Volg ons online

Heb jij er ook genoeg van om single te zijn en wil je nu eindelijk jouw eindman ontmoeten??

Ben jij op zoek naar een lieve man die voor je kookt, de afwas doet en iedere maand voldoende geld binnenbrengt? Natuurlijk niet, daar gáát het niet om. Je bent niet alleen maar op zoek naar een man die voor je zorgt. Je wilt een intieme relatie met een leuke man die de rest van zijn leven bij je wil blijven (en jij bij hem).
Dus…

Wat me opvalt is dat veel vrouwen tegen dezelfde problemen aanlopen.

Heb jij dat nou ook dat je…

• wel een relatie wilt maar ondertussen sterk twijfelt of het je gaat lukken?
• wel op een datingsite/app staat en het je heel veel tijd kost maar nog geen man heeft opgeleverd? En dat je niet weet of je er nu met de juiste tekst en foto’s op staat?
• maar niet kunt ontdekken waar het aan ligt waarom het niet lukt?
• minstens ‘de klik’ of ‘chemie’ wilt voelen of hem op zijn minst aantrekkelijk wilt vinden tijdens de eerste afspraak?
• wel weet dat je kritisch bent maar niet weet hoe dat dan anders te doen?
• veel afwijzingen hebt gehad of zelf veel mannen hebt afgewezen en erg teleurgesteld bent over het hele daten?
• je er het liefst de brui aan wilt geven?

Zo zonde, want dit is niet nodig. Het bestaat wel, ook voor jou. Ik ben er van overtuigd dat voor iedere vrouw een eindman rondloopt. Maar hoe zorg je nou dat je hem ontmoet? Dat je goed te vinden bent en dat je precies weet hoe je hem kunt vinden

Ik voel met je mee.

Het was 23 juni 2007 en ik reed ’s avonds om 10 uur naar huis. Ik had hard gewerkt maar ik voelde me licht en blij omdat ik straks nog zou bellen met Koos, mijn nieuwe liefde. Eenmaal thuisgekomen opende ik nog even mijn mail en ik werd helemaal warm en blij, want ik had een mail van Koos. Ik opende de mail en de tranen schoten in mijn ogen. Het was een kort berichtje dat hij de prille relatie wilde verbreken.

Mijn wereld stortte in elkaar, want waarom gebeurde dit? En waarom gebeurde dit ALWEER, want ik was inmiddels al 12 jaar alleen? Wat deed ik toch fout dat ik steeds weer aan het daten sloeg, enthousiast of verliefd werd en dan weer een teleurstelling te verwerken kreeg? Het sloeg ook over naar mijn zelfbeeld. Schoot ik tekort, was er iets grondig mis met mij?

Fast forward naar het nu

Ik heb inmiddels mijn eindman gevonden en ik weet nu dat er niks mis is met mij.Wat er mis was, was het feit dat ik op een verkeerde manier aan het daten was en dat ik mijn potentiële partners niet op de juiste manier selecteerde. Als ik nu ’s avonds naar huis rijd open ik mijn mail niet meer, dan kruip ik lekker tegen mijn Steven aan en geniet ik van het samen zijn met mijn eindman.

Hoe heb ik mijn eindman wél gevonden?

Wat is er veranderd? Allereerst dat ik hulp heb gezocht. Na de domper met Koos ben ik eerst mezelf onder ogen gekomen wat betreft mijn liefdes keuzes. Heb ik ongelofelijk veel geleerd over hoe het wel moet: Daten 2.0 noem ik dat. Met mijn Laatste Liefde Date Methode heb ik inmiddels al duizenden vrouwen mogen helpen.

Als jij ook met de Laatste Liefde Date Methode aan de slag gaat dan:

• Is je onrust en je zoektocht voorbij en ben je thuis in een liefdevolle en stabiele relatie
• Ga je van ‘alles alleen’ naar ‘veel samen’ en heb je je eindman voor wie jij die ‘speciale’ bent
• Zet je je werk niet langer op 1 want jij hebt een hele goede reden om naar huis te gaan
• Hoef je niet meer alleen te koken, de weekenden en vakanties alleen door te brengen en niet meer alleen naar feestjes en verjaardagen te gaan
• Heb je eindelijk rust en kun je genieten van het samenzijn en van echte intimiteit, seks en een warm bed

Wat heb je nodig om ook jouw eindman te vinden?

