzichtgesprek. Daarin bekijken we samen welk aanbod het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Aan het inzichtgesprek zijn geen kosten verbonden.

Wil je liever eerst weten welke overtuigingen jou belemmeren op je pad naar die ware liefde? Vul de test hiernaast in en ontvang je gratis persoonlijke analyse.

Ben jij klaar voor de liefde test