Boek: Vind je Eindman

In Vind je eindman geeft liefdesexpert Carla Ketelaar een openhartige inkijk in de weg die leidt naar een geschikte partner en een liefdevolle, monogame relatie. Dit boek reikt alles aan wat nodig is om je ‘Project Man’ tot een goed einde te brengen. Van zelfinzicht tot een compleet stappenplan voor internetdaten.

Meer informatie

Vind je eindman programma

Met dit programma ga je 12 maanden aan de slag en hiermee kun je binnen een jaar je liefdespartner ontmoeten en die warme, stabiele relatie opbouwen waar je zo naar verlangt. Tijdens dit programma ga je in 5 stappen door het proces van bewust worden, moed verzamelen en ontmoeten heen. Zo ontmoet je daadwerkelijk de juiste partner.

Meer informatie

Vind je eindman VIP programma

Is een combinatie van het online programma met offline coaching en veel persoonlijke aandacht. Met dit programma ga je 12 maanden aan de slag en hiermee kun je binnen een jaar je liefdespartner ontmoeten en die warme, stabiele relatie opbouwen waar je zo naar verlangt. Tijdens dit programma ga je in 5 stappen door het proces van bewust worden, moed verzamelen en ontmoeten heen. Zo ontmoet je daadwerkelijk de juiste partner.

Meer informatie

Prijsinformatie is beschikbaar op basis van een Vrijblijvend inzichtgesprek. Daarin bekijken we samen welk aanbod het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Aan het inzichtgesprek zijn geen kosten verbonden.

Wil je liever eerst weten welke overtuigingen jou belemmeren op je pad naar die ware liefde? Vul de test hiernaast in en ontvang je gratis persoonlijke analyse.

Ben jij klaar voor de liefde test