Ik gun het alle single vrouwen om hun eindman te vinden en daarom heb ik De Laatste Liefde Date Methode ontwikkeld.

Wat levert de Laatste Liefde Date Methode je op?

Van alle vrouwen die een programma bij me hebben gevolgd heeft 84,2% haar eindman gevonden. Een fijne liefdespartner vinden is geen toeval maar een keuze om er werk van te maken. Wil jij dit ook?

Hoe zou het voor je zijn om te daten zonder frustratie zodat jij je eindman kunt vinden zelfs als je daar nu nog aan twijfelt of al lang alleen bent? En wat… als er een manier is om een liefdesrelatie te krijgen zonder nog jaren te hoeven zoeken, zou je dat dan willen? Zelfs als je het misschien al opgegeven had? Het bestaat namelijk wel die nieuwe relatie, ook voor jou en ik ga je helpen zodat jij een…….

Omdat iedereen verschillend is in persoonlijkheid en behoeftes zijn er 3 verschillende mogelijkheden om met de Laatste Liefde Date Methode aan de slag te gaan.

De drie mogelijkheden van de
Laatste Liefde Date Methode

Vind Je Eindman programma doe het zelf

(Basis)

Ben jij iemand die dingen graag alleen uitpuzzelt en heb jij niet zoveel met groepen dan krijg je:

• Direct na aanmelding toegang tot het Vind je eindman programma
• Een jaar lang toegang tot alle informatie
• Zelf bepalen wanneer je het programma start.
• Alle do’s and don’ts van daten en de liefde
• Het boek Vind Je Eindman
• De succesplanner om jouw liefde te vinden
• Het moodboard

 

 

€1500,-

Vind Je Eindman programma met coaching

(Basis + Coaching)

Heb jij die stok achter de deur nodig en wil je die hand in de rug dan krijg je:

Alles uit het basisprogramma en:
• 24/7 live coaching dmv
• Online community in een groep met gelijkgestemden.
• Wekelijkse groeps coachcalls
• Vraag en antwoord webinars
• Persoonlijke hulp bij het schrijven van de profielteksten
• Persoonlijke hulp bij het uitselecteren van geschikte foto’s
• Persoonlijk advies van mij over welke datingsite voor jou geschikt is
• Extra coachsessies indien nodig.

€5000,-

Vind Je Eindman programma met extra persoonlijke aandacht

(VIP)

Wil jij heel graag extra persoonlijke aandacht dan krijg je:

• Alles uit het basisprogramma + coaching en:
• Persoonlijk 1 op 1 doorbraakgesprek van 90 minuten
• 4 verzorgde livedagen op een prachtige locatie
• 3 persoonlijke voortgangsgesprekken van 60 minuten.
• Een kant en klaar geschreven profieltekst
• Professionele fotoshoot
• Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste kandidaten
• Mannenpanel van Laatste Liefde voor feedback op foto’s en profielteksten
• Voor- en nagesprek bij alle dates die jij hebt

Deelnemen aan dit VIP-programma gaat via een gratis inzichtgesprek. Ik spreek je graag

Waarom ik de expert ben die jou kan helpen?

Ik heb al veel vrouwen geholpen om hun man te vinden. En ik ga jou hier ook mee helpen. Ik ben zelf 12 jaar alleen geweest en ik weet precies hoe het voelt. Het langdurige alleen leven zonder partner, terwijl ik twee kinderen had. Maar ook de zoektocht naar een man, met ups en vooral veel downs. Een heel goed leven hebben maar tegelijkertijd ook dat intense verlangen naar een leven samen.

Alles op dategebied heb ik wel uitgeprobeerd en gedaan en ben daar ook zeer gefrustreerd over geweest. Inmiddels heb ik mijn liefde, mijn eindman ontmoet en deel ik mijn kennis en ervaring heel graag met jou. Ik ondersteun je om ervoor te zorgen dat ook jij jouw partner ontmoet. Want voor succesvol daten heb je steun en een goed plan nodig.

Het is de hoogste tijd om je zoektocht te beëindigen en thuis te komen bij jezelf en bij die ander.

Genoeg vakanties en kerstfeesten alleen gevierd toch? Wil jij dit echt anders laat me je helpen met mijn programma VIND JE EINDMAN, waarin je alle tips, tools en ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Zoals ik al zei, ik ben 12 jaar alleen geweest en naar die periode van alleen-zijn zou ik niet meer terug willen. Ik gun jou ook die liefdevolle, intieme relatie waarin je eindelijk je rust vindt.

