Het complete Laatste Liefde boek

Op dit moment ligt het boek, waarin ik stap voor stap uitleg wat er nodig is om jouw man te ontmoeten, bij de drukker. Je leest daarin wat je ervoor moet doen en vooral ook wat je beter niet kunt doen.
Al mijn kennis, inzichten en ervaring van veel vrouwen en mijzelf heb ik in dit boek verzameld. Zet alvast de eerste stappen op weg naar jouw grote liefde.

Meer informatie

Klaar voor jouw liefde dag

Klaar voor jouw liefde is een individueel en persoonlijk programma van 1 dag. Een speciale dag alleen voor jou. Deze dag is in overleg op korte termijn vast te leggen. We gaan op deze Klaar voor jouw liefde dag helder krijgen wat er nog tussen jou en die nieuwe partner staat en daar oplossingen voor vinden.

Meer informatie

Klaar voor jouw liefde traject

Klaar voor jouw liefde is een individueel en persoonlijk programma dat maximaal 3 maanden duurt, afhankelijk van de intensiteit van de afspraken die we in overleg maken. Een speciaal programma op jou toegesneden. Dit programma kan in overleg ieder moment van start gaan. We gaan in dit Klaar voor jouw liefde traject helder krijgen wat er nog tussen jou en die nieuwe partner staat en daar oplossingen voor vinden.

Meer informatie

Ik vind mijn man programma

Het ik vind mijn man programma duurt 4 maanden en hiermee kun je binnen een jaar je liefdespartner ontmoeten en die warme, stabiele relatie opbouwen waar je zo naar verlangt. Tijdens dit programma ga je in 5 stappen door het proces van bewust worden, moed verzamelen en ontmoeten heen. Zo ontmoet je daadwerkelijk de juiste partner.

Meer informatie

Prijsinformatie is beschikbaar op basis van een Vrijblijvend inzichtgesprek. Daarin bekijken we samen welk aanbod het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Aan het inzichtgesprek zijn geen kosten verbonden.

Wil je liever eerst weten welke overtuigingen jou belemmeren op je pad naar die ware liefde? Vul de test hiernaast in en ontvang je gratis persoonlijke analyse.

Ben jij klaar voor de liefde test