Veelgestelde vragen over het Vind je eindman programma

Bij inschrijving kun je direct erna starten. Dus nog dezelfde dag.

Jazeker, met één mailtje kun je de start uitstellen. Je kunt op elk gewenst moment aan de modules beginnen.

Jazeker, wanneer je verder gaat in het bestelproces krijg je de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen.

Laat ik die vraag met een wedervraag beantwoorden: hoe lang zit je al in deze situatie? Dat je verlangt naar een man en dat het maar niet wil lukken? Veel vrouwen die ik begeleid, zitten al langere tijd in die situatie en dat los je niet zomaar even op. We gaan bij het begin beginnen, bij jou. Dat zelfonderzoek kost tijd. Vervolgens gaan we aan de slag met het zoeken naar geschikte mannen en met jou op de juiste manier introduceren aan die mannen. Ook dat heeft tijd nodig. We gaan voor die fantastische man voor de rest van jouw leven en dat pakken we goed aan. En je weet: als je blijft doen wat je altijd al deed, dan blijf je krijgen wat je altijd al kreeg. Daar wil je nu juist vanaf, toch?

Je gaat op zoek naar wat het beste bij jou past. Ik zeg eerlijk: internetdaten is wel mijn favoriet. Waarom? Omdat dit het grootste singles café is. Het is veilig en rustig. Je neemt de tijd om een goed profiel te maken met goede foto’s en er is bedenktijd voor reacties als iemand een contactverzoek doet of voor contactverzoeken die je zelf gaat sturen. Je kunt in alle rust onderzoeken met welke mannen jij overeenkomsten hebt. Ik weet uit ervaring: er zijn al heel wat vrouwen geweest die ik begeleid heb die niet wilden internetdaten. Ze hebben het toch gedaan en achteraf zijn ze heel blij dat ze die stap gezet hebben.

Nee helaas, garantie op het vinden van een man kan ik je niet geven. Ik geef je wel mijn maximale inzet, inspanning en al mijn kennis en knowhow die ik in de loop der jaren heb opgedaan. Het programma vraagt ook jouw inspanning en inzet en daar heb ik geen 100% invloed op. Wat ik wel kan zeggen is dat zo’n 85% van de vrouwen die mijn adviezen opvolgen ook daadwerkelijk een man vindt.

Mijn programma’s hebben een prijs, daar kan ik kort over zijn. En misschien vind je het een hoog geldbedrag. Maar wat kost het je nu? Aan gemoedsrust of gemiste levensvreugde? Hoe vaak voel je nu de pijn van het niet geleefde leven? Als je een verlangen hebt naar een man en het wil maar niet

lukken, dan wordt het tijd om een andere keuze te maken. Om je “niet geleefde leven” vanaf nu wel te

leven. Tijdens mijn programma’s leer je heel veel, ook over jezelf. Je gaat wat anders uitstralen dan je tot nu toe gedaan hebt en hoe fijn is het als jouw man op die nieuwe energie reageert waardoor jullie samen een mooie relatie op kunnen bouwen. Dat is toch onbetaalbaar.

Allereerst wil ik zeggen dat ik het geweldig zou vinden als je al heel snel jouw man vindt. Op zich zou je zeggen dat we dan klaar zijn, maar het begin van een relatie is vaak een uitdaging. Zeker als het alweer een tijdje geleden is. En dan heb ik het over de eerste 3 tot 6 maanden. Val je niet in je oude valkuilen en gewoontes terug? Raakt deze relatie aan oude pijn? Slaan de twijfels toe? Wat is echt belangrijk en waar kun je je schouders over ophalen? Maar vind jij echt dat je klaar bent na het snel vinden van jouw partner, dan zoeken we samen naar een bevredigende oplossing.

1. Inzicht in jezelf

Hoe voel jij je over jezelf, hoe zie jij jezelf, wat zijn jouw patronen?
Tijdens deze stap word je je bewust van hoe je in het leven staat.
Je bent zelf het uitgangspunt voor je toekomstige relatie.
Heb ik in mijzelf de 6 noodzakelijke karaktereigenschappen ontwikkeld?
Ontdekken hoe jij in het leven staat is nodig voor je kunt weten wat je van een ander wilt en mag verwachten.
En sta je ‘AAN’? Dit laatste is noodzakelijk om jouw partner te vinden.

2. Alles over hem

Wie wil jij vinden? Welke man past bij jou? Op welke manier ga jij met je partner in aanraking komen?
Hadden de mannen uit jouw verleden de 6 noodzakelijke karaktereigenschappen? Hoe herken je dat in de ander?
Welke vragen stel je en wanneer?

3. Alles over daten

Wat is een goede Profieltekst? Hoe schrijf je die?
Welke foto’s zijn geschikt? En welke juist heel ongeschikt? Welke site kies je? Of zijn datingapps beter? Hoe werkt het op de datingsite?
Wat doe je met verzoeken van mannen die je leuk vindt zodat het ook echt tot een afspraak komt?
Hoe schrijf je een goed contactverzoek, hoe zie je of een man betrouwbaar is?
Dit en alle andere vragen die je hebt over daten worden beantwoord.

4. Alles omtrent afspraken maken

Hoe krijg je afspraken met de juiste mannen?
Hoe zorg je voor een tweede afspraak en het waarom van de tweede afspraak.
Alles over verliefd zijn/worden of niet?
Hoe vaak spreek je af met iemand?
Wanneer weet je of het een definitieve ‘Ja’ of definitieve ‘Nee’ is?
Over tweede en derde afspraken.
Wanneer je doorgaat met een man en wanneer je beter kunt stoppen.

5. Opbouwen van de relatie

Van beginnend contact naar relatie.
In een nieuwe relatie kom je weer dingen tegen waar je ook tegen aanliep in de aanloop naar deze relatie. Wat is normaal en wat is alarmerend? Wat is van jezelf of van de ander en wat is van jullie beiden? Hoe bouwen jullie vanuit twee alleenstaande levens, een leven samen op met voldoende ruimte voor ieder? Je doet het zelf maar niet alleen

Daar ga ik natuurlijk niet van uit. Al mijn ervaringen en kennis die ik in al die jaren opgedaan heb, zitten in dit programma verwerkt. Daarmee is het zeer compleet. Mocht je het toch een teleurstelling vinden, dan gaan we erover in gesprek en zoeken een bevredigende oplossing. Indien je dat meldt binnen 14 dagen nadat je je hebt ingeschreven, dan krijg je van mij je geld terug.

Omdat ik je in dit programma laat zien waar het precies aan ligt dat het tot nu toe niet gelukt is. Je

leert op een dieper vlak kijken naar wat je uitstraalt, hoe je communiceert, waar je onbewust nog de

handrem erop houdt. Je onderzoekt je onderstroom. Dat is wat een relatiebureau of een datingsite niet

bieden. Je kunt 100 mannen ontmoeten en gas geven, maar als je de handrem er nog op hebt staan ga je jouw eindman daar niet vinden. Als je de handrem eraf haalt, heb je aan 1 tot 20 dates voldoende.

Aanvullende veelgestelde vragen voor het Basis mét coaching programma

Nee dat hoeft niet per se. Je neemt alleen deel aan waar jij blij van wordt en wat voor jou interessant is. De ervaring leert wel, dat wie regelmatig iets deelt of vraagt snellere resultaten behaalt dan degene die zich niet of heel weinig laat zien en horen. Je houdt op een veilige manier contact met elkaar en het zal je verrassen hoe steunend dit kan zijn. Je mengt je zoveel je wilt of niet wilt. Op berichten wordt persoonlijk gereageerd en omdat je veelal hetzelfde meemaakt, leer je ook erg veel van de antwoorden op vragen van anderen.

Geen probleem, dan hebben we vooraf een gesprek hoe ik jou dan het beste kan helpen.

Ja die mogelijkheid is er. We kunnen met je meekijken als je gaat internetdaten, omdat we je dan optimaal kunnen begeleiden. Ik zie veel vrouwen vaak dezelfde fouten maken met internetdaten en dat is zo jammer en onnodig. Hoe erg is het als jouw man jou niet als zijn ideale vrouw herkent? En dat alleen maar omdat het verzoek wat je hem stuurde verkeerd overkwam. Of je eerste reactie op zijn contactverzoek gewoon te kort door de bocht was voor die ander. Feedback krijgen op wat er zich juist op de datingsite afspeelt, kan van cruciaal belang zijn in het proces om een geschikte man te vinden. We kunnen je daarbij helpen, maar dan hebben we het wel nodig om te zien wat je doet. Dus meekijken bij de contactverzoeken en de door jouw gekozen favoriete profielen. En omdat wij met een andere blik naar deze mannen kijk dan jij, zonder jouw emoties of oude patronen, levert dat meestal verrassende resultaten op. Waardoor die man die eerst ongeschikt lijkt ineens toch een hele geschikte kandidaat blijkt te zijn. En door mee te kijken, kunnen we je daarin begeleiden. En twee paar ogen zien meer dan een.

Aanvullende veelgestelde vragen voor het Vind je eindman VIP programma

Daar kan ik heel kort over zijn: persoonlijke aandacht, meerdere 1 op 1 momenten. Persoonlijk telefonische feedback op alle dates die je hebt. Daarnaast nemen we je van alles uit handen zoals de selectie van de foto’s na de professionele fotoshoot, ook de profieltekst schrijven we voor je en ook het selecteren van de potentiële partners kunnen we voor je doen. Zelfs de contactverzoeken versturen en het contact leggen met de dates op de site kunnen we van je overnemen. Zodat jij alleen maar op de afspraak hoeft te verschijnen. Hoe fijn is dat?

Om te beginnen moet je helemaal niets gelukkig, maar ik wil je zeker aanraden om wel te komen. Deze dagen zijn waardevol en leerzaam. Er zijn er 4 verdeeld over het hele jaar. Allereerst wordt er geoefend bijvoorbeeld met trainingsacteurs. Het blijkt heel steunend en helpend te zijn om je ervaringen te delen met vrouwen die precies tegen dezelfde uitdagingen aanlopen als jij. Je leert van elkaars verhalen. Achteraf heb ik van meerdere oud-deelneemsters gehoord dat ze de live dagen erg waardevol en leerzaam vonden. Ze missen het contact nu zelfs. Juist ook omdat je in het dagelijkse leven geen bekenden van elkaar bent. Je kunt dus veilig vertellen en delen.

Algemene vragen

Ik ben zelf 12 jaar alleen geweest en wat mij betreft was dat de helft te lang. Er was veel om dankbaar voor te zijn: mijn kinderen, mijn werk waarin ik plezier had en een dierbare vriendenkring, maar ik miste simpelweg een partner. De man met wie ik kon praten en delen, die ik lief kon hebben en die mij liefhad. Het gemis en verdriet hierover zagen maar weinig mensen, de pijn van het niet geleefde leven was er altijd. En werd steeds sterker. 

Als coach en therapeut hielp ik anderen, vaak ook met vragen over de liefde. Zelf heb ik die begeleiding erg gemist. Ik had ook geen idee wie mij zou kunnen helpen. Toen ik online uiteindelijk mijn partner Steven vond, wist ik ook heel snel wat mijn missie was: anderen helpen hun eindman te vinden. Omdat ik al een therapiepraktijk runde en daar steeds meer liefdes- en relatievragen kreeg, was de stap snel gemaakt. 

Nu ben ik de professional die ik destijds zelf zo gemist heb. Iemand die precies ziet waar het aan ligt, die een eindje met je oploopt, je bij de hand neemt en meekijkt. 

Ja, ik ben er voor de zelfbewuste, zelfstandige single vrouw. Dit is geen waardeoordeel of omdat ik mensen uit wil sluiten. In mijn therapiepraktijk en in mijn eigen leven merkte ik dat de zelfstandige en zelfbewuste vrouw specifieke problemen tegenkomt bij het vinden van de juiste liefdespartner. Daarom heb ik ervoor gekozen haar als uitgangspunt te nemen.

Veel. Al meer dan duizend. Dat gaat via alle gratis informatie die ik geef, of via mijn boek, of via een programma dat vrouwen bij mij volgen. Ik hoor vaak terug dat ze zoveel aan mijn tips hebben gehad, het daardoor anders zijn gaan doen en dat ze nu hun man gevonden hebben. Mission accomplished 😊.

Er is inmiddels zo veel dat ik het voor je op een rijtje zet:

– Je kunt gratis mijn e-book met 25 tips aanvragen over wat datingsites je niet vertellen.

– Wil je mijn boek lezen maar twijfel je nog? Je kunt hier gratis het eerste hoofdstuk aanvragen.

– Wil je weten of je klaar bent voor de liefde? Daar heb ik een mooie test voor, ook gratis.

– Wil je al mijn tips en adviezen over het vinden van je eindman? Dan is mijn boek Vind je eindman een aanrader. Je kunt het hier kopen.

– Ben je niet zo’n lezer, dan is mijn gratis online webinar iets voor jou: Hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt. Je kunt je hier inschrijven.

– Mooie inzichten kun je hier beluisteren in mijn podcasts.

– Heb je behoefte aan begeleiding, laat je dan stap voor stap meenemen in de zoektocht naar jouw eindman. In mijn programma begeleid ik het hele proces, van je profieltekst tot de spannende beginfase van jouw nieuwe relatie. Hier lees je meer over het Vind Je Eindman Basis Programma.

– Wil je daten en de liefde vinden maar kun je wel extra steun in de rug gebruiken d.m.v coaching? Dan is het Vind Je Eindman Basis + Coaching Programma geschikt voor jou. 

Laat ik eerlijk zijn, ik kan gewoon niet iedereen helpen. Maar in mijn (betaalde) programma’s ga ik door zolang de vrouwen ook doorgaan en zelf actief blijven. Zo krijgt 85,2% een relatie. En als het niet lukt, dan is dat vaak omdat vrouwen van gedachten veranderd zijn. Dat ze bij nader inzien beseffen dat hun verlangen toch niet zo groot is dat ze er echt voor willen gaan. Of dat ineens andere zaken in hun leven een hogere prioriteit krijgen. 

Haha, dat ‘eind’ heeft voor sommigen misschien een negatieve bijklank, maar het is juist heel positief. Jouw eindstation is daar waar je het geluk hebt gevonden. Het einde van je zoektocht. Je hoeft niet meer overal te kijken of er een leuke man rondloopt. Je hebt hem gevonden. Een man die blijft, omdat hij perfect bij jou past en wéét dat hij met jou goud in handen heeft.

Hier kan ik kort over zijn: liefde is liefde en een eindvrouw is voor mij hetzelfde als een eindman. Ik heb voor de leesbaarheid gekozen voor de grootste groep vrouwen en dat zijn de vrouwen die een man zoeken. Ondertussen heb ik al heel wat vrouwen geholpen die een eindvrouw zochten. Dus zoek jij een vrouw? Dan nodig ik je van harte uit om overal waar man staat vrouw te lezen en van hij zij te maken. 

Ja en daar ben ik heel blij mee. Echt, na 12 jaar alleen zijn was ik er zo klaar mee met dat single zijn. Ik ontmoette Steven en we zijn nu alweer jaren getrouwd. We hebben samen 7 kinderen en ik ben heel dankbaar dat ik mijn eindman gevonden heb.

Ja, dat klopt inderdaad. Ik doe geen losse coaching-sessies. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat ik uit ervaring weet dat het niet genoeg is. Waarschijnlijk ben je al langer alleen en dat heeft een reden. Echt inzicht krijgen en eventueel een oud patroon veranderen, lossen we niet op in enkele gesprekken van een uur. Dat heeft meer tijd nodig. Daarom bied ik complete programma’s aan en ik zie gewoon dat dat het beste werkt. We gaan voor resultaat, niet voor minder. 

Fantastisch dat je deze weg al gelopen hebt en al zo bewust bent. Ondanks dat is er nog geen fijne liefdesrelatie in je leven. En dat heeft een reden. Dat kan van alles zijn. Ik help jou om hem te ontmoeten, laat je je blinde vlekken zien, je onderstroom en we kijken samen naar wat er precies blokkeert in de liefde. 

Zelf was ik al jaren therapeut en toch kon ik mezelf niet helpen. Van een ander zag ik het heel scherp en duidelijk maar zelf draaide ik onbewust in dezelfde cirkel rond als het over de liefde of relaties ging. Als je een hulpverlener bent, zul je herkennen dat je soms ook weer even met iemand wilt/moet sparren om dingen helder en duidelijk te krijgen. Die persoon ga ik voor jou zijn. 

Alles wat je aan zelfreflectie en bewustwording hebt gedaan, zal je helpen in je zoektocht naar de liefde. De onrust verdwijnt en de liefde komt in je leven. Zie het maar als de laatste spoelwas.

Mail naar support@laatsteliefde.nl

Ik beantwoord je mail zo snel mogelijk.